Ce îți trezește spiritul competitiv, în funcție de zodia ta

Uneori, chiar și cei mai puțin competitivi oameni pot deveni competitivi.

 

Ar putea dori să-i enerveze pe vecini, să arate cât de minunați sunt copiii lor sau să se asigure că toată lumea este conștientă de realizările lor.

 

Pentru fiecare zodie există ceva care îi trezește spiritul competitiv!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul devine competitiv în aproape orice și cu toată lumea, inclusiv cu el însuși. Dacă vede că se pricepe la ceva, continuă să lucreze la asta până devine din ce în ce mai bun.

Când e competitiv, se concentrează pe câștig, să fie cei mai bun și nu își păstrează realizările doar pentru el însuși. Vrea ca toată lumea să știe cât de grozav e, chiar dacă pare puțin arogant.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate deveni competitiv în ceea ce privește bunurile materiale și posesiunile. El vrea ca oamenii să fie impresionați de ceea ce are și de ceea ce poate crea din nimic, mai ales atunci când vine vorba de artă și modă.

Taurului nu îi place să fie trecut cu vederea și, atunci când intră într-o cameră, vrea să fie observat, admirat și să aibă toți ochii pe el. Vrea ca ceea ce poartă sau face să fie mai bun decât al oricui altcuiva.

Citește și: Cum le place zodiilor să-și petreacă timpul liber. Berbecul e super activ, Taurul alege relaxarea

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii devin competitivi în ceea ce privește cunoașterea și tendințele. Dacă există un nou restaurant, ei trebuie să fie primii care îi calgă pragul. Ei nu vor să audă părerile altora înainte de a fi experiementat pe propria lor piele întâi.

Competivitatea lor vine din dorința de a fi cool și a ști ce este la modă și ce nu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este competitiv în ceea ce privește educația parentală și, dacă nu are copii, e competitiv în ceea ce privește animalele de companie. Vrea ca toată lumea să știe cât de bine se descurcă copiii lui la școală, la sport și chiar și la joacă.

E atât de mândru de urmașii lui, încât crede că aceștia sunt cu adevărat cei mai buni și nu are rețineri să se laude cu ei. Dacă cineva îl provoacă, va face tot ce îi stă în putință pentru a demonstra că ai lui copii sunt superiori tuturor celorlalți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este competitiv la locul de muncă. Nu contează dacă e actor sau CEO, el trebuie să fie în vârf.

Leul este carismatic, energic și dornic să ajute, dar nu te lăsa păcălit că nu vrea să fie cel mai bun, pentru că acesta este țelul lui în viață. Va veni cu propria strategie despre cum să o facă. Leul muncește din greu pentru a-și realiza obiectivele și nu va lăsa pe nimeni să îi stea în cale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este competitivă în ceea ce privește cunoașterea. Ea le știe pe toate și nu îi pasă ce zice lumea deoarece acesta este doar adevărul. Când vine vorba de vreo competiție care să îi testeze cunoștințele, ea e prima care se oferă să participe.

Fecioarei îi place să-i fie recunoscută inteligența și creativitatea, iar oamenii să o considere cea mai bună și să se inspire de la ea.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța devine competitivă atunci când e subestimată sau cineva de îndoiește de ea. Îi place să le demonstreze oamenilor că greșesc.

Când cineva spune că nu poate face ceva sau că nu se pricepe la ceva, o determină să muncească și mai mult pentru a le arăta oamenilor contrariul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Concurența împotriva altor oameni nu e favorita Scorpionului. Dar, dacă trebuie să o facă, își va canaliza toată atenția și energia în ea.

Competivitatea Scorpionul are legătură cu ambiția lui. El vrea totul: putere, poziție și bani, iar pentru a obține aceste lucruri, de multe ori trebuie să concureze cu cei care sunt mai buni decât el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este competitiv atunci când vine vorba de călătorii. Vrea să experimenteze totul și să meargă peste tot. Săgetătorul vrea să fie acea persoană care cunoaște locuri pe care turiștii nu le cunosc și de unde să obțină cele mai bune oferte.

E extrem de aventuros și dacă își pune în cap să ajungă undeva, va ajunge.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul devine competitiv atunci când vine vorba de respectul oamenilor, iar una dintre modalitățile de a obține respectul cuiva este să aibă putere și bani. Capricornul e disciplinat și deloc impulsiv. Dacă pierde la ceva, continuă și insistă până când câștigă.

Capricornul trebuie să aibă o bază financiară puternică și un surplus de numerar pe deasupra. Banii nu îi aduc fericirea, dar îl pot face extrem de competitiv. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul devine competitiv atunci când vine vorba de muzică și gusturi muzicale. Dacă e pasionat de un instrument, va munci până va stăpâni foarte bine acel instrument. El crede că gusturile sale sunt cele mai bune și dacă cineva nu e de acord cu el, în mod clar îl va ignora.

De asemenea, nu e o idee bună să intri într-o dispută despre bani cu el, deoarcee poate deveni foarte combativ.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Concurența îi face pe Pești să se simtă incomod. S-ar putea să fie competitivi în mintea lor, dar rareori o vor arăta. Dacă vreodată vor arăta această latură a lor, atunci va avea legătură cu cunoștințele lor despre artă și cultură.

În plus, știu că arta îi face să se simtă speciali, deoarece o înțeleg la un nivel profund. Arta nu e pentru oricine, dar pentru ei da.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod