Căsătorie

Cele mai bune 3 soţii din zodiac

Zodiacul a fost mereu important pentru societate. În timp ce unii oameni sunt sceptici, există multe lucruri pe care le poţi învăţa doar pe baza semnului sub care te-ai născut.
Unul dintre aceste lucruri este cât de potrivită e partenera ta pentru rolul de soţie. Dacă vă gândiţi să vă căsătoriţi curând, verifică dacă iubita ta este născută sub aceste 3 semne zodiacale:

Rac


Aceasta este o femeie care nu se teme să îşi arate sentimentele. Mai presus de toate, fericirea celorlalţi este cel mai important lucru şi ea nu se va ţine de la nimic pentru a se asigura că îi face fericiţi pe cei pe care îi iubeşte. Dacă eşti norocos să ai o femeie Rac în viaţa ta, ştii că va face orice pentru a te simţi împlinit. Singurul dezavantaj al acestui semn este că, din cauza personalităţii foarte sensibile, există riscul de a dramatiza prea mult.
Indiferent dacă este vorba sau nu despre o situaţie importantă, această femeie va face din ţânţar armăsar şi mai mult zgomot decât e necesar. Cu toate acestea, acest mic defect nu înseamnă nimic în comparaţie cu toate celelalte calităţi majore pe care le posedă. Este o femeie de casă şi o soţie de modă veche, fapt pentru care îi place să creeze o atmosefră confortabilă acasă şi o mâncare grozavă. Nu îţi vei face niciodată griji cu privire la diversificare preparatelor culinare dacă te căsătoreşti cu o femeie de genul acesta. Când vine vorvba de copii, femeia Rac îi va pune mereu pe primul loc, pentru că sunt tot ce au ele mai preţios.
Această femeie caută dragoste şi onestitatea într-un soţ.

Berbec


Dacă te gândeşti să te căsătoreşti cu o femeie Berbec, pregăteşte-te pentru un angajament serios şi o dedicare totală. Această femeie nu se lasă condusă şi e încăptăţânată, cu o personalitate ambiţioasă. Trebuie să nu uiţi că trebuie să faci lucrurile să fie mereu interesante, pentru că femeia din această zodie se aşteaptă să fii interesant şi un bun susţinător. Această femeie este cu picioarele pe pământ şi se aşteaptă la tot ce e mai bun din partea celor din jur. Din acest motiv, ea e o femeie de succes, care te va face şi pe tine să fii la fel.
Ca mamă, ea este foarte strictă şi nu vrea perfecţiune de la copiii ei. Această atitudine ajută la formarea liderilor şi a oamenilor cu performanţe înalte.

Leu


Femeia Leu este o persoană cu un cuvânt de spus, care nu acceptă refuzurile. Cu tendinţa de a fi aspră şi directă, poţi crede că are nevoie de un partener puternic. Această femeie este extrem de fermecătoare, iar natura ei independentă îi atrage pe bărbaţi ca un magnet. Chiar dacă poate fi greu să o înţelegi uneori, nu vei găsi niciodată un partener mai loial şi mai dedicat decât o leoaică. Ea ştie exact cum arată dragostea pură şi adevărată şi va face tot posibil să te trateze cu cât mai multă iubire.
Cel mai bun lucru la această femeie este că îşi foloseşte forţa pentru a lupta cu înverşunare pentru partenerul ei. O femeie Leu nu permite nimănui să se amestece în familia ei şi va face tot ce trebuie pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubeşte. Fără îndoiala, această femeie are o inimă mare cu o forţă interioară din naştere. Când caută un bărbat, aceasta va dori pe cineva care să se potrivească cu propria ei putere, dar care o va respecta destul de mult încât să nu o folosească.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod