5 moduri simple în care să folosești fardul de pleoape

Dacă vrei să schimbi puțin stilul de machiaj și ești dispusă să încerci lucruri noi, trebuie să descoperi modalitățile diverse în care poți folosi fardul de pleoape.
Nu există o metodă potrivită sau greșită de a te machia, atât timp cât obții rezultatul pe care îl dorești. Iar fardul de pleoape este deosebit de versatil și îți permite să obții foarte ușor look-ul pe care îl dorești, fie că este unul discret de zi sau unul sexy de seară. Iată șapte metode în care să folosești fardul de pleoape:

Un machiaj delicat, într-o singură culoare

Pentru începători, cea mai simplă modilitate de a folosi fardul de pleoape este aceea de a aplica un strat subțire, într-o singură culoare. Este un machiaj ideal pentru zi, iar culorile potrivite sunt cele subtile sau neutre precum piersică, lavandă, maro deschis, brun, cupru etc.
Dacă folosești un fard cremă, aplică-l cu ajutorul unei pensule sau al aplicatorului pentru a-l trasa cât mai aproape de linia genelor. Secretul este să blenduiești bine cu pensula pentru un efect uniform. Cu cât aplici mai puțin fard și blenduiești mai bine, cu atât rezultatul va fi unul mai discret. Fardul pudră se aplică folosind o pensulă pufoasă, pe care să o ții cât mai aproape de capătul cozii. În acest fel vei aplica mai puțin produs și vei obține un machiaj discret.



Machiaj gradual, în două culori

Pentru acest tip de machiaj poți folosi două farduri în culori diferite. Iar dacă nu știi pentru ce culori să optezi, atunci alege o nuanță mată și una strălucitoare.
De exemplu, poți încerca un machiaj în acest stil purtat de Kylie Jenner. Vedeta a ales un fard roz mat și unul strălucitor auriu. Pentru a recrea look-ul, aplică fardul mat pe pleoape cu ajutorul unei pensule pufoase, concentrându-te asupra colțurilor exterioare. Folosește degetul pentru a presa cu grijă fardul strălucitor în colțurile interioare ale ochilor, apoi blenduiește fardul strălucitor către cel mat cu o pensulă, ca să obții efectul gradual.



Pleoape glossy

Un stil de machiaj în tendințe, pleoapele glossy nu sunt dificil de obținut. Tot ce trebuie să faci este să aplici peste fardul de pleoape puțin gloss transparent de buze. O altă variantă este folosirea unei cantități foarte mici de vaselină cosmetică deasupra pleoapelor, după aplicarea fardului.
Nu este un machiaj potrivit pentru întreaga zi, mai ales că nu este deosebit de rezistent.



Culoare îndrăzneață

Un stil potrivit pentru seară este machiajul pleoapelor cu un fard în culori puternice. Alege nuanțe îndrăznețe, misterioase, precum albastru cobalt, turcoaz, mov sau culoarea anului, ultraviolet. Dacă vrei ca nuanța fardului să fie și mai intensă, aplică pe pleoape un primer înainte de a începe machiajul. De asemenea, poți umezi puțin pensula de machiaj, iar pigmentul va deveni mai puternic.



Pleoape cu efect holografic

În loc să aplici fardul strălucitor în colțurile interioare ale ochilor, ca în machiajul anterior, aplică strălucirea în mijlocul pleoapei. Începe prin a acoperi colțurile interioare și exterioare ale ochilor cu un fard pudră, folosind o pensulă de machiaj.
În acest fel culoare va fi concentrată la extremitățile ochilor. La final, cu ajutorul degetului, aplică fardul strălucitor în mijlocul pleoapei, blenduind delicat.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod