Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 8-14 iunie. Previziuni!

Nativa din Fecioară ar trebui să facă eforturi pentru a păstra liniştea de acasă şi să nu asculte bârfele care se vehiculează în jurul ei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această perioadă, partenerul tău de viaţă să te deranjeze cu unele afirmaţii pe care le face.

Indiferent cât de mult te-ar enerva, încearcă să îţi ţii reacţiile sub control şi să nu foloseşti un limbaj neportivit. Alege mai bine tăcerea, cu siguranţă va învăţa ceva din asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa ta sentimentală este foarte liniştită în această perioadă, de aceea profită de aceste momente pentru a-ţi consolida relaţia.

Este momentul perfect pentru a-ţi face planuri de viitor alături de iubit, însă ai grijă să îi iei părerea în considerare indiferent dacă îţi convine sau nu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să găseşti o soluţie pentru a împiedica ca monotonia să pună stăpânire pe relaţia ta.

E posibil să vă sufocaţi unul pe celălalt dacă nu vă oferiţi spaţiu intim, şi cel mai probabil aşa vă veţi plictisi şi mai rapid unul de celălalt. Gândeşte-te mai mult la viitor, decât la plăcerea de moment!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să nu te cerţi cu iubitul tău în această săptămână din cauza banilor, acest motiv este unul nejustificat.

Prioritatea ta ar trebui să fie liniştea din sânul familiei, fără să asculţi în stânga şi în dreapta ce se spune despre problemele cu care vă confruntaţi. Nu ar trebui să te crezi superioară lui şi să îi mai şi arăţi acest lucru!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Familia şi cei dragi încearcă să te aducă cu picioarele pe pământ în această perioadă şi să te facă să conştientizezi că nu banii îţi aduc fericirea.

Încearcă să comunici deschis cu aceştia şi să le asculţi sfatul. Dacă eşti singură, nu spune nu unei aventuri sau unui flirt la locul de muncă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia dintre tine şi iubit nu este una tocmai bună, de aceea trebuie să depui un efort în plus pentru a face ca lucrurile să meargă între voi.

Comunicarea este cea mai importantă, însă ai grijă să nu existe violenţă verbală ân dialogurile voastre. Încearcă să te lămureşti cu privire la sentimentele pe care i le porţi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca partenerul de viaţă să îţi pregătească o surpriză în această săptămână, însă te va ţine destul de mult în suspans.

Dacă eşti suspicioasă că îţi ascunde ceva, cu siguranţă nu va fi nimic neplăcut pentru tine. Încearcă să nu fi impulsivă şi să îţi ţii gelozia sub control!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu renunţa la plăcerile tale pentru partenerul de viaţă, este foarte important să ai şi o viaţă separat de el.

Spaţiul intim nu este de neglijat, mai ales dacă vrei ca relaţia ta să fie una de viitor. Nu te izola şi nu rămâne fără prieteni, niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti singură, dar îţi cauţi un iubit? Cu siguranţă în această săptămână ai toate şansele să întâlneşti pe cineva care te atrage şi care la rândul lui te place.

Trebuie ca sentimentele să fie de ambele părţi dacă vrei să iasă ceva bun din asta. Fii mai îndrăzneaţă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Indiferent de problemele pe care le întâmpini în dragoste, ar trebui să fii capabilă să te ocupi de celelalte planuri ale vieţii tale fără să te laşi influenţată.

Încearcă să uiţi de dezamăgirile amoroase şi să îţi găseşti mereu o altă activitate. Fă în aşa fel încât să vezi care sunt adevăratele priorităţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu îţi ignori partenerul în această perioadă, altfel rişti să primeşti exact ce oferi.

Chiar dacă ai multă treabă la locul de muncă, fă-ţi timp seara doar pentru el şi detaşează-te de orice. Echilibrul este foarte important, dar şi destul de greu de atins. Dacă eşti perseverentă şi ambiţioasă, vei reuşi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă nu ai prea mult timp liber, încearcă să nu îţi ignori de tot partenerul.

Fă-ţi timp chiar şi câteva minute pe zi pentru a discuta cu el şi pentru a-l linişti că nu este vorba de nimic altceva în afară de muncă. Ambiţiile profesionale te pot face să pierzi momente preţioase din viaţa de zi cu zi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod