Machiajul perfect pentru un Revelion de vis!

Produsele pentru machiaj, proaspat lansate, te pot ajuta sa obtii look-ul perfect pentru noaptea dintre ani. Combina culorile, texturile, matul si stralucitorul pentru a scoate in evidenta tot ce ai mai frumos.

Produsele pentru machiaj, proaspat lansate, te pot ajuta sa obtii look-ul perfect pentru noaptea dintre ani.

Combina culorile, texturile, matul si stralucitorul pentru a scoate in evidenta tot ce ai mai frumos. Iti prezentam cateva produse noi pentru machiaj pe care sa le transformi in armele tale secrete...

Nu numai produsele, ci si tehnica este deosebit de importanta. Un machiaj potrivit pentru noaptea de Revelion este "smoky-eyes". Iata ce ne sfatuieste make-up artistul Eva.ro, Marina Chiorean, pe Sfaturi.eva.ro:

"Prin 'smoky' trebuie sa intelegem ceva fumuriu, difuz, amestecat. Acest stil se poate obtine folosind tonuri de maron sau kaki-gri, grena maroniu, bleumarin inchis etc..

Folosind nuantele mai inchise obtinem efectul de marire al ochilor, dar este foarte important sa nu le aplicam pe toata pleoapa mobila.

Folosind o pensula, incepi prin a aplica nuanta inchisa din coltul exterior, depasind usor limita ochilor pe pliul ochiului, spre coltul intern. In acest fel iti creezi practic o umbra. Intotdeauna pornesti cu pensula din coltul extern, deci acolo va fi culoarea mai acentuata, mai intensa. Foloseste un fard luminos pe jumatatea pleoapei mobile, de la coltul intern spre mijloc, la fel si pe arcada. Foloseste creionul dermatograf numai la baza genelor, trasand o linie subtire.
Aplica mascara pe gene insistand mai mult spre colturile ochilor."

Fond de ten Rimmel Recover Illuminating Anti-Fatigue


Noul fond de ten de la Rimmel este special conceput pentru a inlatura semnele oboselii, vizibile pe tenul tau, numai bun pentru o noapte intreaga de petrecere! Contine particule stralucitoare care elimina oboseala, oferind tenului un aspect sanatos, radiant. Rimmel Recover Illuminating Anti-Fatigue nu actioneaza numai la suprafata, ci si in interiorul pielii.

Contine substante active cu proprietati de tonifiere si revigorare. Complexul pe baza de extract de struguri si vitamine C si E are efecte antioxidante, contribuind la energizarea pielii.
Mineralele continute - magneziu, calciu, potasiu si zinc - ajuta la refacerea celulelor si revigoreaza tenul obosit. Combinatia unica de pigmenti albastri si praf de perla alba indeparteaza aspectul obosit al chipului. Fondul de ten Rimmel Recover Illuminating Anti-Fatigue este disponibil in patru nuante.

Pret: 27 lei

Corector lichid Be Connected, Miss Sporty


Din pacate, imperfectiunile, cum ar fi petele sau cosurile, parca au "darul" de a aparea in cele mai importante momente pentru noi, cand ne dorim sa aratam perfect. Nu te lasa descurajata! Exista o multitudine de solutii pentru a le acoperi eficient.


Una dintre aceste solutii este noul corector Be Connected de la Miss Sporty. Avand o formula lichida, patrunde in piele si acopera semnele inestetice, fara sa lase urme vizibile.

Aplicatorul sau are o forma speciala si iti permite sa-l folosesti cu usurinta - nu ai nevoie de un burete special sau o discheta pentru machiaj. Este disponibil in trei nunate: "Light", "Medium" si "Dark".

Pret: 6.5 lei
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rocks pe 20 Dec 2008, 07:40
    unde le putem gasi?

    Aceste produse unde le putem gasi? :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod