De ce este Vărsătorul ciudatul zodiacului?

Vărsătorii iubesc toate lucrurile atipice şi unice, dar, uneori, devin prea ciudaţi.

Vărsătorul este condus de planeta Saturn şi este un semn de aer. Saturn iubeşte regulile, legile şi limitele, în timp ce aerul simbolizează intelectul şi acuitatea mentală. De aceea, Vărsătorul e convins că logica e întotdeauna răspunsul. Sezonul Vărsătorului coincide cu mijlocul iernii, perioada cea mai rece şi întunecată a anului, aşadar nu e surprinzător faptul că are aceste trăsături. Dar, acesta este şi un moment în care grădinarii plantează bulbi şi seminţe pentru sezonul următor. Plantarea seminţelor pentru viitor este nucleul energie acestui nativ, pentru că nicio altă zodie nu se concentrează şi nu investeşte mai mult în viitor decât Vărsătorul. 

Vărsătorul este cunoscut pentru gândirea lui profundă care găseşte bucurie în cele mai stranii lucruri. El are o viziune ciudată asupra lumii şi o dorinţă puternică de independenţă, ceea ce îl poate face să devină rebelul din mulţime.

Din păcatae, această perspectivă îl poate desprinde uneori de lumea obişnuită şi poate părea detaşat sau inumam.

Cum este Vărsătorul?


Nativii născuţi sub acest semn sunt cunoscuţi ca fiind fiinţe hiper-raţionale, logice care îşi suprimă toate emoţiile. Ei cred că pot fi de ajutor cuiva fiind reci şi foarte raţionali, când, de fapt, acele persoane nu îşi doresc decât suport emoţional.

La ce să te aştepţi de la un Vărsător?


Dacă te plângi unui Vărsător despre faptul că ai probleme cu şeful tău, el va lansa cu seriozitate o prelegere explicând toate modurile prin care te poţi poziţiona pentru oportunităţi mai bune sau pentru a lucra mai eficient. Înainte de de a-i da detalii, el va sări cu o mulţime de sfaturi nesolicitate. Aceste îndrumări nu vor însemna nimic dacă şeful tău are ceva personal cu tine. Când te afli deja într-o astfel de situaţie, singurul sfat util este cum să ieşi cu capul sus pe uşă.

Dar, Vărsătorul are ceva de spus şi în acest caz şi îţi va lasa o lecţie despre pregătirea scrisorii de intenţie în scopul unui nou job. Chiar dacă încerci să îi explici că eşti bun în ceea ce faci, dar nu poţi face faţă presiunii, Vărsătorul nu te va asculta. Este greu pentru el să înţeleagă situaţia pentru că urăşte să accepte că uneori e mai bine să te retragi decât să îţi iroseşti energia degeaba. Aceste jocuri sociale îl dezgustă pe Vărsător. El are idealuri aproape imposibile pe care le adăposeşte cu încăpăţânare chiar şi atunci când contravin intereselor lor.

Unii Vărsători sunt obsedaţi de dietă sau de sport, până la punctul în care cred că acestea îi pot vindeca de toate relele. Alţii adoptă filosofii sau practici de auto-ajutorare care sunt mai ameţitoare decât ai crede. În general, Vărsătorii cred că toţi oamenii trebuie să-şi expună versiunea lor de adevăr.
Dar, acest tip de gândire nu se potriveşte oricui şi, uneori, se poate întoarce chiar şi împotriva Vărsătorilor. Ei sfârşesc să fie răniţi din cauza idealurilor lor stricte, blamându-se că nu şi-au atins obiectivele măreţe şi, uneori, imposibile.

Cum este Vărsătorul în dragoste?


În dragoste, Vărsătorul se luptă cu realitatea că nicio fiinţă umană nu e perfectă. La prima întâlnire, el se concentrează mai mult asupra defectelor decât a calităţilor celui din faţa lui. Dacă persoana respectivă e una de succes, el va considera că şi-a vândut sufletul diavolului. Dacă persoana nu a făcut mari progrese în a-şi atinge visurile, atunci o critică pentru că nu are ambiţie. Este foarte greu pentru un Vărsător să vadă că partenerul, familia şi prietenii nu împărtăşesc aceeaşi dorinţă pentru idealuri ca şi el şi poate deveni rapid argumentativ.

Cum este Vărsătorul la locul de muncă?


La locul de muncă, Vărsătorul poate enerva pe oricine din cauza faptului că vorbeşte prea mult în timpul întâlnirilor despre îmbunătăţirea diferitelor procese. Astfel, el este predispus să gafeze pentru că cei din jurul lui l-ar putea considera insensibil din punct de vedere emoţional.


Pentru ca relaţia, indiferent de natura ei, cu un Vărsător să funcţioneze, trebuie să îţi sacrifici o parte din timp pentru a acorda atenţie intereselor lui. Petrece-ţi câteva minunte spunându-i lucruri frumoase. Toată lumea are subiecte preferate, iar Vărsătorul nu e o excepţie de la regulă. Odată ce simte că e auzit, este mai uşor pentru el să relaţioneze cu tine şi chiar să te asculte.




Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod