Horoscop. Cum stai cu banii în luna septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă linişte în carieră luna aceasta pentru tine.

E nevoie de mai multe eforturi ca până acum pentru a începe să obţii poziţia spre care tinzi. Nu este exclus să ţi se pună chiar piedici în drumul tău spre atingerea ţelurilor, însă eşti destul de precaută şi vei face faţă provocărilor. De cum vei începe să munceşti mai mult, vei începe să câştigi mai mulţi bani, însă acest lucru se va întâmpla doar în primele săptămâni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă o lună bună pentru tine pe plan financiar şi profesional.

Partea bună este ca primeşti suport din partea apropiaţilor pentru a ajunge acolo unde şi-ai propus. Cu cât îţi expui mai mult ideile, vei ieşi în faţă şi vei primi avantaje. Cel mai important lucru este că ceea ce faci o faci din pasiune, de aceea vei excela.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o lună bună pentru investiţii şi pentru afaceri.

Nu ar strica să îţi fructifici cumva banii pe care îi deţii, mai ales dacă te bucuri de suportul şi sfaturile necesare. Indiferent de domeniul pe care îl alegi, ai fler în negociere şi poţi obţine bani frumoşi. Această perioadă înfloritoare va începe să apună în cea de-a doua jumătate a lui septembrie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu sunt excluse călătoriile în interes de serviciu în această lună, lucru destul de nou pentru tine.

Cu toate că eşti fricoasă cu privire la schimbare, aceste deplasări nu îţi pot aduce decât lucruri bune. Cu cât eşti mai activă, cu atât şansele de a primi bonusuri financiare sunt mai mari. Spre sfârşitul lui septembrie se aduce ăn discuţie o moştenire.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti un lider înnăscut, însă luna aceasta ai ocazia să arăţi lumii întregi acest lucru.

Aptitudinile tale de a-i coordona pe cei din jurul tău te pot ajuta să obţii cele mai bune rezultate profesionale de până acum. Te descurci foarte bine cu calculele, mai ales în ceea ce priveşte banii, de aceea te poţi implica în negocieri şi investiţii. Situaţia financiară rămâne neschimbată, însă poţi câştiga mai mult dacă ştii când şi unde să te implici.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna septembrie vine cu noroc în toate, dar mai ales la bani.

Fiind luna ta, cu siguranţă vei primi cadouri, unele dintre ele chiar substanţiale. Deşi nu vei câştiga mai mult la serviciu datorită muncii depuse, colegii şi şefii tăi te vor surprinde cu un bonus. Eşti mai fericită în această perioadă decât în cea anterioară, însă nu se ştie dacă va dura prea mult!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti pusă pe cheltuială luna aceasta, unele achiziţii fiind chiar inutile.

Eşti genul de persoană care cumpără lucruri doar ca să scape de această corvoadă, însă negândindu-se la consecinţe. Deşi eşti calculată din fire, atunci când eşti presată de timp parcă nu mai eşti tu. Încearcă să asculţi de sfaturile persoanei dragi pentru că îţi vor fi de mare ajutor pe viitor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începi această lună cu mai multă energie şi eşti dispusă să reiei vechi proiecte pe care le-ai abandonat.

Nu e exclus ca de această dată să ai rezultatele mult dorite, însă chiar şi în cazul unui alt eşec e de admirat că încerci. Ambiţia de care vei da dovadă în septembrie îţi poate aduce bani frumoşi atât timp cât lucrezi fără să ai aşteptări prea mari de la tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vor apărea modificări ale situaţiei tale financiare în această lună, cu toate că vor există cheltuieli neprevăzute.

Din fericire, septembrie vine cu câştiguri mai mari decât lunile trecute, iar acest lucru te ajută ca bugetul să nu îţi fie afectat. Chiar dacă nu poţi pune nimic deoparte, e important că ai tot ce îţi trebuie pentru a duce o viaţă liniştită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Prima partea a acestei luni e perfectă pentru aprufundarea cunoştinţelor, pentru teste sau examene privitoare la evoluţia ta profesională.

Nimic din ce se va petrece acum nu va fi inutil, ba mai mult, poţi cunoaşte rezultate bune mai devreme decât sperai. În ultimele săptămâni din septembrie, vei avea parte de reuşite în carieră, studiu sau afaceri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Totul se învârte în jurul banilor în această lună, dar asta se întâmplă doar pentru că îţi doreşti.

Vrei să câştigi mai mult şi nu te laşi până nu obţii ce ţi-ai propus. Cu o comunicare eficientă vei reuşi să pui mâna pe proiecte bănoase, însă pentru care trebuie să depui mult efort şi timp. Eşti dispusă la sacrificii de dragul unei evoluţii fulminante.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan financiar în această lună, însă nu e cazul să dramatizezi.

Tot ce se întâmplă e din cauza aşteptărilor tale mult prea mari şi ale acţiunilor destul de îndrăzneţe pentru condiţiile actuale. E nevoie să aştepţi mai mult timp pentru un astfel de proiect în care te-ai implicat, însă nu îţi vei da seama de asta decât când vei pierde o sumă substanţială de bani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod