zodii care ajung sa creada in propriile minciuni

5 zodii care ajung să creadă în propriile minciuni

Persoanele născute în aceste zodii ajung să creadă în propriile minciuni și nu vor recunoaște niciodată adevărul!
Viața este un joc de supraviețuire și modul în care o facem nu ține întotdeauna de cât de buni, corecți sau curajoși suntem. Uneori, este vorba despre felul în care îi manipulăm pe cei din jurul nostru. Cu alte cuvinte, câteodată mințim pentru a obține ceea ce ne dorim! Și, dacă vrem să avem garanția unor rezultate bune, atunci trebuie să credem cu adevărat în minciunile pe care le spunem. Minciuna există pentru a putea supraviețui, altfel de ce am mai fi atât de buni la asta?

În astrologie, care sunt zodiile care ajung să creadă în propriile minciuni?


Berbec

Berbecul crede atât de mult în propriile minciuni încât nu poate spune care este diferența dintre minciună și adevăr.
Acesta este semnul care nu spune niciodată că îi pare rău și nu își asumă vreodată responsabilitatea pentru că a provocat cuiva suferință. Din punctul lui de vedere, este întotdeauna vina altcuiva. Dacă e nevoit să mintă, o va face negreșit și va merge până în pânzele albe cu acea minciună. Nu se va apăra sau scuza niciodată, pentru că el a ajuns să creadă că ceea ce a spus e adevărul.

Fecioara

Fecioarei îi este greu să își exprime sentimentele și, astfel, în încercarea de a-i lăsa pe oameni să știe ce e în mintea ei, se găsește adesea construind o realitate care nu există. Cu alte cuvinte, Fecioara minte că e fericită și stabilă, cel puțin în dragoste.

Pare să se bucure cu adevărat să le arate celorlalți cât de grozavă e viața ei. Fecioara minte despre cât de fantastică este viața ei, astfel încât nimeni să nu știe niciodată adevărul. Ea chiar trebuie să creadă în propriile minciuni!

Balanță

Balanța nu ajunge niciodată să creadă în propriile minciuni, dar vrea să creadă, pentru că știe că astfel va deveni un manipulator mult mai bun. Balanța minte pentru a avea o viață mai bună, acesta este interesul ei cel mai mare și toată lumea știe acest lucru. Nu există un top legat de mincinoși care să nu o includă!

Capricorn

Capricornul minte pentru a-i controla pe ceilalți în scopul obținerii a ceea ce își dorește sau are nevoie.
Credeți sau nu, acest lucru nu este întotdeauna ceva rău. Capricornul are nevoie de ordine. El trebuie să creadă că totul se va rezolva: în dragoste, în afaceri, în sănătate, în viață. El se va minți pe el însuși despre rezultatul unei situații pentru a nu-și pierde speranța. Minciuna este modalitatea lui de a se simți mai bine cu privire la un viitor necunoscut.

Gemeni

Gemenii mint, dar nu o fac pentru că sunt duplicitari sau manipulatori, ci pentru că nu sunt capabili să comunice. Pentru că nu pot să expună adevărul lor unei persoane, ei mint doar pentru a o face să înțeleagă mai repede. Dacă vrea să scape de tine, nativul din Gemeni te va minți pentru că acesta este singurul mod prin care se poate îndepărta cu ușurință de tine.

Nu are răbdare să îți explice și nu știe cum să o facă astfel încât să înțelegi rapid realitatea. Așadar, preferă să se folosească de minciună.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod