LIFTACTIV ADVANCED FILLER

Concentratie Record Retinol Pur + LR2412

Vichy lanseaza Liftactiv Advanced Fiiler, concetrat antirid avansat, cu dubla performanta unica:
1.    RIDURI: reduce ridurile, chiar si pe cele verticale
2.    EXPRESIVITATE: trasaturile fetei sunt reimprospatate, expresia fetei este reintinerita

Dincolo de semnele de tristete ale pielii, exista o realitate stiintifica: ridurile verticale

Pe masura ce imbatranim, trasaturile fetei devin din ce in ce mai putin conturate, fata capatand un aspect trist sau obosit. Create de muschi, ridurile devin persistente si greu de corectat. Daca ridurile orizontale (,,ridurile de bucurie”) sunt acceptate mai usor de catre femei, cele verticale (ridurile dintre sprancene, nasolabiale, ridurile verticale din jurul gurii) devin o problema din cauza aspectului trist pe care il ofera chipului nostru.

Mai mult, ele sunt prezente pe fata noastra indiferent daca ne aflam in stare de repaus sau nu. Un fenomen legat de repetitiile contractiilor musculare, asociat cu pierderea densitatii pielii si a aplatizarii jonctiunii-epidermice.

In acest context, Vichy dezvolta o noua generatie de produse de ingrijire ce poate lupta impotriva aparitiei ridurilor pentru a obtine o piele mai neteda si o expresie pozitiva a fetei:
INOVATIE TEHNOLOGICA:  RETINOL PUR + LR2412
Dupa 10 ani de cercetare, Vichy combina pentru prima data doua ingrediente puternice, renumite pentru actiunea lor antirid: Retinol Pur intr-o concentratie ridicata 0.2% si LR2412, pentru a corecta aparitia diferitelor tipuri de riduri, chiar si cele verticale.

Astfel apare noul concentrat antirid avansat, Liftactiv Advanced Filler.



INGREDIENTE:
Asocierea exclusiva a doua ingrediente active puternice:
•    Retinol Pur 0.2% - cea mai mare concentratie de retinol utilizata vreodata intr-o ingrijire antirid de la Vichy, prezenta intr-o formula adaptata chiar si tenului sensibil - pentru un efect de netezire la suprafata
•    LR2412 – 2% - ingredient de origine vegetala care atinge toate straturile pielii -  pentru un efect de umplere biologica in profunzime. Ridurile profunde sunt netezite
Rezultate:
Instantaneu, pielea devine mai neteda si trasaturile fetei par improspatate.

In 8 saptamani, ridurile verticale sunt umplute. Expresia fetei este improspatata, pielea este reintinerita si luminoasa.
PIELE SENSIBILA
•    Adaptata tuturor tipurilor de ten, chiar si cel sensibil.
•    Testat sub control dermatologic
•    Fara parabeni
•    Cu Apa Termala Vichy


PLACERE
Textura fluida si lejera. Non-grasa, non-lipicioasa.  Absorbtie rapida.
Imbogatita cu sidef pentru o stralucire imediata. Imbogatita cu Acid Hialuronic pentru un efect de hidratare imediata – de la prima aplicare.


IMPORTANT
Utilizati o data pe zi dimineata sau seara pe intreaga fata, exceptand zona ochilor.
In cazul in care se utilizeaza dimineata, va recomandam sa aplicati si o crema cu SPF min 15. (crema, fond de ten, crema BB). A nu se utiliza impreuna cu alte produse care contin Retinol.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod