Horoscop. Cât de descurcăreaţă eşti, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti este foarte puternică şi nu apelează la ajutorul nimănui atunci când trebuie să iasă dintr-o situaţie neplăcută.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu eşti deloc descurcăreaţă şi de cele mai multe ori îi laşi pe cei din jurul tău să ia decizii pentru tine.
 
Te laşi foarte uşor influenţată şi îţi este frică să îţi asumi responsabilităţi. Eşti la curent cu noutăţile, însă nu le pui în aplicare decât atunci când cineva de lângă tine o face. Fugi de probleme mult mai des decât încerci să le rezolvi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu eşti foarte descurcăreaţă, dar ştim despre tine că îţi place să îţi faci dreptate singură.
 
Eşti destul de rea şi îţi place să te răzbuni, ieşind astfel uneori din situaţii jenante pentru tine. Eşti retrasă şi îi priveşti cu superioritate pe cei din jurul tău, lucru care îţi poate crea probleme atunci când vei avea nevoie de ajutor. Trebuie să ştii că nu mereu poţi răzbi de una singură, şi nu pentru mult timp!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti foarte descurcăreaţă şi de cele mai multe ori ieşi din situaţiile limită cu zâmbetul pe buze.
 
Umorul te ajută să scapi de situaţii penibile şi să te faci plăcută de persoanele din jurul tău, chiar dacă acestea te luaseră la ţintă. Te adaptezi rapid şi ştii cum să te schimbi în funcţie de cel pe care îl ai în faţă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Eşti o fire retrasă şi preferi monotonia, decât să încerci să evoluezi.
 
Adori rutina şi singurătatea, de aceea când dai de greu îţi va fi foarte dificil. Vestea bună este că intuieşti corect de fiecare dată şi ştii ce să eviţi pentru a nu avea probleme. Îţi place să previi, decât să tratezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti o fire imprevizibilă şi mereu îi surprinzi pe cei din jurul tău cu alegerile pe care le faci.
 
Te descurci de minune în situaţii critice şi ai o putere imensă de a trece peste necazuri. Îţi place să fii la curent cu noutăţile şi asimilezi informaţii care îţi vor fi utile în viitor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi place întotdeauna să te descurci fără să apelezi la ajutorul nimănui, însă dacă este cazul doar familia este opţiunea ta.
 
Te bazezi numai pe oamenii de încredere şi nu pleci urechea la ce îţi spun străinii. Eşti foarte puternică şi mereu găseşti resurse de a ieşi din impas.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti foarte descurcăreaţă şi îţi place să îţi faci relaţii pe oriunde ajungi.
 
Cu cât ai mai mulţi prieteni, cu atât viaţa ta va fi mai simplă şi mai frumoasă. Atunci când nu îţi convine ceva spui lucrurilor pe nume, indiferent de persoana pe care o ai în faţă. Eşti corectă şi găseşti mereu soluţii transparente, acest lucru fiind foarte apreciat de către cei din jurul tău. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se poate spune despre tine că ştii să ieşi din situaţii limită, pentru că îţi place să te izolezi şi să nu socializezi deloc.
 
Nu eşti la curent cu ce este nou în peisaj, de aceea de cele mai multe ori nu ştii cum să acţionezi sau să reacţionezi. Eşti încăpăţânată şi nu ai încredere deloc în oameni, fapt pentru care viaţa ta nu este deloc uşoară.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti foarte descurcăreaţă şi te adaptezi oricărei situaţii în care eşti pusă, chiar dacă totul se întâmplă în viteză.
 
Îţi place să socializezi, să descoperi şi să asimilezi informaţii noi de la oricine, informaţii despre care ştii că îţi vor fi utile cândva. Te pliezi în funcţie de situaţie şi ştii să ieşi cu capul sus chiar şi atunci când cineva vrea să te şifoneze serios.  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te descurci doar atunci când eşti lângă persoanele în care ai încredere, altfel îţi este foarte frică să acţionezi.
 
Nu îţi place să discuţi cu necunoscuţi şi refuzi de fiecare dată când poţi dialogul cu aceştia. Firea ta respingătoare îţi poate aduce mulţi duşmani cărora va trebuie să le faci faţă la un moment dat, iar sfatul este să încerci să fii cât mai independentă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vrei să fii în centrul atenţiei şi să ştii tot ce se petrece în jurul tău, iar acest lucru te poate ajuta să te descurci mai bine în viaţă.
 
Îţi faci prieteni pe unde te duci şi cu ajutorul lor poţi uneori ieşi din situaţii limită. Eşti un om de cuvânt şi corect, de aceea şi tu sari în ajutor ori de câte ori se cere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Se poate spune că eşti foarte descurcăreaţă, pentru că tu ştii totul şi ştii să pui cap la cap multe informaţii.

Memoria te ajută enorm şi eşti foarte spontană, lucru des apreciat de cei din jurul tău. Poţi apela şi la minciună atunci când vrei să ieşi dintr-o situaţie limită, însă preferi să nu te joci cu focul chiar atât de des.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod