Horoscop. Află ce pasăre te reprezintă, în funcţie de data naşterii


15 aprilie – 12 mai - Albatrosul

Eşti o persoană negativistă şi de fiecare dată vezi partea goală a paharului. Cu siguranţă îţi este frică de dezamăgire şi preferi să te pregăteşti înainte pentru ce e mai rău. Nu te dai bătută şi lupţi până în ultima clipă atunci când vrei să obţii ceva în mod deosebit. Îţi e ruşine să refuzi şi de multe ori ieşi în pierdere.

13 mai – 9 iunie - Porumbelul

Tu eşti foarte mulţumită cu ceea ce ai şi te bucuri de tot ce te înconjoară.
Chiar şi atunci când viaţa nu este atât de liniştită precum ai vrea, reuşeşti să găseşti o parte bună în toate. Eşti pacifistă şi nu

10 iunie - 7 iulie - Vulturul

Eşti foarte impunătoare, dar şi foarte descurcăreaţă. Nu apelezi niciodată la ajutorul nimănui, tocmai pentru că nu ai nevoie de asta. Eşti corectă şi chiar dacă vrei să fii mereu pe primul loc, nu apelezi la trucuri nefaste pentru a ajunge în vârful ierarhiei. Cu toate că pari dură, eşti o persoană sensibilă.

8 iulie - 4 august - Privighetoarea

Eşti cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva şi ştii întotdeauna ce să spui pentru a relaxa o situaţie tensionată.
Chiar şi atunci când ai motive să te enervezi, reuşeşti să rămâi calmă şi să nu reacţionezi impulsiv. Eşti raţională şi foarte echilibrată în ceea ce priveşte toate planurile vieţii tale.

5 august – 1 seprembrie - Pescărușul

Eşti o fire foarte determinată şi ştii exact ce vrei de la viaţă. Îţi urmăreşti propriile interese indiferent de eforturile pe care trebuie să le depui, însă de cele mai multe ori te agiţi inutil. Eşti hiperactivă şi îţi place să explorezi locuri noi în permanenţă.
Eşti curajoasă!

2 septembrie – 29 septembrie - Lebăda

Te consumi foarte mult în interior, chiar dacă superficial pari o persoană foarte puternică. Te îngrijorezi din orice şi pesimismul face parte din viaţa ta. Eşti muncitoare şi lupţi pentru ţelurile tale, dar nu calci în picioare pe nimeni pentru asta. Îţi place distracţia şi mulţi te vor în grupul lor!

30 septembrie - 27 octombrie - Ciocănitoarea

Eşti o persoană foarte muncitoare şi uiţi de orice atunci când vrei să obţii ceva.
Există riscul să pierzi persoane dragi din cauza faptului că te axezi mai mult pe carieră. Deşi pari foarte dură, te consumi pe interior şi la un moment dat explodezi şi devii violentă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod