Frumuseţea ta: Cum să te machiezi în prima zi de şcoală. 5 tutoriale!

Prima zi de şcolă nu este departe, iar pe lângă pregătirile specifice acestui eveniment (plimbările prin magazine după cărţi, caiete, penare, ghiozdane şi alte rechizite) foarte multe fete sunt preocupate şi de felul în care o să arate.

Iar dacă data trecută am vorbit despre coafuri perfecte pentru această zi, acum vreau să vorbim despre machiaj. Pentru că tot mai multe eleve folosesc produse de make-up şi la şcoală, am aruncat o privire peste câteva tutoriale care te învaţă cum să-ţi faci, pas cu pas, un machiaj pentru la şcoală.

Atunci când îţi faci un machiaj pentru şcoală trebuie să ai în vedere faptul că machiajul pentru şcoală trebuie să fie unul invizibil. Cu alte cuvinte, ţi-l faci pentru a ascunde eventualele imperfecţiuni.

Genele false, rujurile intens colorate (roşu, corai, vişiniu etc), blush-ul foarte accentuat, fardurile de pleoape stridente sau sclipiciul nu au ce căuta într-un astfel de machiaj.


Dacă vrei să arăţi bine fără ca profesorii să te sancţioneze trebuie să foloseşti cât mai puţine produse de make-up şi cât mai naturale.



Începe machiajul tău cu o cremă BB care este mult mai uşoară şi cu o putere de acoperire mai mică.O cremă BB îţi face tenul catifelat, îl matifiază, hidratează, corectează imperfecţiunile, fără să încarce tenul.

Urmează un blush cremos, într-o culoare cladă şi cât mai naturală, un rimel maro (care îţi va accentua genele, dar fără să le scoată prea mult în evidenţă) şi un gloss pentru buze. Dacă vrei să foloseşti şi farduri de pleoape alege nuanţe pe maro, cât mai naturale şi mai puţin vizibile.

 



 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 13 Sep 2013, 10:15
    Serios?

    De ce ar trebui sa te machezi in prima zi de scoala? Si de ce machiajul ar trebui sa fie preocuparea principala a elevelor? Mi se pare un articol care tinde spre distrugerea perfectiunii copilariei.

    6
    0

  • red pe 13 Sep 2013, 09:42
    Machiajul

    Dar oare sfaturi cum sa fie cat mai naturale, fara smacuri si alte creme, cremute, farduri si tot felul de prostii nu s-ar putea??? Cum e posibil sa dai "sfaturi" cum sa te smacuiesti la scoala? Oare de apa, sapun si o fata curata fara alte "adaosuri" ati auzit? Si va mai mirati ca la 25 au un ten mai ridat si mai deshidratat decat al bunicilor de 65..

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod