5 secrete inspirate de la franţuzoaice ca să arăţi sexy

Naturaleţea, zâmbetul şi atitudinea sunt principalele atuuri ale franţuzoaicelor.

Naturaleţea, zâmbetul şi atitudinea sunt principalele atuuri ale franţuzoaicelor. Este cunoscut faptul că femeile din Franţa au foarte mare grijă de aspectul lor.

Pentru ele ritualul zilnic de frumuseţe, machiajul, băile luxoase, spa-uri, dar şi alimentaţia şi dieta sunt foarte importante. Franţuzoaicele sunt reginele răsfăţului, iar asta se vede pe chipul lor. Aşa că, ne-am gândit să "furăm" din secretele lor şi să arătăm la fel de bine ca ele.

Frumuseţea naturală, cea mai importantă
O franţuzoaică ştie să evidenţieze frumuseţea naturală.

Foarte puţin machiaj şi un aspect mereu proaspăt şi natural. Un fond de ten translucid, mascara la ochi şi un gloss pentru strălucire sunt suficiente pentru o franţuzoiacă. Părul îl are mereu "dezordonat", uşor răvăşit, în tonuri cât mai naturale. Hainele sunt atent selecţionate, însă lasă impresia că au fost luate la nimereală. Arată de parcă nu s-a chiunuit ore în şir să-şi aleagă o ţinută.

 Puţin e suficient

Chiar dacă e vorba de produse de îngrijire personală sau haine, franţuzoaicele ţin foarte mult la calitate şi nu la cantitate.

Pentru ele e important ca produsele pe care le folosesc să fie de cea mai bună calitate. De aceea, preferă să-şi cumpere mai puţine lucruri, dar mai scumpe, decât multe şi ieftine. Astfel, au garanţia că folosesc cele mai bune produse care le ajută să arate mai bine.

Mânâncă porţii mici
Porţiile mâncate de franţuzoaice sunt mult mai mici decât cele mâncate de noi. În felul acesta, ele nu se concentrează nici pe numărul de calorii, nici pe cel de carbohidraţi. Mânâncă brânzeturi, ciocolată, carne, tarte, dar în porţii mici. Mai mult, atenţia lor este îndreptată mai mult către plăcerea de a mânca şi nu către senzaţia de foame.

De asemenea, în Franţa prânzul este foarte important şi atunci nu mai simt nevoia să ronţăie diferite chestii seara.

Măşti naturale

Multe franţuzoiace apelează la frumuseţea obţinută de pe urma măştilor pe care şi le pregătesc singure, acasă. Masca pe bază de varză este un pont de frumuseţe care vine direct din Franţa. Varza este bogată în vitaminele A, B, C, K şi P. Dacă vrei să-ţi faci o mască pentru albirea tenului tot ce ai de făcut este să toci mărunt frunze de varză, după care pui puţină sare peste ele. Laşi la scurs până când ai destul suc pe care să ţi-l dai pe faţă.

Cu o dischetă demachiantă îţi ungi toată faţa cu sucul obţinut şi laşi 10 minute, după care clăteşti.â

Fă mişcare

Franţuzoaicele nu sunt adeptele sălilor de fitness. Ele preferă plimbările lungi şi mersul pe bicicletă. O franţuzoiacă petrece foarte mult timp prin parcuri şi grădini, iar plimbările pe jos sunt nelipsite din rutina zilnică.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • roxy pe 27 Aug 2012, 02:33
  ha ha

  Am ras ceva citind articolul asta:))) stau in fr de ceva ani si pot spune ca este adevarat ca frantuzoaicele prefera naturaletea dar nu isi fac ele masti acasa:))eventual cumpara produsul!sunt prea lenese sa si gateasca ha ha ;nu prea au stil, se imbraca ieftin majoritatea, mancarea e ft grasa dar portii mici,cu spalatul mai 'rarutz" asta cu plimbarea prin parcuri e ft afevarata haha, fumeaza si beau destul

  0
  0

 • Larisa pe 1 Aug 2012, 18:57
  Frumusetea frantuzoaicelor

  Frantuzoaicele se machiaza, insa discret. La ele e mai important un parfum bun si igiena corporala decat 1 tona de fond de ten, si le apreciez mentalitatea.

  1
  0

 • gigi pe 28 Iul 2012, 15:32
  S

  lasa ca nici romancele nus frumoase mai degraba producatoare fardate.

  1
  1

 • leney pe 25 Iul 2012, 13:21
  asa este

  dar naturaletea lor nu prea coinicide cu frumusetea, e de ajuns sa privesti pe strazile frantuzesti cateva femei sa iti dai seama de asta

  8
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod