Uleiul de măsline pentru față: beneficii și utilizare

Uleiul de măsline este ingredientul de bază folosit în bucătăria mediteraneană, beneficiile sale fiind recunoscute încă din cele mai vechi timpuri.
In Antichitate egiptenii, grecii, romanii si arabii il foloseau pentru a-si prepara mancare, parfumuri, iar femeile foloseau uleiul de masline pentru fata, pentru a-si curata tenul. Gratie proprietatilor sale, in zilele noastre uleiul de masline este un ingredient care a castigat popularitate la nivel mondial si numeroase femei il folosesc pentru ingrijirea corpului, a parului sau a tenului.
 

6 beneficii ale uleiului de masline pentru fata


1. Bogat in vitamine si antioxidanti, uleiul de masline poate fi folosit pentru tratarea acneei, deoarece curata in profunzime pielea, elimina impuritatile si lasa o piele stralucitoare.

2.
Multumita antioxidantilor, uleiul de masline este principalul ingredient utilizat in prepararea produselor cosmetice anti-aging.

3. Uleiul de masline este bogat in proteine, minerale si vitamine, precum si acizi grasi esentiali, fiind benefic pentru tenul deshidratat sau iritat. Citeste continuarea pe Divahair.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod