Machiaj natural pentru minivacanta ta de 1 Mai!

Acoperire "lejera"


Tenul tau are nevoie sa "respire", dupa o iarna intreaga in care a fost supus vantului si frigului extrem, dar si produselor de ingrijire "grele", care l-au sufocat. De aceea, odata cu venirea caldurii, alege un fond de ten lejer si delicat. Poti opta fie pentru un fond de ten lichid, fie pentru pudra minerala, care uniformizeaza culoarea pielii, dar aduce beneficii si prin componentele sale naturale, potrivit ivillage.com.

Pentru ca pe timpul iernii nu te-ai intalnit prea des cu razele soarelui, acum este momentul sa ii oferi pielii tale stralucirea delicata a unui bronz discret.
Foloseste o pudra usor bronzanta pentru a adauga un strop de culoare, dar si pentru a-ti pune trasaturile in valoare. Evita bronzantele intense pentru ca vei obtine un efect neplacut, deloc natural.

Culorile naturii


Pentru iesirile tale in aer liber, in cadru natural, alege culori si nuante pastelate. Bej, crem, roz sau culoarea sampaniei sunt potrivite pentru zi, fiind in acelasi timp si discrete. Aplica fardurile de pleoape in straturi foarte subtiri, suficient pentru o usoara nuantare.

Fardurile de culori deschise realizeaza un efect neplacut daca sunt aplicate din abundenta, de aceea, utilizeaza-le discret, pentru a-ti ilumina privirea.
Apeleaza si la fardurile sidefate, care sunt in trend sezonul acesta.

"Daca iti aplici farduri naturale aproape invizibile pe pleoape, poti sa pui accent pe buze cu orice nuanta derivata din rosu, de la nuante intense pana la nuante mai pale. Este de evitat rozul sau nuantele pamantii (maron, pruna, bej)", declara Marina Chiorean, make-up artist Sfaturi.eva.ro.

Daca alegi sa iti accentuezi genele, aplicand putin mai multa mascara decat de obicei, poti renunta la fardul de pleoape. Genele dese si alungite vor realiza un efect de amplificare a privirii, facand ochii sa para mai mari.
Pentru iesirile din timpul zilei, evita conturul accentuat al ochilor. Opteaza pentru un contur discret, cu nuante de brun, maro sau fumuriu, si evita negrul deosebit de intens.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod