Horoscop: Ce îi place în pat, în funcţie de cifra destinului

Cifra destinului te ajută să descoperi cum îţi exteriorizezi sentimentele în pat, care este relaţia ta cu plăcerea şi cât eşti de dispusă să oferi sau să primeşti plăcere. Acelaşi lucru îl poţi afla şi despre partenerul tău, ceea ce te ajută să îi descoperi preferinţele, slăbiciunile şi fanteziile.
Cifra destinului te ajută să descoperi cum îţi exteriorizezi sentimentele în pat, care este relaţia ta cu plăcerea şi cât eşti de dispusă să oferi sau să primeşti plăcere.

Acelaşi lucru îl poţi afla şi despre partenerul tău, ceea ce te ajută să îi descoperi preferinţele, slăbiciunile şi fanteziile.


Pentru a afla Numărul destinului trebuie să aduni cifrele care formează data de naştere. Operaţia se repetă până se obţine un singur număr. De exemplu, dacă data naşterii tale este 24 ianuarie 1983, numărul destinului tău se calculează astfel:

2+4+0+1+1+9+8+3 = 28
2+8=10
1+0=1
Cifra destinului în acest caz este 1.

Cifra destinului 1

Bărbatul care are cifra destinului 1 vrea să preia iniţiativa, să conducă şi să stea deasupra. Este orgolios şi îi place să fie lăudat. Originalitatea îl caracterizează şi este dispus să încerce tot ce este nou. Are o minte destul de deschisă, dar este şi foarte selectiv în ceea ce priveşte partenera. Dacă vrei să fii irezistibilă pentru el, ai grijă de forma ta fizică. Este critic şi nu prea acceptă defectele, nici pe ale lui, dar nici pe ale tale.

Cifra destinului 2

Dacă iubitul tău are cifra destinului 2, trebuie să ştii că are foarte multă nevoie de afecţiune şi tandreţe. Îi place să fie alintat, îi plac momentele romantice şi este adeptul unui preludiu cât mai lung. Este foarte sensibil la tot ceea ce spui şi faci, prin urmare ar trebui să-ţi cântăreşti de două ori cuvintele înainte de a le rosti.

Cifra destinului 3

Adoră să fie în centrul atenţiei tale, să îl răsfeţi şi să îi oferi toată dragostea ta. Nu este cazul să intri în dispute verbale cu el pentru că tu vei avea de suferit. Când vrea, poate fi extrem de acid în declaraţii, ceea ce te-ar putea face să suferi. Prin urmare, ar fi bine să nu îl provoci. Este adeptul jocurilor sexuale şi nu se dă în lături de la mici perversiuni. Va trebui să fii cât mai relaxată.

Cifra destinului 4

Nu este tocmai cel mai pasional bărbat, dar este cu siguranţă loial. Nu este dispus să încerce lucruri noi şi nici nu este adeptul jocurilor sexuale. Dar cu toate astea, îi place să îşi satisfacă partenera şi să pună propria plăcere pe plan secund, dar şi să se implice total, încercând să facă totul cât mai bine.

Cifra destinului 5

Este un bărbat dispus să încerce orice în pat, de la jucării sexuale, la poziţii noi şi chiar sex în grup. Nimic nu este prea mult pentru el. Ca să fii pe placul lui trebuie să fii la fel de deschisă către orice este nou şi să vrei să experimentezi cât mai mult. Fidelitatea nu este punctul lui forte, prin urmare ar trebui să fii cu ochii în patru.

Cifra destinului 6

Îi place la nebunie să te satisfacă, iar pentru el sexul înseamnă arta de a face o femeie fericită. Încearcă să afle tot ce îţi place, astfel încât să îţi ofere plăcere maximă. Eşti o adevărată norocoasă dacă ai un astfel de partener, dar nu trebuie să fii egoistă, ci să încerci şi tu la rândul tău să îl satisfaci.

Cifra destinului 7

Se pricepe de minune să ghicească ceea ce îţi place şi ceea ce îţi doreşti. Nici nu e nevoie să îi spui pentru că din gesturile tale, din mişcările senzuale descoperă ce te face să te topeşti de plăcere. Este un amant extraordinar, iar tu ar trebui să te bucuri la maxim de asta. Singura condiţie să vă înţelegeţi perfect în pat este să fii complet sinceră şi să arăţi permanent ceea ce simţi.

Cifra destinului 8

Vrea să fie tot timpul cel care domină, atât în pat, cât şi în viaţa de zi cu zi. Îi plac la nebunie jocurile sexuale în care el este "stăpânul", dar şi poziţiile în care el este deasupra. Dacă eşti dispusă să îi satisfaci toate plăcerile, va fi extrem de încântat. De asemenea, dacă îi gâdili orgoliul şi îi spui cât de bine te face să te simţi, va fi excitat la maximum.
 

Cifra destinului 9

Este interesat să încerce tot felul de tehnici şi poziţii noi şi poate avea chiar gusturi puţin cam ciudate. Ca să vă potriviţi, trebuie să fii la fel de nonconformistă ca el. Îi plac surprizele şi jocurile de tot felul, iar dacă tu le iniţiezi, va fi şi mai încântat. Este totuşi o fire sensibilă şi are nevoie de tandreţe şi afecţiune din când în când.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • FocSy pe 16 Sep 2011, 18:15
  Cifra Destinului 2

  Prea Adevarat :*

  2
  1

 • miki stelian pe 31 Iul 2011, 04:50
  este adevarat

  am socotit si apartin numarului 2 sant an zodia gemeni si va jur ca tot ce scrie la cifra destinului 2 este super adevarat va multumesc ptr calcul,va pup,ancercati si voi

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod