Horoscop: Ce să nu-i spui niciodată, în funcție de zodia lui

Cuvintele dor, iar când vine vorba de relaţii şi sentimente, unele pot avea efecte grave. Ca să nu îi spui iubitului tău lucruri care ar putea să-l determine să pună capăt relaţiei, descoperă care sunt sensibilităţile lui la acest capitol, în funcţie de zodie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Sexualitatea este punctul forte al scorpionilor. De aceea, dacă insinuezi numai că nu este prea bun în pat, va fi şocat, uimit, speriat şi de-a dreptul îngrozit! Prin urmare, nu fii directă când vine vorba de astfel de subiecte sensibile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Spune-i unui săgetător că nu vrei să mai iasă cu prietenii, că umblă prea mult şi că vrei să stea numai cu tine şi clar te va părăsi în următoarea secundă! Nu acceptă să se atingă nimeni de libertatea lui, iar dacă tu faci asta într-un mod brutal, nu va ezita să renunţe la tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)


Dacă-i spui unui capricorn că nu are nicio şansă să ajungă acolo unde îşi doreşte, fie că e vorba de carieră, afaceri sau scara socială, va fi complet revoltat. Pe de altă parte, nu te va mai privi niciodată cu aceeaşi ochi. Şi asta nu în sens pozitiv.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul nu acceptă să fie obligat sau constrâns să facă anumite lucruri. Dacă te gândeşti că e bine să-ţi impui punctul de vedere cu orice preţ şi să îi "comanzi" să facă sau să nu facă ceva, poţi să-ţi iei adio de la relaţia voastră!

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Pentru că sunt foarte sensibili, peştii iau adesea multe afirmaţii în nume personal. Ei oricum întorc fiecare cuvânt pe toate părţile, iar dacă arunci nişte vorbe în vânt din care el înţelege ce vrea, nu e prea bine, pentru că îşi va transpune în ele toate slăbiciunile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Nativului din berbec nu trebuie să-i spui niciodată că nu este suficient de bun în ceea ce face. Va fi atât de şocat, de parcă tocmai l-ar fi lovit trenul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Dacă îi spui bărbatului din taur că nici nu mai ştii ce vrei de la relaţia voastră sau de la el, va fi complet bulversat! Preferă lucrurile clare, oamenii cu picioarele pe pământ, iar dacă tu îi dai semnale echivoce, nu va fi deloc încântat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Bărbatul născut în zodia gemeni va fi distrus dacă îi spui că este plictisitor. El însuşi se plictiseşte foarte repede şi urăşte oamenii care îl plictisesc, prin urmare îl vei lovi fix acolo unde îl doare. De aceea, dacă nu vrei să-l răneşti, ar fi bine să nu-i faci astfel de "declaraţii".

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Nativul din rac este foarte ataşat de familia lui şi în special de mama lui. Dacă îndrăzneşti să-i critici sau să-i jigneşti mama, chiar şi indirect, pregăteşte-te să-ţi găseşti bagajele la uşă!

Leu(22 iulie - 22 august)


Spune-i unui leu că nu este buricul pământului şi că lumea nu se învârte în jurul lui şi va fi de-a dreptul jignit! Dacă îi induci cumva ideea că nu este cea mai importantă persoană din viaţa ta, va fi cu siguranţă gata să pună capăt relaţiei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă îi spui frecvent că îţi este lene să faci diverse lucruri, fie că este vorba de treburi casnice, proiecte personale sau simple drumuri până la magazin, nu va fi deloc încântat. Are aşteptări mari de la tine, aşa cum are şi de la el.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Chiar dacă sunt sensibili, bărbaţii din balanţă sunt destul de rezistenţi la vorbele tale răutăcioase. Dar au şi ei limitele lor. Iar dacă îi spui unui bărbat în balanţă că nu eşti sigură de ceea ce simţi pentru el, va fi de-a dreptul dărâmat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod