Ecografia desenată pe unghii, un nou trend în rândul femeilor însărcinate

Deși sarcina te obligă să faci unele schimbări cu privire la ritualul tău de înfrumusețare, rămân totuși o mulțime de alte trenduri de frumusețe pe care să le încerci.
Iar cel mai recent și destul de nonconformist este cel de a-ți picta ecografia bebelușului pe unghii.

Poate părea destul de ciudat și complicat să faci asta, dar se pare că unele viitoare mămici de pe Instagram nu consideră că ar fi un efort prea mare. Cele mai multe dintre ele aleg o astfel de manichiură inedită pentru a anunța că sunt însărcinate sau pentru a celebra petrecerea de anunțare a sexului copilului, obicei care se practică în unele țări.

În unele cazuri, femeile au apelat la această tehnică pentru a comemora bebelușii în urma unor sarcinii pierdute.
"Mi-am pierdut orice urmă de inspirație cât m-am luptat cu durerea pierderii lui. Dar am învățat să-l iubesc, să-i iubesc scurta lui viață și să merg mai departe cu speranță. Te iubesc, micuțule, și zâmbesc de fiecare dată când te văd pe unghiile mele", a scris o femeie pe Instagram.

Nu este deloc simplu să pictezi o ecografie pe o suprafață atât de mică precum unghia, dar specialiștii talentați reușesc în mod sigur să obțină cele mai bune rezultate. Iar dacă te pricepi la desen, atunci poți încerca chiar tu să faci o astfel de pictură pe unghii.
Până la urmă, intenția contează!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod