Ce fel de mariaj vor avea Meghan Markle şi prinţul Harry, în funcţie de zodiile lor



Ei formează o echipă
Harry şi Meghan trebuie să fie o echipă pentru a putea face faţă la tot ce presupune un cuplu regal. Semnele lor zodiacale lucrează în favoarea lor de această dată. Atât Leul, cât şi Fecioara sunt cunoscute ca cele mai cooperative semne ale zodiacului. Sunt întotdeauna dispuse să ajute şi nu se tem să îşi murdărească mâinile pentru a duce o sarcină la bun sfârşit. Deşi s-ar putea ocupa de activităţi în moduri diferite, ambele semne au capacitatea de a încerca să înţeleagă punctele slabe ale fiecăreia. Leul e capabil să empatizeze cu nevoia de perfecţionism a Fecioarei şi ar putea încerca să înveţe să devină mai relaxată cu privire la detalii. Pe de altă parte, Fecioara va oferi sprijin planurilor ambiţioase ale Leiului, ajutându-l totodată să rămână cu picioarele pe pământ. Acasă, Leul şi Fecioara lucrează bine împreună.

Căsnicia lor e cinstită
Relaţia lor va fi plină de încredere şi angajament, ceea ce înseamnă că vor avea o căsnicie cinstită. În ceea ce priveşte onestitatea, Leul ar putea fi uneori prea sincer, uneori chiar brutal de sincer. Cu toate acestea, este bine că partenerul lui nu îşi va face niciodată grijă că va fi minţit. O Fecioară este destul de asemănătoare, concentrându-se pe evitarea minciunilor, în favoarea lucrurilor spuse direct şi sincer. Această nevoie de onestitate a ambelor semne duce la o relaţie răcoritoare.

Problemele de care trebuie să se ocupe
Există lucruri cărora Harry şi Meghan trebuie să le acorde atenţie sporită.

Spre exemplu, dramatismul Leului care se poate manifesta furios în momentele tensionate. Leul poate fi, de asemenea, mândru, competitiv şi arogant uneori. S-ar putea să fie prea plin de el ca să admită că partenerul lui are dreptate. În ceea ce priveşte Fecioara, ea poate fi destul de critică, analitică şi neliniştită. Fiind conştienţi de toate astea, ei pot gestiona lucrurile astfel încât să împiedice crearea problemelor.

Au abilitatea de a fi un cuplu puternic
Leul şi Fecioara pot forma o echipă de zile mari datorită calităţilor lor. Fiind ambiţios, Leul doreşte să facă valuri şi să atragă atenţia. Chiar dacă Meghan a renunţat la actorie, este încă ambiţioasă. Ca Fecioară, Harry ar prefera să stea în spatele scenei, chiar dacă el e mereu în lumina reflectoarelor datorită faimei sale. Aici lucrurile devin interesante: în timp ce Leul face planuri vizibile grozave, Fecioara se mulţumeşte să planifice în spatele scenei. Ceea ce mulţi nu realizează e că cele mai importante lucruri se fac în culise.

Cum vor fi pe plan social
Pentru că Leul este un semn de foc, iar Fecioara de pământ, ei au, de obicei, nevoi şi comportamente sociale diferite. Leul este foarte sociabil, întotdeauna sufletul petrecerii şi se află în centrul atenţiei mai mereu. Leul domină scena socială, conectându-se uşor cu ceilalţi şi făcându-şi mereu prieteni noi. Ca figură publică, acesta poate avea succes, dar poate provoca probleme în relaţia cu o Fecioară, care tinde să fie mult mai rezervată şi timidă.
Fecioara tinde să se concentreze asupra prietenilor apropiaţi, în loc să încerce să construiască legături cu persoane străine. Deci, ambii parteneri trebuie să se lupte cu propriile lor nevoi. De asemenea, Fecioara preţuieşte timpul intim petrecut doar cu partenerul, de aceea cuplul regal va trebui să se asigure că nu vor fi înconjuraţi tot timpul de cei dragi.

Sunt dedicaţi familiei
Leul şi Fecioara îşi preţuiesc viaţa de familie şi relaţia. Sunt dedicaţi sănătăţii şi bunăstării celor dragi. Atât Harry, cât şi Meghan s-au alăturat familei celuilalt înainte nunţii lor, arătând un efort real pentru a se înţelege. Cu toate acestea, cei doi se pun pe ei pe primul plan, înaintea tradiţiilor regale. Sunt dedicaţi familiilor lor, dar nu cu orice preţ.

Cum fac faţă stresului
Cu stresul se confruntă toată lumea, iar familia regală nu e ocolită. Ambii parteneri trebuie să se sprijine reciproc pentru a trece de situaţiile care cauzează anxietate. Fecioara tinde să se amăgească, ceea ce, în sine, poate provoca stres. Leului îi va fi greu să o ajute, pentru că Fecioara poate deveni tăcută şi aparent puternică. În ceea ce îl priveşte pe Leu, acesta devine stresat când nu i se dă dreptate sau când cineva îl contrazice. Îi pasă prea mult de ceea ce cred alţii, iar asta poate fi o sursă de anxietate pentru el. Fecioara se simte stresată şi atunci când nu are ultimul cuvânt sau când scapă lucrurile de sub control.
Cel mai bun antidot pentru stres în uniunea Leu-Fecioară este compasiunea. Fecioara trebuie să fie sensibilă la nevoia Leului de a se relaxa, în timp ce Leul trebuie să încerce să înţeleagă nevoile Fecioarei încurajând-o să se deschidă cu privire la sentimentele ei.

Trebuie să comunice sănătos
Ca să facă faţă stresului şi neînţelegerilor, comunicarea este esenţială. Fecioara nu se deschide prea uşor, iar asta poate fi o problemă pentru mariaj. Partenerul ei din Leu trebuie să fie răbdător şi să nu se aştepte ca ea să se schimbe peste noapte. Pe de altă parte, obstacolul Leului în calea unei comunicări sănătoate poate fi tendinţa lui de a stăpâni lumina reflectoarelor. Dar, pe de altă parte, într-o relaţie cu o Fecioară timidă, amuzamentul şi farmecului lui o poate încuraja să se deschidă mai mult. Iar Fecioara poate ajuta un Leu prin oferirea sprijinului.

Dragoste adevărată
Pentru că sunt atât de loiali, ambii sunt persoane romantice, chiar dacă în modul diferite. Chiar dacă Fecioara nu e atât de afectuoasă ca Leul, ea poate găsi alte metode de a-i arăta iubire. Leul are tendinţa de a fi plin de pasiune şi patos în ceea ce priveşte dragostea. Pe de altă parte, Fecioara va fi mai subtilă, iar abordarea ei practică va diminua din pasiunea Leului. Leul este un semn Yang(agresiv), în timp ce Fecioara este un semn Yin(pasiv). Asta înseamnă că Leul ar putea fi dominator şi egoist, iar Fecioara ar putea să se sacrifice mai mult şi să fie prea pasivă.
Zodiile trebuie să se echilibreze: Fecioara să lucreze la încredere şi deschidere, iar Leul să aibă mai multă răbdare. Făcând acest lucru, relaţia lor poate fi de lungă durată.

Vor rezista împreună?
Deşi, la o primă vedere, căsătoria dintre un Leu şi o Fecioară poate părea dificilă, nu există niciun dubiu că ea poate funcţiona pe termen lung. Cu toate acestea, este esenţial ca ambii parteneri să fie pregătiţi pentru căsătorie. Chiar dacă sunt diferiţi pe multe planuri, există modalităţi pentru a funcţiona împreună. Ambele semne trebuie să acţioneaze asupra problemelor lor individuale, făcând din relaţia lor o prioritate. Se pare că atât Harry, cât şi Meghan fac acest lucru în căsnicia lor. Ambii sunt orientaţi spre familie şi se concentrează pe uniunea lor mai presus de toate. Succesul se reduce la valorile comune, dar ambii trebuie să fie deschişi la valorile celuilalt pentru a-şi menţine relaţia fericită şi echilibrată. În timp ce semnele de pământ vor stabilitate, cele de foc vor să exploreze şi sunt atrase de aventură. Prin găsirea unei căi de mijloc, Fecioara şi Leul pot forma un cuplu perfect.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod