Barnängen, brandul de îngrijire a pielii folosit de regine

Nordicii au cele mai bune arme împotriva frigului și vântului atunci când vine vorba de îngrijrea pielii. Unul dintre cele mai populare branduri suedeze, Barnängen, furnizorul Casei Regale din Suedia din 1876, are grijă de pielea ta cu produse inspirate din natura scandinavă.
De când cauți o loțiune de corp nici prea scumpă, dar cu rezultate vizibile, nici prea grasă, dar hidratantă, cu textură potrivită? Barnängen a fost creat în jurul conceptului suedez „lagom”, ce descrie un stil de viață echilibrat, în care totul este “exact așa cum trebuie” să fie. Nici prea mult, nici prea puţin. Nici prea rapid, nici prea încet. Este echilibrul la care se tinde indiferent că este vorba de îngrijire personală, dietă sau carieră. 

Acest echilibru presupune și o reîntoarcere către natură. Suedezii se folosesc de puterea miraculoasă a naturii din cele mai vechi timpuri. Peisajul, lumina, oceanul și pădurile au creat o oază unică pentru diverse plante rare cu ingrediente active pe care suedezii le-au folosit cu încredere de-a lungul secolelor. Acesta este și motivul pentru care fructele tipice Scandinaviei, precum murul pitic, dar și mesteacănul și florile de soc, sunt folosite în produsele de îngrijire a corpului Barnängen. Formulele produselor conțin ingredientul unic Cold Cream și un Serum Hidratant și asigură protecție pielii pe termen lung, fiind completarea perfectă pentru ingredientele de inspirație nordică. 

Pentru zilele reci de iarnă, în care frigul își lasă amprenta asupra pielii noastre, Barnängen îți oferă gama de îngrijire Nordic Care, cu o formulă unică ce are la bază o emulsie hidratantă, combinată cu ingrediente precum ceara de albine, uleiul de floarea-soarelui și mușețelul.

Untul de corp All Over Rescue este inima gamei Nordic Care, se absoabe rapid, hidratează, regenerează și reface delicatețea și suplețea oricărui tip de piele. Crema de duș și loțiunea de corp Caring, cu ovăz și 5% Cold Cream, răsfață cu blândețe pielea normală și uscată. Crema de duș și loțiunea de corp Nutritive, cu mur pitic sălbatic și 7% Cold Cream, hrănesc intens pielea uscată și foarte uscată. Iar pentru pielea sensibilă, încearcă crema de duș și loțiunea de corp Sensitive, cu flori de soc și 5% Cold Cream, pentru protecție de lungă durată. 



În restul anului, Barnängen îți oferă o îngrijire delicată cu ajutorul gamei Nordic Rituals, inspirată din tradiții suedeze precum sauna, baia în apă înghețată și “midsommar” (solstiţiul de vară). Realizată pe baza unui Serum Hidratant – compus din ulei de floarea soarelui și merişoare, extract de muşeţel şi alantoină, gama este gândită pentru acele mici momente de relaxare din timpul dușului. Gelul de duș Sauna Relax, cu extract de mesteacăn, este inspirat din ritualul de saună scandinav. Gelul de duș Glacier Breeze, cu sare naturală, îți oferă senzația unei “isvaksbad” (baie în apă înghețată). Iar gelul de duș și uleiul de corp Midsommar Glow, cu uleiuri florale delicate, sunt inspirate din inspirate din festivalul de vară antic al suedezilor, Midsommar, și oferă pielii protecție și hidratare intensă. Toate produsele sunt testate dermatologic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod