Spălarea „inversă” a părului, trucul magic pentru aspect mai plin și mai des

Poate că ai văzut deja acest trend pe TikTok sau Instagram, dar încă te întrebi cum funcțonează, sau poate este o noutate completă pentru tine.
Ce inseamna sa te speli pe cap… invers? Nu, nu este vorba despre a sta cu capul in jos in cada, ci despre a aplica produsele de ingrijire a parului in alta ordine. Este unul dintre acele trucuri pentru par mai des care chiar pare sa functioneze!

Aceasta tactica te poate ajuta sa obtii un aspect mai des al parului. Asadar, daca in ultima vreme ai observat ca acesta pare mai rar si mai plat, fara volum, incearc-o cu incredere. De asemenea, spalarea inversa poate rezolva o problema foarte des intalnita: ingrasarea rapida a parului dupa spalare.

Trucuri pentru par mai des: cum functioneaza spalarea inversa?


Spalarea inversa a parului presupune aplicarea mai intai a balsamului pentru par, clatirea acestuia, apoi aplicarea samponului. Acest lucru poate fi benefic pentru firele de par.
Foliculii sunt deschisi si pregatiti sa absoarba toti nutrientii oferiti de formula balsamului. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod