Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna iunie va fi o perioadă bună pentru viaţa ta sentimentală, indiferent de statutul tău emoţional.

Dacă eşti singur, încă de la începutul lunii vei găsi curaj pentru a aborda o persoană de care îţi place. Rezultatele vor fi bune atât timp cât ştii să îţi pui senzualitatea în evidenţă. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, astrele îţi recomandă să comunici deschis cu partenerul de viaţă pentru a evita eventualele frustrări. Mai mult decât atât, sinceritatea îţi poate îmbunătăţi relaţia şi pe plan intim.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta vei da dovadă de mai multă afecţiune şi romantism în ceea ce priveşte relaţia ta amoroasă.

Prin schimbarea atitudinii tale, ai putea chiar să reaprinzi flacăra iubirii dacă aceasta s-a stins din cauza trecerii timpului. În cazul în care eşti singur, e necesar să depui mai mult efort pentru a-l cuceri pe cel pe care ai pus ochii. Nu aştepta să îţi pice totul din cer, altfel vei avea tot tu de suferit!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei da dovadă de un şarm deosebit luna aceasta şi, astfel, vei atrage persoanele de sex opus fără a depune eforturi în acest sens.

Dacă eşti singur, este un moment bun de a face unele alegeri, mai ales că ai de unde. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, astrele te sfătuiesc să readuci unele probleme mai vechi în discuţie, pentru că doar aşa tu şi partenerul tău de viaţă veţi avea şansa de a vă continua povestea de dragoste.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te concentrezi mai mult pe celalte planuri ale vieţii tale, decât pe dragoste.

În această lună, alegi să vorbeşti deschis cu partenerul de viaţă despre preocupările tale din acest moment şi, astfel, obţii susţinerea acestuia. Dacă eşti singur, viaţa ta sentimentală va intra într-un con de umbră şi, deşi nu realizezi acum, va fi destul de greu să revii în peisaj cu puteri cuceritoare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna iunie va veni cu regrete şi amintiri dureroase.

Dacă eşti singur, tristeţea pe care o resimţi după un eveniment nefericit te determină să îi alungi pe cei din jurul tău, inclusiv pe potenţialii parteneri. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, primeşti pentru a mia oară dovada că relaţia ta este una extrem de sudată şi trainică.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iunie vine cu relaxare şi multă iubire pentru tine.

Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată, acum este momentul să planifici alături de partenerul tău de viaţă trecerea la nivelul următor. Fie că este vorba despre căsătorie sau conceperea unui copil, cert este că amândoi vă doriţi acelaşi lucru şi rezonaţi din toate punctele de vedere!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Iunie te găseşte mai hotârât decât oricând să îţi duci relaţia la următorul nivel.

Din fericire, şi partenerul tău de viaţă priveşte lucrurile la fel ca şi tine şi, astfel, veţi reuşi să vă faceţi un plan de care chiar să vă ţineţi. Dacă eşti singur, cel mai probabil vei fi disperat după atenţie, lucru care nu pică tocmai bine în faţa sexului opus.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă în relaţia în care eşti implicat există probleme de încredere, e necesar ca începând din această lună să acorzi mai multă atenţie acestui aspect.

O comunicare eficientă îţi poate salva relaţia, însă ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fii sincer şi destul de direct cu privire la ceea ce simţi. Dacă eşti singur, astrele îţi scot în cale o persoană care ar putea fi exact ceea ce cauţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se pare că luna iunie vine cu mai multă linişte în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil tu şi partenerul tău veţi trage linie şi vei cădea la pace. Orice conflict major dintre voi se va aplana, iar cele mici dispar complet. Se anunţă vremuri mai bune! Dacă eşti singur, flirtul te poate duce către o experienţă inedită, însă riscantă în acelaşi timp!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în luna iunie, însă doar dacă eşti în căutarea unui partener de viaţă.

Fie că eşti implicat într-o relaţie sau nu, cert este că vrei să faci o schimbare radicală în viaţa ta sentimentală şi eşti mai hotărât decât oricând să nu dai înapoi. Această decizie are în spate motive serioase, pe care ai face bine să nu le uiţi chiar dacă eşti implorat să faci acest lucru.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iunie va fi o perioadă bună pentru tine, indiferent dacă eşti singur sau eşti implicat într-o relaţie.

În primul caz, şansele să îţi pice cineva cu tronc sunt destul de mari, iar instinctul îţi spune că nu iei o decizie greşită. Dacă ai o relaţie de lungă durată, micile certuri recente dintre tine şi partener vor scoate la iveală probleme mai vechi pe care le-aţi ascuns sub preş. Astrele vă ajută să găsiţi cele mai bune soluţii pentru viitorul relaţiei.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această lună vei avea mai multă încredere în tine, iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra relaţiei cu partenerul de viaţă.

Această siguranţă îţi va aduce beneficii în special în care eşti singur, pentru că astfel vei putea cuceri persoane care te pot face fericit cu adevărat. Eşti destul de pretenţios, însă, în acest moment, astrele îţi scot în faţă candidaţii perfecţi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod