Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna ianuarie, în funcţie de zodia ta

Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în această perioadă, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Prima lună a noului an vine cu pretenţii pe plan sentimental.

Partenerul tău aşteaptă să îi mulţumeşti pentru ce a făcut pentru tine, însă nu te gândi la lucruri materiale. E suficient să fii mai drăgăstoasă şi să îl pui mai des pe primul loc.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu începi prea bine anul din punct de vedere sentimental.

Cu siguranţă şi tu şi partenerul tău realizaţi că ceva nu mai funcţionează între voi. Cu toate acestea, încearcă să fii sinceră până la capăt şi să laşi lucrurile să vină de la sine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este mai mult decât evident că partenerul tău de viaţă te oboseşte.

Încearcă să îi explici frumos ce îţi doreşti şi nu face compromisuri dacă consideri că nu este cazul. Fii sinceră cu tine şi cu el. altfel te vei măcină fără să rezolvi nimic.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul de viaţă te va susţine luna aceasta şi va fi lângă tine exact atunci când ai cea mai mare nevoie.

Cu toate acestea, nu trebuie să treci cu vederea peste orice şi să îl vezi perfect, altfel vei risca să fii dezamăgită mai târziu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să găseşti un echilibru între viaţa ta sentimentală şi cea profesională, altfel una dintre ele va avea de suferit.

Cel mai probabil vei renunţa la dragoste în favoarea carierei şi te vei axa pe aceasta chiar cu riscul de a rămâne singură. Aştepţi multă înţelegere în această perioadă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi divinizată de partenerul tău în acest început de an, însă nu trebuie să ţi-o iei în cap.

Cert este că traversezi cea ma bună perioadă a ta din punct de vedere sentimental, fie că eşti singură sau nu. Dacă nu ai un iubit, atunci cu siguranţă ai mulţi admiratori.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă să nu mai fii atât de geloasă în noul an, altfel partenerul tău va ceda la un moment dat.

Învaţă să îi oferi intimitate aşa cum şi el la rândul lui o face, iar ţie îţi place la nebunie. Pune-te în situaţia lui şi judecă ca atare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu va fi o lună bună din punct de vedere sentimental şi există riscul să fii mai dezamăgită ca oricând de partenerul de viaţă.

Chiar dacă pare o tragedie la început, despărţirea dintre voi poate lăsa loc unei vieţi mai bune pentru tine. Nu te complace în situaţii în care nu te regăseşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta eşti pusă pe fapte mari, cu siguranţă nu vei mai accepta să fii singură anul acesta.

Chiar dacă ai deja un parter stabil, e posibil să fii atrasă de colegi sau de unii bărbaţi cu care vei fi nevoită să intri în contact. Încearcă să fii corectă, nu ar trebui să fie greu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mult prea preocupată de orice altceva luna aceasta decât de iubitul tău, şi ai face bine să iei atitudine.

Bucură-te mai mult de gesturi mărunte şi oferă-le şi tu celor care te iubesc astfel de momente: copiilor, soţului, iubitului, familiei!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te simţi apreciată la adevărata ta valoare de iubitul tău, de aceea, luna aceasta, te gândeşti serios la o schimbare radicală.

Te întrebi tot mai des dacă ţi-ar fi mai bine singură, însă cel mai important este să discuţi sincer cu partenerul tău de viaţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta trebuie să faci eforturi mari pentru ca relaţia ta de cuplu să nu se destrame.

Ceva nu funcţionează între voi, însă clar trebuie să vă acordaţi o a doua şansa. Dacă faceţi chiar şi o mică schimbare, atunci vă veţi reveni spectaculos încă de la jumătatea lui ianuarie. Lupă pentru ceea ce îţi doreşti!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod