Fericire

Cele 3 semne zodiacale care trăiesc clipa

A trăi la maximum fiecare clipă nu este cel mai uşor lucru, cel puţin nu pentru toată lumea!
Multe persoane se concentrează mai mult pe trecut şi pe viitor şi uită să trăiască în prezent. Trăirea fiecărei clipe ca şi când ar fi ultima se dovedeşte a fi destul de simplă pentru unele semne zodicale, aşa că am putea să le luam drept exemplu.

Iată cele 3 zodii care îşi trăiesc viaţa la intensitate maximă:

Berbec


Pe cât de şiret pare, Berbecii chiar ştiu că au doar o viaţă care merită trăită din plin. Nu te obşigă nimeni să faci ceva sau să fii cu cineva care îţi aduce nefericire.
Desigur, şi acest semn zodical se îngrijorează din când în când şi este prins în anumite situaţii, dar doar atunci când este extrem de important pentru el. A trăi în trecut este inutil pentru el, iar viitorul ar putea să îi aducă orice, aşa că de ce să nu trăiască acum?

Leu


Pentru Leu, viaţa este o scenă unde el este personajul principal. Ştie că trăirea momentului nu numai că îi va aduce amintiri minunate, dar şi că este mult mai distractiv atunci când eşti aici şi acum, bucurându-te de fiecare clipă.
Singurul lucru pe de care îi pasă acestui nativ atunci când vine vorba de viitor este distracţia, iar din trecut sunt amintirile. El nu devine prea nostalgică pentru că ştie că viaţa îi pregăteşte lucruri şi mai intense decât până acum.

Săgetător


Săgetătorul iubeşte să se distreze şi trăieşte pentru asta. Ştie că într-o zi s-ar putea să nu mai fie atât de liber ca acum, aşa că trebuie să se bucure cât de mult poate. A trăi în prezent născoceşte întotdeauna poveşti mininate, pe care acest nativ iubeşte să le împărtăşească cu ceilalţi.
Simţindu-se atât de bine în orice clipă, Săgetătorul este pregătit pentru orice ar putea să urmeze.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod