Produse Avene pentru ten gras, cu tendinta acneică

Pentru o îngrijirea frumuseții pielii în această toamnă, vă recomandăm Gelul de curățare a feței Avene Cleanance, dedicat tenului mixt și gras, cu tendința acneică.
Acesta are o acțiune blândă, calmantă, anti-inflamatoare, iar formula sa are la bază mult apreciata Apă Termală Avene. Gelul de curățare a feței Avene Cleanance ajută la purificarea pielii, reglează secreția de sebum și poate fi folosit și pe față, dar și pe corp. Nu conține săpun. Curăţă delicat pielea şi îi conferă o senzaţie de reîmprospătare. Ingredientul său principal natural (Cucurbita pepo) reduce excesul de sebum.
 
Preț estimat, 200 ml: 44 lei.
Disponibil în toate farmaciile din țară.
 

Tot din gama sa de îngrijire a tenului gras, Avene Cleanance, vă propun și Apa micelară fără clătire Avene Cleanace.
 
Pentru că nu necesită clătire, Apa micelară Avene Cleanance este practică, multi-funcțională și ușor de folosit oriunde ne-am afla.
Este soluția ideală pentru persoanele cu tenul gras, cu tendință acneică și îndeplinește cu succes cei 3 pași în îngrijirea tenului - demachiere, reîmprospătare și hidratare. Poate fi folosit fie individual, fie ca tonic blând, după spălarea feței cu gelul de curățare din aceeași gamă.
 
 
 
Preț, 400 ml: 77 RON
Disponibil în farmaciile din toata țara.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod