Horoscop 2012: Totul despre zodia Balanţă. Vezi ce-ţi rezervă astrele


Anul acesta, nativii Balanţă se vor simţi liberi ca pasărea cerului. Vei fi mai puţin îngrijorată, mai puţin tensionată şi vei avea mai puţine obligaţii, atât pe plan financiar, cât şi în alte privinţe. Nu vor interveni schimbări bruşte sau neaşteptate în viaţa ta şi vei avea mai mult timp liber.
Anul acesta, nativii Balanţă se vor simţi liberi ca pasărea cerului. Vei fi mai puţin îngrijorată, mai puţin tensionată şi cu mai puţine obligaţii, atât pe plan financiar, cât şi în alte privinţe. Nu vor interveni schimbări bruşte sau neaşteptate în viaţa ta şi vei avea mai mult timp liber. Balanţa îşi trăieşte viaţa cu onoare, iar anul acesta se va dedica mai mult ca niciodată binelui.

În general, 2012 va fi un an plin de activităţi pe care le faci cu plăcere. Apar acum noi relaţii şi legături. La muncă, vei acumula foarte mult. S-ar putea să existe circumstanţe în care vei simţi nevoia să încetineşti ritmul activităţii, dar situaţiile te vor împinge să fii mai activă, ca să-ţi îndeplineşti scopurile. Nativii din cercetare şi cei care lucrează în echipă vor fi mai favorizaţi anul acesta.
 
Social
Încă de la începutul anului, viaţa Balanţei pare a fi plină de armonie şi stabilitate, chiar dacă viaţa socială va fi plină de evenimente. Nativul Balanţă va cunoaşte oameni noi, va lega noi relaţii şi va participa împreună cu prietenii la numeroase activităţi.

Influenţele astrale din 2012 sunt prezente ca să te facă să găseşti un comportament alternativ tendinţelor capricioase, ce pot avea consecinţe dăunătoare asupra ta. Trebuie să fii atentă să nu creezi situaţii care se pot transforma în adevărate drame. Gândeşte-te în special la consecinţele acţiunilor tale, a angajamentelor, atât pe plan financiar, social, cât şi legal. Rezolvarea problemelor intr-o manieră tradiţională nu este chiar atât de distractivă, dar are rezultate. Este important să menţii un echilibru atât în relaţiile cu prietenii, la fel ca şi în dragoste sau muncă. Optimismul, răbdarea şi calmul sunt calităţile ce te vor caracteriza în tot acest an care se pare că anul trecut ţi-au lipsit cu desăvârşire.
 
Dragoste
În dragoste comportă-te normal şi lasă viaţa şi soarta să-şi urmeze cursul propriu. Indiferent de ce se va întâmpla, va avea un impact de lungă durată asupra fiinţei tale. Nu te emoţiona prea tare din orice motiv.

Idilic este cuvântul potrivit atunci când vine vorba de dragoste pentru Balanţă! E valabil şi în 2012. Balanţa e condusă de Venus, planeta iubirii, iar ea va ridica romantismul la cel mai înalt nivel posibil. Fuga de cotidian va avea succes, dacă ţi-ai planificat acest lucru. Romantismul va funcţiona excelent pentru tine, deci foloseşte-ţi toate talentele cu care ai fost dotată. Afişarea emoţiilor este un lucru bun şi chiar recomandat.

După marea agitaţie de anul trecut, acum viaţa ta sentimentală va fi mult mai liniştită. Influenţele lui Saturn în zodia ta te vor proteja şi te vor îndemna să faci o analiză privind evoluţia din ultimul an. Orice vei avea de înfruntat în 2012, viaţa ta sentimentală nu trebuie să te nemulţumească, ci important este să ştii să înveţi din aceste evenimente, astfel vei aprecia mai mult micile bucurii pe care ţi le oferă viaţa de fiecare zi. Acordă-ţi mai mult timp pentru a înţelege anumite lucruri şi pentru a simţi fiecare nuanţă a situaţiilor. În general controlează-ţi emoţiile şi adoptă o atitudine comunicativă în relaţia ta de dragoste.

Va trebui să înfrunţi destinul care se pare că îţi va pregăti o perioadă în care vei fi nevoită să renunţi la câteva dorinţe şi proiecte, care vor trebui revizuite în urma schimbărilor ce vor avea loc în viaţa ta sentimentală, dacă vrei să depăşeşti momentele de frustrare şi dezamăgire.
Dacă deja ai o viaţă de cuplu, atmosfera dintre voi va fi liniştită şi va va permite să asimilaţi schimbările anului trecut şi să vă îmbunătăţiţi confortul emoţional care reuneşte o multitudine de mici detalii, ce se vor adăuga la satisfacţiile acestui an. Toate acestea sunt cu adevărat veşti bune. Totuşi, în lunile iulie şi august, trebuie să fii extrem de prudentă pentru a preveni câteva tensiuni destul de serioase ce pot interveni în relaţia de cuplu.
 
Cariera
Pe plan profesional, lucrurile rămân stabile pentru Balanţă.
Vei şti să preţuieşti banii la valoarea lor corectă, nici mai mult, dar nici mai puţin decât atât cât este necesar, astfel echilibrul va fi perfect. Vei vedea că noile tale activităţi te îndreaptă către direcţia bună. Astfel poţi obţine profituri uriaşe în urma încheierii unor noi afaceri.
Anul 2012 este pentru nativul Balanţă un an bun din punct de vedere financiar, aducându-ţi numeroase câştiguri la care nu te aşteptai. Cei fără un loc de muncă vor avea posibilitatea să-şi găsească un loc stabil şi potrivit pregătirii lor. Chiar şi cei implicaţi în politică sunt pe cale să câştige o poziţie superioară faţă de cea actuală.

Dacă la începutul anului lucrurile se vor mişca destul de încet, foloseşte acest lucru în avantajul tău şi fă-ţi rezerve de energie, pentru că în curând va trebui să participi activ şi să preiei conducerea acolo unde munceşti. În lunile iulie şi august te vei implica în noi proiecte şi îţi vei asuma noi responsabilităţi. Dinamic sau liniştit, se pare că nativul Balanţă va profita în ambele situaţii. La jumătatea lunii iulie poţi obţine saltul pe care ţi-l doreşti.

În general, în 2012, atmosfera de la locul de muncă va fi mai liniştită, iar acest lucru te va ajuta să ajungi în poziţia pe care ţi-o doreşti, atingându-ţi astfel obiectivele pe care ţi le-ai propus. Desigur, vei putea oricând să-ţi încetineşti ritimul, dar instinctul tău te îndeamnă să faci tocmai contrariul. Vei avea posibilitatea să ieşi în evidenţă şi să-ţi faci cunoscute ideile originale, dar creativitatea ta va depinde foarte mult de modul în care vei colabora cu ceilalţi. Lucrul în echipă îţi va aduce numeroase satisfacţii şi te va motiva.
 
Finanţe
Problemele financiare din acest an ţi se vor părea, în acelaşi timp, foarte importante şi uşoare. De fapt, vei oscila între dorinţa de a-ţi cumpăra lucruri frumoase şi nevoia de stabilitate ce implică limitarea acestei dorinţe.
Influenţele Soarelui şi ale lui Uranus te vor îndemna, în 2012, să acorzi mai multă importanţă aspectului tău fizic. În ceea ce priveşte proiectele pe termen lung, viziunea ta va fi clară, vei achiziţiona doar lucrurile absolut necesare, încercând în acelaşi timp să-ţi acoperi cheltuielile cu adevărat importante, oricât ai simţi nevoia să cheltuieşti şi să-ţi faci poftele.
Vei simţi, de asemenea, şi nevoia de a economisi şi de a-ţi stabiliza poziţia financiară. Aceasta poate conduce la o luptă internă. Fii cu capul pe umeri şi nu acţiona sau cheltui la primul impuls.

În acest an, este de aşteptat că nativul Balanţă să fie mai cheltuitor că niciodată. De cele mai multe ori cheltuielile inutile vor depăşi cu mult limita impusă. Deci, fii foarte atentă şi învaţă când să te opreşti. Afacerile nu vor merge chiar atât de bine în septembrie - noiembrie, dar în luna decembrie veniturile tale se vor majora semnificativ. Nu te angaja cu nimic scris sau verbal până când nu verifici la sânge actele şi autenticitatea acestora.
 
Sănătate
Starea sănătăţii tale va cunoaşte o stabilizare în primele trei luni ale anului 2012. De fapt, influenţele lui Marte şi ale lui Venus te vor îndemna să acorzi mai multă atenţie organismului tău. Nativul Balanţă va fi ferit de fluctuaţii ale vitalităţii sale, în special de cele care pot pune viaţa în pericol, ceea ce-i va permite să se bucure de plăcerile traiului de zi cu zi. Atenţie, însă, la momentele în care lăcomia pune stăpânire pe simţurile tale.

La mijlocul anului vei mici probleme de sănătate, pe care le vei depăşi dacă vei acorda mai multă atenţie regimului alimentar şi exerciţiilor fizice. În afară de primul şi ultimul trimestru al anului, poţi simţi din senin dureri sau crampe musculare. Ultimele patru luni ale anului 2012 vor fi pline de dinamism şi energie şi te vei adapta cu uşurinţă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sensey pe 31 Aug 2012, 18:54
    blabla

    prostiiiii toate....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod