Sfaturi pentru ingrijirea parului subtire si fragil

Coafura reprezinta unul dintre atributele definitorii ale feminitatii. Orice femeie si-ar dori sa aiba un par cat mai frumos, des si stralucitor, care sa-i alunece in cascade matasoase pe umeri. Factorul genetic are, insa, un cuvant important de spus si nu ai cum sa i te opui: parul tau are firul prea subtire, este fin si fragil, nu se aseaza aproape niciodata asa cum ti-ai dori... Ce poti face? Sa te tunzi scurt? Din fericire, exista cateva alternative si metode pentru a-l ingriji si a-i conferi stralucire si volum.

  • In majoritatea cazurilor, firul subtire se caracterizeaza si printr-un exces de sebum.
    Aceasta explica faptul ca iti este aproape imposibil sa-ti aranjezi parul asa cum ti-ai dori si folosesti produsele pentru coafat in exces. Rezultatul? Parul se "incarca", devine lipicios si te indepartezi si mai mult de aspectul pe care iti doreai sa-l obtii. Cel mai bine este sa te speli pe cap mai des, folosind sampon special pentru acest tip de par.


  • In cazul acesta, balsamul nu reprezinta o solutie - de fapt, este contraindicat si daca vrei neaparat sa folosesti un astfel de produs, alege unul pentru volum. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste alegerea samponului, intrucat produsele pentru volum au, de regula, si efect de inhibare a secretiei seboreice.
    Nu aplica insa balsam la radacina parului, ci numai la varfuri.


  • Ideal ar fi sa nu te vopsesti si nici sa nu-ti faci permanent - daca te gandesti sa recurgi la aceasta ultima varianta in speranta ca parul se va aranja mai usor, renunta la idee. Nu se va aranja cum iti doresti decat pentru o scurta perioada, dupa care situatia va fi si mai neplacuta decat inainte. Daca iti doresti insa o schimbare, suvitele sunt o alegere excelenta - alege o nuanta mai inchisa decat cea naturala.


  • In ceea ce priveste alegerea unei coafuri, nu este indicat sa ai parul foarte lung, pentru ca nu ar avea deloc volum si ar cadea inestetic pe spate.
    Daca insa esti adepta parului lung, incearca o tunsoare medie, in scari, lasand suvitele sa-ti incadreze frumos chipul.


  • Dupa ce te speli pe cap, foloseste uscatorul de par - de obicei nu este indicat, insa in cazul tau este de ajutor, pentru ca va conferi parului mai mult volum, pornind din radacina. Aplica un spray coafant cu textura usoara, care nu lipeste firele intre ele, dar nu exagera cu folosirea acestuia.


  • Pentru a obtine o coafura lejera si, in acelasi timp, feminina si plina de volum, imprieteneste-te cu bigudiurile: cele calde reprezinta solutia optima, pentru ca te ajuta sa faci si economie de timp.


  • La fiecare sase saptamani, nu uita sa mergi la salonul de coafura pentru a tunde capetele. Parul subtire se deterioreaza foarte repede, firul despicandu-se progresiv la extremitati.




  •  

    Comentarii (38)

    POSTEAZA COMENTARIU
    Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

    • dorina pe 14 Ian 2014, 00:06
      caderea parului

      Sono Dorina si am 46 ani, si asi dori sa gasesc o reteta naturista cu ajutorul d-stra care sa ma ajute sa scap de aceasta problema. As vrea sa specific ca am si probleme cu ficatul care stiu ca este un incovenient , dar cum medicina a evoluat poate gasesc solutia salvatoare,si recuperez parul care l-am avut.Acum este foarte fin si imi cade de un an, am folosit o gramada de spray, fiole si pastile nimic care sa ma ajute ,daca cumva aveti vreo reteta ajutati-ma.

      0
      0

    • eu pe 23 Oct 2013, 01:05
      sfaturi pentru par fin gras care cade

      in primul rand trebuie sa evitam stressul, apoi sa vedem daca avem vre o boala cu care ne luptam, la mamici este normal sa le cada parul deoarece trec prin fluctuatii hormonale. cateodata ma gandesc daca si fumatul are un rol mai mic sau mai mare. trebuie sa ne vitaminizam mancand fructe si legume daca se poate nu din comert. pe scurt povestea mea incepe asa: am fost fff stresata din cauza serviciului am nascut de curand, si am inceput sa chelesc in parti ceea ce m a speriat ingrozitor pt ca si asa mai aveam "par de o spalare", si am incercat sa ma tund in speranta ca poate il aranjez cumva, numai ca am tot nimerit la fel si fel de saloane unde habar nu aveau sa tunda, si asa am intrat intr un cerc vicios.cum crestea parul putin, ma duceam sa mi dea "o forma".tarziu am inteles ca oricat m as fi tuns parul nu mai statea ca inainte pentru ca ........se injumatatise...... si l am lasat sa creasca asa cum era "taiat ca din barda" l am mai indreptat eu pe alocuri singura in baie.... apoi am facut masca cu ulei de ricin dar nu am exagerat deoarece e toxic dc il folosesti des.am incercat sa ma vopsesc mai rar desii se cunosteau radacinile parului meu natural care sunt un cenusiu saten deschis in contrast cu brunetul din par.la inceput am cam abuzat de vopsele si pudre dar nu sunt bune folosite des!!!masca asta am folosit o cam o data la 1 saptamana apoi am rarit. mi am cumparat pastile pt par si unghii, anacaps se numesc, contin aminoacizi necesari firului de par si vitaminele pp si b urile etc. si le iau cam de jumattate de luna una pe zi.costa 90 de lei si trebuie luate 3 luni.vreau sa va spun ca sunt atat de multumita cand vad parul cum creste si cand vad diferenta de culoare la radacini infloreste inima in mine/ de unghii nu mai spun,inainte aveam niste "bonturi" dar acum au crescut semnificativ si nu se mai exfoliaza.inca sunt la inceputul tratamentului si vad rezultate. eram disperata deoarece am incercat si cu "vitamins for the hair" si au fost rezultate slabe am mai incercat si altele dar nici un rezultat.si cand imi aduc aminte fac cate un ceai concentrat de frunza de nuc si ma spal cu el si ma clatesc cu el.nu este pt blonde!! am sa incerc pe viitor sa mi schimb samponul, o sa iau unul pt par gras, si neaparat peria de par (cineva de pe forum avea dreptate)o sa folosesc un piaptan de calitate.acum din par scurt tunsoare bob cu colturi am parul pana la umeri. sunt foarte fericita si astept cu nerabdare sa creasca si mai mare si mai des. imi cer scuze pt acest "acatist" dar vroiam sa va impartasesc bucuria mea ca sa mi urmati exemplul.garantat merge!! succes!!!

      1
      0

    • Gina pe 23 Apr 2013, 11:46
      Sfat pentru regenerarea parului

      Eu una am parul foarte deteriorat din cauza vopsitului si a placii. Mi-am comandat produse organice de pe net pana acum ceva timp dar am vazut pe net ca Weleda a lansat samponul regenerant cu ovaz, pentru par uscat sau deteriorat. Il folosesc de cand a aparut si simt cum parul meu isi revine. E genul de sampon care nu otraveste scalpul pentru ca este un produs bio. recomand si samponul si balsamul. sunt la fel de bune.

      2
      0

    • Maria pe 6 Nov 2012, 08:18
      Pentru par rar

      Pentru cresterea parului foarte bun este tonicul Alpecin Medicinal Special. Eu l-am folosit si da rezultate foarte bune. De fapt inca il folosesc, o luna ma dau cu el, 2-3 luni fac pauza. Am folosit si samponul dublu efect de la Alpecin, dar nu m-a incantat.

      1
      0

    • Ale pe 17 Oct 2012, 10:36
      Oare functioneaza?

      Din pacate si eu am parul destul de rar si am incercat o gramada de metode sa rezolv aceasta situatie.. momentan incerc tratamentul cu minoxidil de la Rogaine, varianta pentru femei. Cica rezultatele se observa in 2-3 luni, sper sa functioneze si in cazul meu ..intre timp folosesc un produs numit Toppik ( e relativ destul de nou la noi dar am vazut ca-n alte tari se foloseste cu succes de ani buni.. eu tot de pe forumuri straine am aflat de existenta lui). E ca un fel de praf (nanoparticule de cheratina mai precis) pe care il aplici pe par, se lipeste de acesta si parul pare mult mai des. In cazul meu functioneaza perfect, nimeni nu-si poate da seama ca am parul rar, nici daca priveste de foarte aproape. Eu le-am comandat de pe internet de la noi din Romania ca in farmacii n-am reusit sa gasesc nicaieri.. voi ati folosit Rogaine? Ce rezultate ati avut?

      1
      0

    • ileana pe 4 Aug 2012, 09:50
      par gras si lipsit de volum

      asi dori sami dea cineva un sfat pt parul meu gras si lipsit de volum.am incercat cu tot felul de sampoane balsamuri si alte cosmetice dar in zadar.miasi dori o recomandare cu tratamente naturiste deoarece in cele cosmetice nu mai am incredere.va multumesc.

      0
      0

    • Raziel pe 16 Iul 2012, 19:26
      Constientizare !

      E BINE SA PREVII DIFERITE BOLI DECAT....SPRE EX.: SPALATUL DES PE CAP + uscare cu feonul poate DUCE LA INGRASAREA PARULUI sau alergie la caldura (POTI SA O DAI SI IN DERMATITA SEBOREICA)!!! APLICAREA DIFERITELOR SAMPOANE SAU SUBSTANTE NEAVIZATE DERMATOLOGIC PENTRU FIECARE TIP DE PAR IN PARTE POT DUCE CHIAR LA CADERE SI CHELIE!(PE LANGA ALTI FACTORI DE CARE TREBUIE SA AVETI GRIJA)PODOABA ASTA CAPILARA E FOARTE SENSIBILA , NU VA MAI LUATI DUPA RECLAME COMERCIALE AIURISTICE! ps: nu iti cade acum dar cand o sa inceapa nimic nu il va mai opri (doar asa ameliora o vreme ) ! ASA CA MARE ATENTIE CU CE II DATI SI CUM IL INGRIJITI!(RESTUL E RECLAMA SI CAN-CAN) ps2: eu zic chiar sa intrebati un farmacist sau un dermatolog cu ce sa il tratati ptr. frumusete inainte sa faceti ceva cu parul vostru (spalare,samponare, vopsire)ca daca incepe procesul de cadere e "aleluia" cu el...putine persoane si-au mai revenit - restul chele!!!

      0
      0

    • bisericanu alina pe 18 Sep 2011, 23:29
      problema parului

      problema mea este-am parur rar.cam uscat la virfuri si mai si cade.ce e de facut.multumesc

      17
      0

    • gigi pe 3 Aug 2011, 14:30
      rezolva caderea parului

      multi folosesc naturiste , am auzit uni clatinduse cu cafea , cu diverse sampoane din market , eu ma clatesc cu pisat , da ! ma pis in sticla si ma clatesc , urina curatza scalpul de toate toxinele si iti face un par sanatos si puternic , eu o stiu de la bunica mea si asa este ! mult succes.

      12
      7

    • angela pe 12 Mai 2011, 14:33
      par uscat

      de ceva timp tot vanez netul in dreapta si stanga, poate gasesc cateva sfaturi pertinente. eu am un par uscat si tot nu gasesc undeva unde sa imi zica cineva ceva bun. Articol ok, dar as vrea mai multe detalii, exact despre o terapie, despre ceva anume. Adica am gasit pe CSID, acasa sau lifestory, dar pe alea le-am incercat deja si nu au dat rezultatele dorite.

      2
      5

    • Pop Florina pe 10 Dec 2010, 19:42
      Parul fara volum

      Buna Ziua...am o problema.....de aproape un an imi cadea parul am incercat tot felul de sampoane,balsamuri si masti cu ulei de richin si altele iar acum nu mai imi cade aproape deloc......dar am o alta problema este foarte rar nu mai are volum,doar cand e proaspat spalat are volum....zici ca am cateva fire in cap......ce as putea sa fac? paul meu este si gras pe deasupra...astept un sfat

      26
      3

    • laura pe 26 Nov 2010, 21:33
      o intrebare

      Am o intrebare...Eu am parul cret, si nu de mult l-am tuns dar nu imi place si il prind mereu in coc sus. Cam de 3 luni e mereu prins si ma doare deja pielea sau radacinile il locul unde il prind mereu...Intrebarea mea - E cv grav dak ma doare?...

      24
      3

    • Dhea pe 16 Apr 2010, 11:54
      par rar, cu firul subtire, uscat, care se ingrasa foarte repede la radacina, se electrizeaza etc

      Buna! Fetelor, eu am probleme cu parul de vreo 5-6 ani, de cand m-am gandit sa-l vopsesc blond cenusiu deschis... dar a iesit morcoviu-argintiu. Culoarea lui naturala e blod inchis, dar pigmetul parului e roscat (habar n-aveam, ca atunci m-am vopsit prima data!). l-am decolorat/vopsit de 7 ori in 3 luni... si a 8-a oara m-am dat batuta si m-am decis pt samponare castaniu inchis. De atunci mi se electrizeaza ingrozitor, am matreata (mai exact, descuamare a scalpului)... e tern, lipsit de vitalitate, se ingrasa repede la radacina, dar ramane foarte uscat la varfuri... nu pot sa-l pieptan....pe scurt, arata jalnic. O sa incerc si eu cateva dintre mastile recomandate de voi, poate dau rezultate si la mine. multumiri celor care si-au rupt din timpul liber sa scrie.

      9
      5

    • andreeea pe 11 Apr 2010, 00:05
      caderea parului

      buna. KRYSUKA .. vroiam doar sa spun ca parul gras are tendinta de a cade foarte repede!!! din cauza ca bulbul adica radacina se imbolnaveste de sebum si nu mai are putere,,, atunci el moare , cade!!!TU AR TREBUI SA INCETEZI SA L MAI SPELI IN FIECARE ZI CA NU REZOLVI NIMIC... E ADEVARAT CA vine rau cu el gras dar ce stiu incearca sa l speli incepand o zi da una nu ptr 2 saptamani..... apoi incet incet o data la 3 zile incet,incet o sa si revina... foloseste un sampon care face putina spuma ... maseaza l bne ... stai cu el in cap cateva minute si ai sa vezi ca se vede diferenta!!!!! cel mai bine e sa l speli de 2 ori pe saptamana!! nu uita ca daca ai facut vreun tratament cu ce stiu eu... antibiotice in exces.. anticonceptionale..... eee atunci pot spune ca e si vina lor!!! STRESUL NE MANANCA SI SE MANIFESTA IN LOCURILE MAI SENSIBILE!!! TREBUIE SA MANANCI BINE ADICA FRUCTE,LEGUME PROASPATE SI FA SI O CURA CU VITAMINE SI MINERALE PTR 2,3 LUNI.. ASA O SA SE VADA DIFERENTA!!!eu ma spal cu bioscalin sampon si sunt si pastile.. nu stiu daca in romania este dar ar trebui sa fie parrea mea!! graul incoltit face si el bine dar nu va asteptati ca daca o sa incepeti un tratament cu ce trebuie o sa dispara totul in cateva minute sau saptamani... NU ASTA O SA SE VADA DUPA CATEVA LUNI!! EU SI ACUM TRAG CU PARUL MEU!! AM O DURERE DE SCALP CARE NU MI DA PACE ASA CA PARUL MEU SE INGRASA SI NORMAL CA SI CADE!! URZICA ESTE BUNA ... FIERBE URZICI SI SPALA TI PARUL CU ZEAMA LOR LIMPEZESTE-L LA FEL!! VA DORESC NUMAI BINE!!

      8
      0

    • vivi pe 9 Apr 2010, 23:49
      inca niste sfaturi

      Am inteles de la un medic generalist, ca modificarile la nivel de celula, la par, au loc in circa 6 luni ( mai ales la regenerare). Asadar daca a-ti decis sa urmati un tratament, sa nu va asteptati la rezultate peste noapte. Daca tratamentul pe care il folositi e natural, oricum rau nu are cum sa va faca (totusi e bine sa faceti un control medical in prealabil si sa ascultati sfatul medicului.Daca un tratament a dat roade cuiva, nu inseamna ca si noua ne e cel mai potrivit sau ca va avea aceleasi rezultate) asa ca urmati tratamentul potrivit chiar daca nu vedeti rezultate peste noapte, vor aparea ele. Multa rabdare si rezultate bune :) !

      3
      0

    • vivi pe 9 Apr 2010, 23:35
      sfaturile mele

      Buna tuturor, am citit articolul de mai sus si nu sunt de acord cu unele afirmatii: 1. daca parul e gras sa fie spalat cat mai des. Total fals si o spun din propria mea experienta.Sebumul are rolul lui, el e o pelicula acida care protejeaza pielea/parul impotriva bacteriilor, toxinelor, parazitilor, ciupercilor, etc. Corpul nostru il elibereaza cu acest scop. Daca il indepartam prin spalari dese cu atat se va ,, incapatana" mai tare si va fi eliberat mai mult pentru a-si indeplini scopul. Stiu ca nu e usor de urmat sfatul meu insa eu am reusit. E nevoie de o perioada de sacrificiu in care sa spalam parul cat mai rar posibil ( cam o data la 4-5 zile, cu cat e mai mare perioada cu atat mai bine). In acest fel se regleaza secretia de sebum. Dupa o perioada ( 3-4 luni, cam asa a fost la mine) parul se ,,unge" mai greu. Oricum nici chimicalele din sampoane, aplicate prea des nu ii fac bine, asa ca impusti doi iepuri odata. 2. volumul nu e dat neaparat prin uscarea cu uscatorul de par. Eu, dupa spalare, cand e parul un pic zvantat imi pun niste bigudiuri mari cu arici la radacina parului, fara sa rulez parul pe acestea, efectiv ridic parul, in suvite, pe bigudiuri si-l las ca cada peste acestea ( sper ca intelegeti din descriere). Obtin acelasi volum ca si cu uscatorul, nici nu-mi distrug parul cu uscatorul si economisesc si timp. Toate cele bune si un par superb tuturor !

      7
      0

    • anna pe 22 Mar 2010, 11:26
      daderea parului

      am o problema imi cade foarte tare parul si mi-e firul foarte subtire nu mai stiu ce sa fac va rog ma puteti ajuta?

      17
      0

    • xxx yyy pe 28 Ian 2010, 19:38
      pentru cine are nevoie

      am avut si eu o multime de probleme cu parul.am incercat sampoane si au avut efect,insa erau prea tari,simi cadea parul.orice incercam sa fac,nu le putem impaca pe toate:imi disparea matreta - mi se ingrasa repede,scapam de grasime - cadea.asa ca am trecut pe naturisme:Dproblema mea era ca numi crestea parul,si am folosit ardei iute=))suna ciudat,stiu!se prepara din ardei iute+alcool.amestecul se lasa 2 saptamani,dupa care se dilueaza in apa,si se aplica pe par inainte cu 10-15 min de spalare.asta mia intarit parul.mai departe am folosit ceai de brusture.accelereaza cresterea parului,il fortifica,si opreste caderea.acum,am parul lung,si pentru mentinere folosesc lotiune pentru ingrijirea parului de la cosmetic plant.de anul trecut,din luna octombrie,cand aveam parul scurt,scurt,gras si rar,pana acum am folosit aceste amestecuri,alternate.acum mi-e lung,pana la omoplati,si arata a par:x , =))sper sa va fie de folos.mult noroc si frumusete!

      8
      0

    • Cristina pe 10 Ian 2010, 11:53
      par fara stralucire

      eu am un par frumos dar nu imi place la el k nu straluceste.multi imi sp k am un par frumos matasos dar mie nu imi place vreau j eu niste sfaturi pentru un par lucios dar fara sa folosesc produse care imi incarca parul

      5
      0

    • camelia pe 29 Oct 2009, 11:04
      fir subtire

      buma ziua, am un par mediu. am un par rar deoarece imi cade foarte mult, ba mai e si subtire si mi se incalceste foarte repede ce sa ma fac , nu pot sa mil aranjez niciodata oricum asi incerca. Ce sa ma fac????

      7
      2

    • carmen pe 27 Oct 2009, 16:43
      sa imi deschid parul

      buna am 18 ani si sunt satena si as vrea sa stiu dak ati putea sa imi dati o reteta naturista pt k sa mi se mai deschida parul eu am auzit k dupa spalare sa ma clatesc cu lamaie sau sa mai ma clatesc cu ceai de musetel dar mai bine imi dati un sfat mai bun sau o retete naturista mai buna pt k nu vreau sa ma vopsesc ast un rasp pa

      7
      0

    • dana pe 14 Oct 2009, 17:04
      matreata

      de vreo 4 luni am facut matreata chiar in frunte si la perciuni,nu pot sa scap de ea orice s-ar intampla. Am folosit toate produsele posibile si am fost chiar si la coafor. degeaba. va rog un sfat. Va multumesc!!

      0
      2

    • Daniela pe 13 Oct 2009, 10:40
      caderea parului

      Am si eu nevoie de un sfat,daca se poate.Eu am inceput sa folosesc tratamente naturale cu infuzii din plante(menta,cimbru,busuioc,salvie,urzica,coada soricelului,pentru orice tip de par,miere de albine si otet de mere),dar tot imi cade,o fi si din cauza ca s-a schimbat vremea,de la cald la rece.Imi simt parul mai sanatos,de cand am inceput aceste tratamente,chiar daca mai cade,asa e el mai sensibil.Si daca pot sa dau un sfat,pentru fetele de mai sus:nu va mai decolorati parul,este cea mai mare greseala si eu am facut asa ceva,pentru ca am vrut suvite si par vopsit si mi-a distrus parul,iar dupa aceea am renuntat;nu mai folositi placa,pentru o sa fie ars parul si va arata urat;si stiu de un sampon foarte bun,de care sunt multumita si-l folosesc este Elseve L'Oreal de Paris(pentru volum,pentru par uscat si lipsit de vitalitate,pentru par gras si anti-rupere)/sa-l incercati pe Herbal Essences,nu stiu noua varianta cum este,dar merita sa incercati;si fara balsamuri de pari si tratamente din comert,nu sunt asa de bune ca cele naturale,asa cum spun ei prin reclame;si fetele care au probleme cu decolorarea,pot folosi Henna,ca sa aveti culoarea voastra naturala si-o gasiti la farmacie.Am citit despre ea,prin reviste/net si este mai buna,folosita ca vopsea de par,decat cea plina cu chimale,care ne distruge parul.Va multumesc anticipat,pentru atentie si sper sa va fie de folos si mai intrebati pe anume stylisti,care stiu mai bine cum sa faceti.

      6
      0

    • Mara pe 12 Oct 2009, 19:58
      decolorare par roscat

      Am si eu nevoie de un sfat.De 15 ani sunt tot roscata (intens),vreau sa revin la culoarea mea naturala un saten deschis.Dar nu vreau sa merg la coafor.Imi dati niste sfaturi cum sa o fac acasa,in liniste si in timp?Nu ma grabesc dar pana de Revelion vreau sa ma fac saten deschis cu niste suvite.Merci.

      5
      1

    • krysuka pe 3 Apr 2009, 23:16
      helppppppppppp

      imi cade foarte mult parul atunci cand ma spal , atunci cand ma pieptan, oricand imi cade parul ...si nu stiu cu ce sampon sa ma mai spal ... mi se ingrasa parul foarte des ... si trebuie sa ma spal aproape in fiecare zi ... multumesc pentru atentie ...:D:D:D

      7
      4

    • liana pe 23 Feb 2009, 15:42
      ceva ce da rezultate

      eu am un par blond ,pe care uneori il mai si decolorez sa imi iasa nuanta mai uniforma si mai deschisa.parul meu arata oribil dar am gasit un remediu care i-a redat stralucirea si elasticitatea.amestec o fiola de vitamina A si una de vitamina E cu ulei de masline si ulei de ricin in functie de lungimea parului apoi acopar cu un prosop inmuiat in apa calda si stau asa cam 2 ore timp in care mai incalzesc prosopul imbibandu-l in apa calda.sper sa va fie de folos

      8
      0

    • adelina pe 26 Nov 2008, 16:24
      parul subtire si fragil

      am firul de par foarte subtire si se despica la varfuri.am volum la par dar,doar la varfuri iar la radacina sta lipit de cap.iar daca pun ceva de coafat se ingrasa. ce pot s a-i fac pentru al coafa si sa pot sa-l aranjez.?

      4
      0

    • iana pe 4 Nov 2008, 21:40
      am un par neascultator

      nustiu ce sa mai fac am un par fffff neascultator daca mil indrept cu placa 3 minute este drept si apoi gata daca incerc sa mil fac cret cind imi fac prima jumatate de par e bine si cind dau sa trec la cea de a doua jumatate de par deja prima jumatate e dreapta nustiu ce sa mai fac cum pot sami aranjez parul?raspundetimi va rog mult

      3
      0

    • spiridon gina pe 17 Oct 2008, 08:59
      caderea parului

      am o problema, imi cade parul foarte rau.ce as putea sa fac pt a evita acest lucru ?

      7
      0

    • viziteu alina pe 14 Oct 2008, 12:15
      tratamen natural pt par

      dreagele mele eu acum incerc pt caderea parului o masca din ;o lingura de ulei de masline ,un galbenus de ousi o lingura de miere de albine.am facut abia 2 tratamente dar sunt multumita cum imi face parul mult succes

      4
      0

    • viziteu alina pe 14 Oct 2008, 12:11
      caderea parului

      am o perioada foarte proasta in ceea ce priveste parul imi cade f mult,mai ales cand il dau cu masca sau balsam.ce imi recomandati?

      4
      0

    • ramona pe 8 Oct 2008, 01:28
      par uscat

      buna,Am o mare problema ce imi da bataie de cap de 4-5 luni de zile si anume caderea permanenta s excesiva a parului,am incercat o mie s una de lotiuni, sampoane ,tonice capilare dar totul a fost in zadar....v-as ruga din suflet dc ati putea sa imi daty niste sfaturi sau eventuale tratamente impotriva caderii parului....va multumesc anticipat

      4
      1

    • alexandra pe 13 Sep 2008, 22:43
      buna

      Am o mare problema...imi cade parul foarte rau de cateva luni.Dupa c am incercat tot felul de tratamente naturiste...rezultatele intarzie sa apara. Chia nu mai stiu ce sa fac...la fiecara pieptanare pierd f mult par. As dori sa imi fac niste analize amanuntite dar problema e ca nu cunosc nici o clinica ce se ocupa cu asta in Timisoara....M-ati putea ajuta voi??? va rog mult....

      2
      0

    • Florina pe 6 Sep 2008, 11:48
      aranjarea parului

      Buna ziua! Problema mea este ca nu stiu cum ar trebui sa mi aranjez parul repede in fiecare dimineata. Pana acum o saptaman aveam parul lung. M-am tuns, nivel mediu. Mi a fost aplicata o spuma de par si a fost foarte bine. este adevarat ca la sfarsitul zilei parul nu mai arta ca la coafor, dar arata mult mai bine decat de obicei. Firele sunt subtiri si drepte, doar putin ondulate la varfuri. Asta imi place dar cu cat il las mai lung cu atat se toaca mai rau. Acum, la doua zile, dupa ce m-am tuns, parul sta destul de bine, imi incadreaz bine fata, sunt tunsa in scari.M am gandit ca ar fi bine sa cumpar si eu o spuma de par, asa ca asta am si facut. am cumparat Taft (verde), in schimb nu stiu cat este de buna pentru parul meu. Si mai am o problema: nu stiu cat, cum si cand sa o folosesc.

      2
      2

    • alexandra pe 1 Iun 2008, 12:42
      am firul de par foarte subtire

      ce as putea face ca sa imi intaresc firul de par? podoaba mea capilara este f rara si datorita acestui lucru ingrasarea este f rapida. ce as putea folosi ca sa imi intaresc firul de par?

      3
      3

    • anca pe 10 Apr 2008, 22:13
      nu pot scapa de parul roscat

      In 2006 iarna mi-am tuns parul dupa o perioada destul de indelungata la nivelul de mai sus de umeri si l-am vopsit pentru prima data intr-o culoare de "visina putreda". Incepand de atunci am fost tot mereu roscata timp de mai bine de un an in care am fost tunsa foarte scurt. M-am saturat de roscat asa ca m-am vopsit negru. Am apelat la un stilist pentru a-mi indeparta culoarea neagra din par fara decolorare. Mi-a recomandat un "remover" care mi-a indepartat si negrul si roscatul din par...pe moment... Dupa clatirea de acel produs am avut un par care dadea spre blond,iar dupa ce l-am uscat a devenit roscat la loc. L-am lasat sa imi creasca culoare naturala peste care am incercat un ciocolatiu. In prezent, parul meu dupa spalare e ciocolatiu deschis, iar la 10-20 min dupa uscare e roscat. Ce sfat as putea primi sa scap de roscat si sa evit decolorarea?

      2
      1

    • gabi andrei pe 10 Apr 2008, 19:28
      par subtire

      am parul foarte subtire si nu are de loc volum nustiu ce sai mai fac. si creste foarte greu

      9
      6

    • mary pe 5 Apr 2008, 18:19
      sfaturi

      ash vrea sa aflu sfaturi din acestea despre par...am auzit ca cu cagfea te potzi clati???:O:O:O:O

      3
      4

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod