Horoscop: Cum îţi dai seama că vrea să scape de tine, în funcţie de zodia lui

Uneori refuzăm să vedem adevărul şi ne legăm de orice pentru a salva ceva din relaţie. Vezi indiciile care îţi arată că vrea să se despartă de tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă iubitul tău din zodia Scorpion are mereu ceva de obiectat şi nimic nu îi mai convine, atunci înseamnă că vrea să scape de tine. Indiferent de propunerile pe care le faci, el va fi contra sau te va lăsa pe tine să iei decizii fără să se mai implice.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător îţi va arăta o răceală evidentă atunci când nu mai are sentimente faţă de tine. Dacă îşi doreşte din ce în ce mai mult să facă totul de unul singur, fără să te aibă prin preajmă, atunci este totul este clar. Vrea intimitate şi se refugiază în tot felul de activităţi care să-l ţină cât mai departe de tine.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul din Capricorn îţi va arăta că nu te mai vrea prin faptul că nu ţi se mai destăinuie. Dacă odată erai prima persoana la care venea să se plângă de părinţi, de şef sau de orice altceva, acum situaţia se schimbă radical. Dacă simţi că mai poţi salva ceva şi nu este vorba de vreo trădare, încearcă să comunici cu el şi să îl faci din nou să se bazeze pe tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îi mai face plăcere să vorbească ore în şir cu tine sau să bârfească? Înseamnă că sentimentele faţă de tine s-au schimbat. Comunicativ din fire, bărbatul din Vărsător va socializa cu toate persoanele din jurul lui, mai puţin cu tine, asta dacă îşi doreşte să evidenţieze că vrea o pauză din relaţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din această zodie nu se ascunde după un deget dacă are ceva de spus. Aşa că nu trebuie să te legi de anumite lucruri care să îţi arate dacă te mai vrea sau nu. Îţi va spune direct şi va lua măsuri imediat ce îşi va propune să scape de tine. Faptul că lipseşte tot mai mult de acasă, stă la muncă peste program sau gesturile romantice lipsesc cu desăvârşire din parte lui, sunt doar câteva din tehnicile lui de a te îndepărta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Simţi că se întâmplă ceva ciudat cu partenerul tău, dar nu îţi dai seama ce? Este posibil să nu te mai vrea lângă el dacă nu îi pasă că alţi bărbaţi te curtează sau dacă a încetat demult să îţi mai aducă mici atenţii. Această distanţă din partea lui trebuie să îţi atragă atenţia asupra stadiului în care vă aflaţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă nativul din Taur vrea să scape de tine şi a încetat să mai aibă sentimente pentru tine, atunci îţi va arăta acest lucru în pat. Impropriu spus, pentru că nopţile de amor dispar de tot. Pentru că nu îl mai atragi din niciun punct de vedere, acesta nu mai simte nevoia să facă sex cu tine. Testează-l provocându-l tu!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni se dă cam greu de gol, şi îi este greu să îşi rănească partenera chiar dacă nu o mai iubeşte. Dacă odată adora să petreacă timpul nonstop alături de tine, în cazul în care vrea să dispari din viaţa lui, această situaţie se schimbă. Distanţa pe care o păstrează faţă de tine şi indiferenţa faţă de nevoiele tale sunt un semnal de alarmă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă iubitul tău este rac şi nu mai pune preţ pe părerile tale, atunci este clar că vrea să te îndepărteze. Indiferent de motivele care l-au făcut să se schimbe, acesta nu va mai avea nicio reacţie nici atunci când te cerţi cu el, nici atunci când vrei să te bucuri alături de el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pe vremuri iubitul tău era foarte atent cu tine, iar acum nu? Este clar că nu te mai vrea lângă el şi că s-a plictisit. Dacă vezi că te refuză chiar dacă ceea ce îl rogi este un nimi, atunci vrea să îţi atragă atenţia că nu mai eşti importantă pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este un critic şi un perfecţionist, şi dacă aceste două lucruri dispar, înseamnă că nu mai este interesat de tine. Se va purta destul de indiferent şi distant, ca şi când ai fi o străină, iar uneori parcă i-ai fi chiar duşman.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţele sunt înnebunite să facă impresie bună în pat, chiar şi după ce ajungi să le cunoşti destul de bine. Mereu se aranjează pentru tine şi vrea să te dea gata, dar acum situaţia este pe dos. În cazul în care acest lucru se întâmplă, înseamnă că ori şi-a găsit alinarea în braţele altcuiva, ori nu îl mai atragi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • krespo pe 16 Nov 2013, 17:14
    raspuns

    cand sunteti mai "largi" decat prevede legea.( vis a vis de femei :))))

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod