Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 13-19 iunie. Previziuni!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru săptămâna 13-19 iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta trebuie să dai dovadă de mai mult curaj ca să obţii ceea ce îţi doreşti.

Este momentul perfect pentru a-l cuceri pe bărbatul pe care îl placi, însă tu eşti cea care trebuie să facă primul pas! Cel mai probabil, vei reuşi să te simţi bine alături de o persoană pe care nu o agreeai iniţial. E momentul să laşi regulile deoparte şi să te laşi purtată de val!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viaţa profesională te menţine foarte ocupată şi din păcate rişti să îţi creezi probleme pe plan personal.

Fă un efort ca măcar în weekend să-ţi dedici timpul vieţii de familie, şi astfel vei reuşi să recâştigi încrederea celor dragi! Un membru al familiei are nevoie de ajutorul tău şi eşti capabilă să i-l oferi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Evoluezi pe plan personal fără să depui niciun efort în acest sens.

Nu e nevoie de compromisuri în cazul tău pentru ca relaţia să funcţioneze aşa cum ar trebui. Pune-ţi în continuare partenerul pe primul loc, dar ai grijă să nu ignori total celelalte persoane din jurul tău!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi plină de încredere în tine şi vei reuşi să-ţi dai seama ce vrei cu adevărat de la viaţă.

Este momentul să iniţiezi activităţi în care să-ţi incluzi şi partenerul de viaţă şi să nu accepţi refuzuri sub nicio formă. Nu lăsa relaţia amoroasă să îşi piardă din intensitate!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Relaţia dintre tine şi partenerul de viaţă nu funcţionează deloc cum trebuie şi este doar vina ta.

Trebuie să asculţi mai mult de el pentru că ceea ce decizi tu este în majoritatea cazurilor, greşit. Ai nevoie de cineva care să te ghideze pas cu pas şi care să te aducă cu picioarele pe pământ, chiar dacă nu-ţi convine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relaţia cu partenerul pare să meargă în direcţia corectă, iar asta se datorează ambilor în mod egal.

Nu e cazul să îi faci statuie iubitului pentru că a fost mai ascultător în ultima perioadă, altfel vei avea de furcă pe viitor. Dacă păstraţi acelaşi respect unul faţă de celălalt, lucrurile n-au cum să se strice!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti foarte impulsiv şi te laşi mânat de instinct în tot ceea ce faci.

Relaţia cu partenerul pare ruptă din filmele de dragoste, având momente de maximă apropiere urmate de certuri serioase. N-ar strica să fii mai cumpătat în această săptămână şi să-ţi descoperi echilibrul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Menţine-te cât mai ocupată săptămâna aceasta pentru că o despărţire recentă şi-a pus serios amprenta asupra ta.

Găseşte-ţi activităţi alături de prieteni şi axează-te mai mult pe viaţa ta profesională. Acum e momentul să profiţi de această perioadă pentru a evolua în carieră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil să întâmpini unele probleme cu partenerul în această săptămână din cauza lipsei banilor.

Situaţia financiară precară cu care vă confruntaţi nu vă dă dreptul să ţipaţi unul la altul şi să vă certaţi la cuţite. Fă echipă cu partenerul tău de viaţă şi încercaţi să găsiţi soluţii împreună.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă relaţia voastră a intrat într-un impas, trebuie să cântăreşti bine lucrurile şi să-ţi dai seama ce vrei cu adevărat.

Dacă vrei să continui, fă tot ce-ţi stă în putinţă pentru a o salva, dar dacă nu, fugi cât te ţin picioarele! Bazează-te pe instinct!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei începe să te înţelegi mult mai bine cu partenerul de viaţă şi asta doar datorită faptului că ai reuşit să separi viaţa personală de cea profesională.

Dacă ţi-ai planificat o vizită la părinţi, nu ezita să-l incluzi şi pe partenerul tău de viaţă în planuri!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este un moment bun pentru a-ţi planifica o excursie alături de partenerul tău de viaţă.

Concediul se apropie, aşa că nu lăsa totul pe ultima sută de metri. Aveţi amândoi nevoie de o pauză în care să vă dedicaţi doar unul altuia!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod