Ce cadouri vei primi de Moș Nicolae, în funcție de zodie

Cei dragi te cunosc suficient de bine încât să nimerească darul perfect pentru tine. Adică nu ei...ci Moş Nicolae!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru că eşti o persoană activă, iar cei dragi ştiu acest lucru, cu siguranţă vei primi ceva echipamente sportive.

De asemenea, poţi primi pereche de mănuşi sau o eşarfă roşie, pentru că adori această culoare. Nu e exclus ca de la iubitul tău să primeşti bilete la concertul artistului tău preferat la care să participaţi împreună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Moşul îţi va aduce anul acesta o cutie de bomboane din ciocolata preferată sau o pătură moale de caşmir.

Nu este exclus să primeşti în ghetuţe un card de cumpărături la magazinul tău preferat, va fi mai mult decât binevenit. Pentru tine, calitatea e mai importantă decât cantitatea, aşa că preferi o sticluţă mică de esenţă de parfum decât o sticlă mare de apă de colonie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Moş Nicolae te va nimeri şi anul acesta şi îţi va pune în ghetuţe ceva care să îţi stimuleze intelectul.

Poate fi vorba despre o carte obişnuită sau chiar una electronică. Şi din moment ce îţi place să te distrezi atât de mult, nu ţi-ar strica nici nişte pahare de cocktail, iar prietenii tăi ştiu asta. Partenerul tău poate fi cel mai darnic, făcându-ţi cadou un gadget de ultima generaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu iubeşti cadourile personalizate, pentru că ştii că îţi sunt destinate doar ţie şi te fac să te simţi specială.

Din această cauză, Moşul îţi va aduce fie un pulover tricotat, fie o plăcintă făcută cu drag. E posibil să primeşti în ghetuţe şi bijuterii, cel mai probabil din argint. De asemenea, sunt şanse să primeşti o ramă de fotografii, o sticlă de vin sau un ceainic drăguţ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul acesta vei primi de la Moş Nicolae accesorii de păr, cosmetice sau haine.

De asemenea, nu e exclus să găseşti în ghetuţe bilete la film, bijuterii de aur sau lenjerie intimă. Cu siguranţă ultimele daruri vor veni din partea iubitului, care te cunoaşte destul de bine. Vei fi mai mult decât încântată de dărnicia şi inspiraţia lui!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu iubeşti lucrurile practice, de aceea cei apropiaţi nu îţi vor face cadou ceva inutil.

Moşul va veni anul acesta pentru tine cu o maşină de făcut pâine sau loţiuni de corp, cosmetice sau o programare la un salon de înfrumuseţare. Nu e exclus nici să primeşti un ceas, pentru că lumea te ştie că eşti o persoană foarte organizată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul acesta, Moş Nicolae îţi va aduce în dar bilete la concertul unui artist preferat.

E posibil ca partenerul tău să se gândească chiar să îţi facă cadou o chitară, pentru a începe să exersezi ceea ce îţi place. Şi cum mereu eşti în căutare de echilibru, prietenii te pot ajuta cu lumânărele, uleiuri esenţiale sau un covor pentru yoga.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Moşul îţi va aduce anul acesta o pereche de ochelari de soare, pentru că ştie că îţi place să fii sub acoperire chiar şi pe timp de iarnă.

Nu sunt excluse nici accesoriile pentru iarnă, cum ar fi căciuli, mănuşi sau fulare. Partenerul tău va face o alegere exact pe placul tău, una cu trimitere către dormitor. O lenjerie seducătoare va fi un cadou atât pentru tine, cât şi pentru el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Moşul ar face bine să evite scenele incomode şi să nu îţi aducă ceva ce nu îţi place, pentru că îi vei spune acest lucru.

Cel mai probabil, în ghetuţe vei găsi o geantă frumoasă sau o cameră foto, pentru că îţi plac călătoriile de orice fel, iar aceste obiecte chiar ţi-ar fi utile. Dacă mergi frecvent în drumeţii, cei apropiaţi îţi vor face cadou un echipament de camping. Nu sunt excluse nici aceesorii pentru animalul tău de companie ori un semn interesant de carte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Anul acesta, Moş Nicolae îţi va aduce exact ce ai nevoie.

Poate fi vorba despre o geantă de laptop sau orice alt obiect care are legătura cu munca şi cu domeniul tău de activitate. De asemenea, partenerul tău de viaţă îţi va dărui ceva ce ştii că ţi-ai dori, însă nu ţi-ai cumpăra niciodată singură. E vorba de obiecte luxoase, cum ar fi un halat de mătase sau o bijuterie scumpă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Moşul va fi darnic cu tine anul acesta şi îţi va pune în ghetuţe un gadget de ultimă generaţie.

Cei dragi ştiu pe cei ai pus ochii în ultima perioadă, aşa că vor nimeri exact cadoul perfect. Nu spui nu nici lucrurilor mici şi practice, aşa că prietenii te pot surprinde cu perechi de şosete haioase. Partenerul de viaţă, însă, va alege să fie puţin mai romantic şi îţi va dărui o ramă cu o fotografie de-a voastră.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Moş Nicolae va veni pe furiş cu o sticlă de şampanie sau o carte de colorat menită să te destreseze.

Nu se poate spune că va fi foarte darnic cu tine, însă nici nu te va uita. Se va axa pe lucrurile practice în special, aşa că nu sunt excluse produsele de înfrumuseţare sau o carte pe care şi-o doreşti de multă vreme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod