Cupluri de zodii care nu au nicio şansă să fie împreună

Ai probleme cu partenerul tău? Poate că zodiile voastre nu sunt compatibile!

Există unele zodii care, indiferent cât ar încerca, nu funcţionează împreună. 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are o personalitate foarte dominantă.

El tinde să fie un lideri excepţional. Din acest motiv, zodia lui nu se potriveşte deloc cu anumite semne. Taurul, Racul, Fecioara şi Capricornul îl pot găsi nerăbdător şi nepăsător. Scorpionul şi Peştii îl găsesc grosolan, nesăbuit şi nepoliticos. Leul este probabil o pereche bună pentru el. Aceste două semne s-ar respecta reciproc şi ar continua să conducă fără să se simtă ameninţate. Leul iubeşte spectacolul şi să fie în centrul atenţiei, în timp ce Berbecul este mai pragmatic în dominarea sa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul adoră să fie senzual şi găseşte o plăcere deosebită în cadouri.

Nu este surprinzător faptul că cel mai bine s-ar înţelege cu un nativ din Peşti, din moment ce acesta este cel mai romantic semn al zodiacului. Peştilor le place să trăiască într-o lume a fanteziei şi să îi îndeplinească toate dorinţele Taurului. Dacă vrei să ai o relaţie cu un Taur, dar nu te-ai născut în zodia Peşti, sperăm că nu eşti Berbec, Gemeni, Săgetător sau Vărsător, pentru că toate aceste zodii sunt incompatibile cu el!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii adoră să se distreze. Ei sunt greu de liniştit, pentru că mereu sunt în căutare de noi aventuri.

În timp ce unele zodii, precum Taurul, Racul, Fecioara şi Capricornul îi găsesc nesiguri şi superficiali, Săgetătorul le apreciază spiritul liber. Cei doi se vor bucura reciproc de compania celuilalt.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Se spune că un Scorpion e iubit de toată lumea, dar asta nu înseamnă că fiecare zodie poate avea şanse cu el.

Cu toate acestea, Fecioara reuşeşte! În timp de Fecioara este raţională şi practică, Scorpionul îi poate scoate pasiunea interioară la suprafaţă. Scorpionul echilibrează natura oarecum rezervată a Fecioarei. Din nefericire, zodii precum Berbecul, Gemenii, Leul, Săgetătorul şi Vărsătorul nu pot face fericită o Fecioară. Fecioara este greu de mulţumit, iar aceste semne sunt mult prea neglijente pentru ea!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este justiţiarul zodiacului.

Oamenii născuţi sub acest semn încearcă mereu să facă ce trebuie. De asemenea, sunt incredibili de loiali şi le place viaţa în doi. Unele semne, precum Capricornul, ar putea găsi acest lucru enervant sau obositor, din cauza faptului că el este destul de distant. De asemenea, Balanţa este foarte inteligentă, motiv pentru care una dintre cele mai bune relaţii amoroase o poate avea cu un Vărsător. Acesta îl poate stimula intelectual prin conversaţii spumoase şi provocatoare.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Foarte puţine zodii se înţeleg bine cu Capricornul, deoarece acesta este extrem de serios şi pragmatic.

Dacă eşti un Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător sau Vărsător, atunci Capricornul nu este un partener bun pentru tine. Cu toate acestea, Capriconul nu e atât de dificil. El se poate potrivi destul de bine cu un Rac. Racul ia relaţia foarte în serios şi se va strădui să fie întotdeauna acolo pentru partenerul său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod