Descoperă floarea care te reprezintă în funcţie de luna în care te-ai născut


Iulie - Nemţişori
Uşurinţă şi lejeritate
Eşti cunoscută pentru că ştii să îi faci pe alţii să râdă, dar trebuie să te simţi foarte confortabil cu acele persoane ca să poţi fi aşa. Eşti mândră de felul în care arăţi, iar uneori oamenii te pot considera superficială din această cauză. Eşti deşteaptă, blândă şi îi tratezi pe ceilalţi de la egal la egal. Nu eşti o persoană agresivă, dar nu uiţi niciodată dacă cineva ţi-a greşit. Ca să ierţi în totalitate pe cineva, ai nevoie de mult timp pentru a te reface.

August - Gladiole
Forţă, integritate morală şi infatuare
Eşti o persoană onestă şi bună la suflet. Îţi place să râzi mult cu prietenii, dar uneori duci glumele prea departe. Oamenii te cunosc ca fiind un om blând şi politicos, de aceea sunt uneori şocaţi atunci când eşti atât de amuzantă.

Septembrie - Ochiul boului
Dragoste şi răbdare
Ai o personalitate care atrage multe persoane, dar îţi place să fii mai retrasă. Iubeşti liniştea şi nu zgomotul. Eşti foarte generoasă cu prietenii tăi şi eşti foarte fidelă. Nu îţi e prea uşor să spui adevărul celor din jurul tău, mai ales atunci când ştii că i-ar răni. Îţi place să fii activă şi cauţi mereu să îţi fie şi mai bine.

Eşti aceea persoană în pielea căreia ar vrea oricine să fie.

Octombrie - Gălbenele
Iubire caldă şi nemuritoare
Eşti foarte loială persoanelor care îţi arată că te iubesc. Ierţi, dar nu uiţi şi durează mult timp să poţi trece peste greşelile care ţi se fac. Depui eforturi pentru a fi frumoasă în inimă şi iubitoare, dorind să fii mai bună pentru binele omenirii. Iubiţii tăi te văd foarte sexy.

Noiembrie - Crizantemă
Prietenie, iubire şi bucurie
Ai o personalitate unică. Nu ţii cont de reguli şi îţi urmezi propria cale. Nu legi prietenii foarte uşor pentru că eşti timidă, însp odată ce legăturile se leagă, ele vor fi pe vecie.
Ştii să preţuieşti ce ai lângă tine, de aceea îi înconjori pe toţi cu iubire şi veselie.

Decembrie - Ilice
Noroc, fertilitate şi adevăr
Ştii să îi faci pe ceilalţi să se simtă bine în prezenţa ta, însă e posibil să nu te simţi confortabil din prima să faci glume. Îţi place cum arăţi, iar cei din jur ar putea crede că nu te axezi pe lucruri cu adevărat importante în viaţă. Eşti o persoană inteligentă şi nu tratezi pe nimeni cu superioritate. Nu uiţi niciodată dacă cineva te-a rănit şi ierţi cu greu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod