Ce crede partenerul tău despre Valentine's Day? Zodia lui te poate lămuri!

Unele zodii spun că urăsc această sărbătoare, în timp ce altele o iubesc foarte mult. Știi deja ce părere are partenerul tău despre Valentine's Day? Dacă nu, astrele cunosc adevăratele sentimente ale fiecărui semn astrologic și ți le poate dezvălui!
Află ce crede partenerul tău despre această sărbătoare și decide cum să o sărbătorești pentru a-i îndeplini dorințele, dar și pentru a face ca această zi să fie una foarte specială.

Berbec


Berbecul este un semn căruia îi place să primească atenție, iar Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a fi răsfățat de partenera sa. Acest semn iubește orice i-ar putea oferi o nouă experiență.

Taur


Taurul este un semn foarte încăpățânat și rece, dar când se îndrăgostește este foarte afectuos. Nu va fi niciodată prea siropos și nu va recunoaște niciodată că iubește Ziua Îndrăgostiților, ci mai degrabă va lăuda aspectul comercial al acestei sărbători și cât de mult îl deranjează.
Taurul vrea să primească dragoste în fiecare zi, nu doar de Ziua Îndrăgostiților.

Gemeni


Gemenii nu disprețuiesc Valentine's Day, este o sărbătoare senzațională și sunt fascinați de ea. Ocazia este bună de celebrat, deoarece Gemenii sunt foarte festivi, sociabili și, în plus, le place să primească multe cadouri.

Rac


Racul se numără printre semnele care așteaptă această sărbătoare tot anul, deoarece este un romantic incurabil și această sărbătoare îi oferă ocazia de a exagera cu romantismul și de a-și justifica excesul de dulcegării.

Leu


Oricine cunoaște un Leu știe cât de mult îi place să se simtă în centrul atenției. Pentru el, Ziua Îndrăgostiților este o oportunitate de a primi complimente, cadouri și atenție și o așteaptă așa cum copiii așteaptă Crăciunul, cu același entuziasm.
Nu dezamăgi niciodată așteptările unui Leu de Ziua Îndrăgostiților, răsfățul este o necesitate.

Fecioară


Fecioara este o zodie care adoră să primească cadouri și atenție pe tot parcursul anului. Chiar dacă este un semn rațional și logic, nu este imun la sentimentalism și, atunci când este îndrăgostit, este și foarte romantic.

Balanță


Balanta este un semn foarte echilibrat. Ziua Îndrăgostiților este o zi ca oricare alta pentru el și trebuie să fie perfectă ca toate celelalte. Dragostea și liniștea ar trebui să domnească în fiecare zi pentru el, nu doar pe 14 februarie. În orice caz, o cină romantică într-un loc luxos este întotdeauna binevenită.

Scorpion


Cel mai misterios și pasional semn al zodiacului iubește Ziua Îndrăgostiților și profită de ocazie pentru a-și exprima sentimentele și a realiza un act de dragoste.

Săgetător


Săgetătorului îi place să se distreze și să se simtă liber. Ziua Îndrăgostiților este o sărbătoare care nu îl atrage în mod deosebit.
În loc să o sărbătorească, ar prefera să petreacă timp de calitate cu cei dragi, deoarece are întotdeauna puțin timp și tinde să-i neglijeze.

Capricorn


Pentru Capricorni, Ziua Îndrăgostiților este importantă și specială, deoarece le plac surprizele, îmbrățișările și să ofere și să primească cadouri. Exagerarea este cuvântul lui de ordine pentru Ziua Îndrăgostiților.

Vărsător


Vărsătorul este puțin introvertit și își exprimă greu sentimentele. Este romantic, dar logica îi preia sentimentele chiar și de Ziua Îndrăgostiților care, mai degrabă decât să reprezinte o sărbătoare dedicată îndrăgostiților, devine prilejul unui eveniment social.

Pești


Peștii sunt sensibili și visează să sărbătorească această zi timp de luni de zile. Nu vor recunoaște niciodată, dar această zi pentru ei este una dintre cele mai așteptate și apreciate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod