7 zodii extrem de dificile. Comunicarea cu ele este aproape imposibilă

7 zodii extrem de dificile. Comunicarea cu ele este aproape imposibilă

Să recunoaștem... comunicarea nu este punctul forte al tuturor oamenilor! Cu toții avem așteptări diferite, iar asta poate ingreuna interacțiunile, mai ales dacă nu știm să vedem lucrurile din altă perspectivă decât a noastră.
De cate ori ti-a fost aproape imposibil sa comunici cu alta persoana? Si sa sustii sus si tare ca vina nu iti apartine, ci modul ei de abordare reprezinta o problema? Iti vine sa crezi sau nu, astrele au un raspuns pentru tine. Da, unele lucruri tin si de zodie.

Persoanele nascute in aceste zodii nu reusesc deloc sa comunice usor si eficient cu ceilalti. Aproape mereu au ceva de adaugat, si nu putine sunt datile in care discutiile cu ele pot sa devina mai aprinse.

Varsator

Natura visatoare a Varsatorului si dorinta de a se expima liber te poate induce in eroare.
Ai putea sa crezi ca persoanele nascute in aceasta zodie sunt deschise comunicarii. Cu toate acestea, nu toate conversatiile cu ele sunt placute. Au tendinta sa se contrazica destul de des si le place sa se impuna de cele mai multe ori. Reusesc sa isi sustina orice argument, iar faptul ca nu se implica emotional le ofera un avantaj foarte mare.

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt o prezenta foarte placuta, atat timp cat le urmezi calea si le asculti sfaturile. Acestea nu prea ofera importanta opiniilor altor persoane, motiv pentru care pot sa para extrem de indiferente.
Conversatiile cu ele nu sunt foarte elaborate, mai ales daca observa ca directia nu este cea dorita. Daca esti de acord cu ce afirma aceste persoane, atunci veti avea o relatie sanatoasa.

Scorpion

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt recunoscute pentru numeroasele calitati pe care le au, insa in special pentru vor sa aiba mereu dreptate. Daca isi doresc sa obtina ceva, o vor face cu siguranta. Nu accepta sa fie contrazise si vor face tot posibilul sa dovedeasca faptul ca au dreptate. Daca se simt tradate, conversatiile cu ele vor fi aproape inexistente.
 

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni pot fi precum o raza de soare de cele mai multe ori.
Acest lucru se datoreaza modului in care interactioneaza cu alti oameni, dar si talentului pe care il au. Pot lega foarte usor prietenii si pot vorbi ore in sir. Problema apare in momentul in care vrei sa le atragi atentia si sa le mentii interesul asupra unui subiect. Rareori aceste persoane acorda atentie unor conversatii care nu le intereseaza. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod