Frumuseţe. Machiajul ochi de pisică. 40 de modalităţi în care să-l porţi

Alungeşte ochii, oferindu-le acea formă migdalată, care transformă privirea într-una senzuală, misterioasă şi sexy
Inspirat de stilul anilor '60 şi de tuşul negru intens care contura pleoapele pe linia genelor, alungindu-se printr-o codiţă în colţurile exterioare, machiajul ochi de pisică este unul dintre cele mai sexy tipuri de machiaj pe care le poţi încerca.

Alungeşte ochii, oferindu-le acea formă migdalată, care transformă privirea într-una senzuală şi misterioasă.

Pentru a obţine un machiaj ochi de pisică impecabil trebuie să stăpâneşti foarte bine tehnica aplicării tuşului, pentru ca linia trasată să fie una impecabilă.

Iar dacă eşti începătoare, foloseşte în schimb un fard de pleoape în nuanţe închise, cu o pensulă subţire, cu care să trasezi o linie cât mai aproape de cea a genelor, alungită către colţurile exterioare.



Fardul de pleoape sub formă de cremă este alegerea perfectă în acest caz pentru că este mult mai uşor de aplicat. Alege o pensulă cu tăietură oblică, care te va ajuta să trasezi corect o linie dreaptă.

Poţi realiza machiajul ochi de pisică în orice culori vrei, nu numai negrul clasic.
Culorile deschise, intense, precum variantele de neon albastru, verde, mov, roz etc sunt perfecte pentru un machiaj de vară sau unul pentru club sau petreceri informale. Tot pentru petreceri poţi realiza un machiaj ochi de pisică cu un tuş cu glitter.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod