Horoscop. Cum te schimbă apariția unui copil, în funcție de zodia ta

Nativa din Capricorn se va sacrifica atât din punct de vedere financiar, cât şi social, ajungând în cele din urmă să se neglijeze total

Gemeni

După apariţia unui copil vei şti în sfârşit ce vrei de la viaţă şi ce trebuie să faci pentru a obţine ce ţi-ai propus. Îţi defineşti personalitatea şi cu siguranţă va fi o femeie puternică. Eşti persoana care va da sfaturile cele mai bune, punându-se ori de câte ori e nevoie în locul fiului sau fiicei ei!

Rac

Familia va deveni prioritatea ta odată cu apariţia unui copil şi îţi vei canaliza atenţia şi resursele doar către aceste persoane. Renunţi la multe pentru ei şi începi să îţi neglijezi aspectul fizic, fapt ce ar putea să te izoleze de lume. Încearcă să faci orice pentru a avea încredere în tine şi să nu trăieşti doar pentru alţii.

Leu

După ce vei deveni mamă vei reuşi să îţi controlezi mult mai mult ieşirile nervoase, mai ales în prezenţa celui mic. Datorită acestui lucru, relaţia dintre tine şi partener va cunoaşte o îmbunătăţire. Eşti mai sigură pe tine şi te simţi împlinită, iar acest lucru se vede. Nu te opri aici chiar dacă simţi că ai realizat suficient pentru tine!

Fecioară

Vei fi o persoană mult mai responsabilă după apariţia unui copil, iar acesta se va putea baza întotdeauna pe ajutorul tău. Vei fi acea persoană mereu prezentă în viaţa lui, însă nu te vei neglija nici pe tine sau pe soţul tău. Ai grijă însă să nu devii sufocantă pentru odraslele tale!

Balanţă

Nu te vei schimba prea mult atunci când vei avea un copil şi nu eşti dispusă să renunţi total la confortul tău în favoarea lui. Mergi pe principiul toată lumea să fie bine, fără excepţii. Relaţia cu soţul va fi aceeaşi, iar singurele probleme pe care le vei întâmpina vor fi doar de ordin estetic.

Scorpion

Te vei maturiza imediat odată ce apare un copil în viaţa ta şi pur şi simplu vei radia de fericire. Toată lumea va observa schimbarea în bine, însă vor exista minusuri pe plan intim. Relaţia cu soţul se va deteriora uşor pentru că ai tendinţa de a-l neglija.

Săgetător

Odată cu apariţia unui copil e posibil să devii o femeie mult mai puternică şi cu mult mai multă încredere în tine. Îţi vei reveni spectaculos după naştere, iar pe parcurs comportamentul ţi se va schimba în funcţie de etapele prin care trece copilul tău. Îi vei fi o bună prietenă şi vei fi mai distractivă pentru celelalte persoane din jurul tău.

Capricorn

După ce vei avea un copil te vei sacrifica mai mult atât din punct de vedere financiar, cât şi social. Lupţi pentru a-i oferi acestuia tot ce are nevoie, neglijându-te în cele din urmă pe tine. Odată ce treci peste primele obstacole, vei reuşi să te redresezi şi să îi acorzi o mai mare atenţie soţului sau prietenilor.

Vărsător

După ce vei avea un copil, îţi vei da seama mult mai uşor de calitatea oamenilor din jurul tău, deci se poate spune că te maturizezi. Te vei responsabiliza atât de mult încât vei găsi soluţii pentru orice şi vei fi admirată pentru cât de descurcăreţă poţi fi. Alături de iubitul sau soţul tău poţi face o echipă de neînvins.

Peşti

Devii o persoană mult mai autoritară decât până acum, dar mai ales cu soţul sau iubitul tău. Nu îi mai accepţi partenerului copilăriile şi momentele de rătăcire! În raport cu copilul, vei încerca să îi oferi stabilitatea printr-un loc de muncă sigur pentru care lupţi mai cu avânt decât înainte.

Berbec

E posibil să fii speriată şi să crezi că nu este bine să ai un copil, însă în timp vei regreta asta. Vei devenii o femeie din toate punctele de vedere şi vei părea în faţa tuturor mult mai puternică. O astfel de experienţă te va transformă într-o soţie adorabilă, gata să facă orice pentru familia ei.

Taur

Femeile din zodia Taur sunt cele mai grijulii şi puternice mame din întreg zodiacul. Încerci să faci totul de una singură şi să te descurci fără ajutorul nimănui, şi vei reuşi chiar şi fără un partener lângă tine. Vei fi mult mai serioasă ca înainte, dar nu vei transmite tristeţe ori nefericire!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 17 Iun 2015, 22:01
    gemeni

    la gemeni sti nimerit-o

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod