Horoscop. Cât de preocupată eşti de sănătatea ta, în funcţie de zodie

Nativa din Fecioară este extrem de atentă cu organismul ei, însă de cele mai multe ori exagerează până ajunge la obsesie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti adepta exceselor, când exagerezi cu stilul de viaţă sănătos, când eşti total iresponsabilă.

Principala ta problemă este alimentaţia, căci la îngrijirea exterioară eşti expertă. Trebuie să ai grijă în primul rând de interiorul tău, căci asta iese la suprafaţă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai grijă de sănătatea ta doar din simplul motiv că vrei să arăţi bine şi să ai încredere în tine, însă uiţi esenţa.

Pe lângă o dietă adecvată şi sport, trebuie să te protejezi şi de alţi factori independenţi de tine. Nu trata cu indiferenţă o răceală aparent banală, altfel situaţia poate căpăta alt sens!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te preocupă mai mult starea ta psihică decât cea fizică şi consideri că poţi trata tu singură eventualele probleme de sănătate.

Uneori poţi nimeri, dar alteori ar fi bine să nu te joci cu focul. Ai grijă în primul rând să îţi faci cotroale periodice de rutine, aşa vei fi în siguranţă!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu eşti genul de persoană care se plânge de problemele pe care le are, însă încearcă de una singură să şi le rezolve.

Eşti responsabilă atunci când vine vorba de sănătate, însă stai în permanenţă cu grija să nu întâmpini ceva grav. Nu duce aceste gânduri spre obsesie, dacă vei avea grijă să îţi faci o rutină din a merge la medic măcar o dată pe an, totul va fi în regulă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Devii responsabilă din acest punct de vedere doar atunci când suferi de ceva anume, până atunci nu te îngrijeşti absolut deloc.

Nu aştepta ca ceva grav să te aducă cu picioarele pe pâmânt, este mai bine să previi decât să tratezi. Nu pune micile plăceri pe primul loc în defavoarea organismului tău!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te sperie greutăţile vieţii, însă atunci când le întâmpini ai vrea să fi făcut ceva pentru a nu trece prin asta.

Urăşti persoanele care sunt extrem de igienice şi atente cu sănătatea lor, şi parcă vrei să faci contrariul tocmai în ciuda lor. Nu te juca cu focul, pentru că rişti să te arzi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu ţii prea mult la sănătatea ta, ci mai degrabă alegi plăcerile de moment în defavoarea organismului tău.

Chiar şi atunci când se îngroaşă gluma eşti destul de inconştientă şi nu alergi spre medic. Cel mai des aştepţi ca problemele să treacă de la sine şi te tratezi doar pe ultima sută de metri. Încearcă să îţi schimbi stilul de viaţă şi dacă nu te gândeşti la tine, măcar să te gândeşti la cei din jurul tău care te iubesc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru tine este foarte important aspectul fizic şi ai în general grijă de organismul tău pentru a putea avea acest beneficiu.

Uneori exagerezi şi optezi pentru cure drastice şi din această cauză rişti să te alegi cu probleme grave de sănătate. Încearcă să fii echilibrată şi să îi dai corpului exact ce îţi cere! Atunci când situaţia se agravează iei imediat măsuri, însă doar unele de moment.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi place să fii bolnavă şi faci tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple.

Nu eşti obsedată de asta, însă pui sănătatea pe primul loc. Singura problemă este că nu te preocupă condiţia fizică, iar asta te poate împinge spre sedentarism şi implicit spre probleme cu spatele ori lipsa energiei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă de fizic ai grijă întotdeauna, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihic.

Te consumi foarte mult, iar stresul acumulat îţi poate crea uneori probleme de sănătate. Nu uita că mintea face parte din întreg corpul tău şi că trebuie să o tratezi cu acelaşi respect!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti prea sigură pe tine şi ai impresia că ţie nu ţi se poate întâmpla nimic.

Nu este deloc adevărat, aşa că nu încerca să te tratezi singură atunci când ai o problemă, ci mergi la medic imediat. Nu este cazul să fii obsedată de asta, însă nici nu trebuie să îţi fie ruşine cu afecţiunile care pot apărea. În caz contrar, pot apărea complicaţii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti obsedată de sănătate, iar grija ta pentru acest aspect îi enervează pe mulţi din jurul tău.

Este foarte important să ai grijă de tine, însă nu este cazul să te izolezi într-un glob de cristal. Poartă-te normal, mergi la medic atunci când este cazul şi nu fi tu propriul doctor care le ştie pe toate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod