Rihanna este o divă relaxată: Și-a inspirat fanele să nu se mai epileze

Fiecare gest al Rihannei se poate transforma într-un adevărat fenomen internațional.
Cea mai recentă "revoluție" declanșată de starul pop s-a desfășurat pe Instagram, acolo unde vedeta a postat câteva imagini în care apare relaxându-se la soare.

Într-una dintre fotografii, Rihanna și-a pozat picioarele în timp ce stă la plajă, în costum de baie. Fanii au observat imediat că vedeta din Barbados nu este epilată pe picioare. De fapt, prin mesajul care însoțește fotografia, Rihanna pare că nu și-a dorit să ascundă faptul că nu s-a epilat. Aceasta a scris în dreptul fotografiei "Când abia aștepți vara", lăsând să se înțeleagă că nu putea rata o zi frumoasă de plajă doar pentru că nu era perfect epilată.

Fanii au fost încântați de atitudinea cântăreței, lăudându-i curajul de a-și expune corpul și de a-l accepta în totalitate, fără obsesia de a părea perfectă, așa cum se întâmplă în cazul altor staruri.

Cei care o urmăresc pe Instagram au postat mii de comentarii în care îi laudă inițiativa și faptul că nu se conformează standardelor de frumusețe.
Numeroase admiratoare au scris că se regăsesc în gestul Rihannei și preferă să se bucure de soare și să facă plajă atunci când au ocazia, în loc să petreacă timp prețios epilându-se cu minuțiozitate. Peste 3,8 milioane de followers au dat like la postarea vedetei.

when u can’t wait for summer.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on May 2, 2018 at 10:37am PDT



Într-o altă fotografie din aceeași serie postată pe Instagram, urmăritorii săi au observat că vedeta are vergeturi și s-au grăbit să o felicite încă o dată pentru curajul de a le expune fără rețineri pe rețelele de socializare.
Dar se pare că dungile de pe pielea sa erau linii formate de lumină, nu vergeturi. "Am vergeturi, dar astea sunt razele soarelui", a clarificat Rihanna.

Prin aceste gesturi, vedeta se alătură unui grup tot mai mare de celebrități care doresc să "normalizeze" imaginea asupra corpului. Bella Thorne, Paris Jackson și Jessica Simpson au distribuit fotografii similare, în care părul de pe picioare este vizibil. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod