Cum reacționează zodiile atunci când își întâlnesc marea iubire

Descoperă cum reacționează zodiile atunci când își întâlnesc marea iubire!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul care își găsește marea iubire se va retrage oficial de pe piață.

Foștii sunt blocați și cei care sunt îndrăgostiți de el sunt respinși.

Berbecul e construit pentru a proteja ceea ce iubește cel mai mult.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul va încerca să-și păstreze rutina de persoană singură chiar și după ce și-au întâlnit marea iubire.

Nu este vorba că este incapabil să se schimbe, dar îi ia puțin pentru a face diferența dintre a se acomoda cu un partener și a-și abandona personalitatea.

E un prieten loial și simte o pierdere atunci când trebuie să renunțe la anumite rutine și comportamente pe care le-a prețuit ani de zile.

Odată ce va vedea cât de fericită și stabilă devine viața lui pentru că face parte dintr-un cuplu, va simți că a meritat schimbarea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii se stresează foarte mult atunci când își întâlnesc marea iubire, dar nu din motivele pe care ți le-ai imagina.

Gemenii au de îndeplinit atât de multe responsabilități, încât le este greu să reziste nevoii de a renunța la tot când își întâlnesc partenerul de viață.

Așa că încearcă să compenseze în exces adoptând o abordare opusă și încercând să pună relația pe locul doi, după orice altceva, deoarece nu simt că merită să acorde prioritate lucrurilor care îi fac cei mai fericiți.

Le ia mult timp pentru a-și schimba această mentalitate, dar persoana potrivită va avea răbdarea și înțelegerea necesară pentru a vedea bătălia interioară pe care o duc Gemenii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu are o reacție deosebită atunci când își întâlnește marea iubire. Este mai degrabă o ușă deschisă, care spune hai intră, te așteptam!

A avut o atitudine atât de deschisă față de găsirea dragostei, răbdare nesfârșită și perseverență, încât găsirea partenerului este pur și simplu concluzia logică a eforturilor lui continue.

El a depus eforturi mentale și emoționale pentru a se pregăti pentru asta și are așteptări realiste despre cum arată viața de zi cu zi cu un suflet pereche.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul trebuie să spună tuturor că și-a găsit marea iubire.

Și, desigur, asta include să defileze la brațul noului partener în toate locurile preferate și să-l prezinte întregului lui cerc social și familial.

Bucuria unui Leu este enormă și nu poate să nu o împartă cu ceilalți.

În cele din urmă va coborî din nori și va reveni pe pământ, dar acele câteva săptămână sau luni de început sunt un vis devenit realitate pentru el

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se simte cel mai în siguranță în negare. A trecut prin destule suferințe și dezamăgiri pentru a-și pune imediat sufletul pe tavă, chiar dacă este evident că și-a întâlnit marea iubire,

Nu e străină de pierdere și singurătate, atât de mult încât a devenit mai degrabă o zonă de confort decât să aibă pe cineva de încredere lângă ea.

Treaba este că a întâlni pe cineva atât de incredibil înseamnă că există ceva ce poate să piardă, și, cu cât acea relație este mai prețioasă și de neînlocuit, cu atât simte mai multă presiune să nu o strice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Destul de ciudat, Balanța se simte ușor vinovată după ce își întâlnește marea iubire.

Totul este mult mai puternic și copleșitor acum decât orice altă relație în care a mai fost înainte și asta o face să devină tristă pentru viața ei de până în acest moment.

Balanța este o persoană sentimentală, căreia îi place să acorde o însemnătate egală trecutului și prezentului ei.

Faptul că și-a găsit alesul o face să se simtă dezorientată și o face să-și pună la îndoială toate alegerile și sentimentele din trecut.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul își pune partenerul să treacă prin foc, fără remușcări pentru eventualele daune pe care le-ar putea suferi pe parcurs.

Să simtă că cineva este marea lui dragoste nu este suficient pentru a-i câștiga încrederea.

El trebuie să testeze această persoană de mai multe ori și să fie sigur că trece cu brio.

Scorpionul este, în cel mai bun caz sceptic și nu simte nicio vină când vine vorba de îndoială sau lipsă de încredere.

Trebuie să demonstrezi că meriți încrederea lui înainte să ți-o predea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Întâlnirea cu marea iubire îl face pe Săgetător să aibă o mulțime de idei.

Va planifica vacanțe, va pregăti mesele, va începe un program comun, va nota mărimea pantofilor persoanei respective, orice pentru a fi pregătit întotdeauna.

Când se implică într-o relație, își asumă toate riscurile, crezând din toată inima că merită.

În cele din urmă, se va epuiza, așa că partenerul/a perfect trebui să îl pună la un pui de somn înainte ca el să leșine pe podea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul continuă să fie exact așa cum este el și după ce își întâlnește marea iubire.

La urma urmei, oricine îl iubește cu adevărat îl ia la pachet cu tot cu rutinele lui.

Capricornul își va include partenerul acolo unde vede sensul și unde își dorește să fie inclus. La cafea de dimineață, spre exemplu.

Dar, creeză și rezervă spațiu pentru fiecare persoană pentru a-și păstra individualitatea.

El știe că partenerul lui a avut propriul mod de a face lucrurile până acum și nu îl va forța să se schimbe doar pentru relație. La fel și invers.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este genul de partener care pregătește o nouă periuță de dinți, face loc în sertar pentru lucrurile celeilalte persoane și începe să-i cumpere cafeaua preferată.

El este, fără îndoială, pregătit să-și primească alesul în viața lui.

Când iubirea vieții lui intră în peisaj, vrea ca aceasta să îi vadă inițiativa, să nu existe nimic de ascuns și fără jocuri de jucat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cand Peștii își întâlnesc marea iubire, este o mare eliberare pentru ei.

Porțile se deschid și, în sfârșit, este timpul ca ei să reverse toate gândurile, sentimentele și experiențele despre care nu au spus nimănui niciodată.

Peștii caută acel tip de relație total deschis.

Ei fac o treabă atât de bună conturând imaginea a ceea și cine sunt cu adevărat, încât devin un manual de instrucțiuni pentru partenerul lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod