Părul ombre, trendul care te va inspira să-ți schimbi culoarea părului

Părul ombre a căpătat de-a lungul anilor o reputație proastă. De vină ar putea fi moda anilor '90, când șuvițele blonde, perfect delimitate de restul culorii părului, ieșeau foarte puternic în evidență.
Ombre a devenit după acea perioadă exemplul clar de ce să nu faci cu părul tău.

Dar toate acestea s-au schimbat în 2019, când bucățile mari și neestompate de blond pe un păr mai închis la culoare au fost înlocuite cu o tranziție graduală și naturală de la o culoare la alta. Iar variantele în care poți încerca acest stil sunt nelimitate. Iată câteva idei:

Păr șaten ombre


Nu este necesar să începi cu o bază blondă pentru a încerca trendul ombre pe părul tău. O nuanță de șaten va arăta foarte bine cu șuvițe blonde aurii și platinate distribuite uniform pe întreg volumul părului.

Blond ombre cenușiu



O variantă clasică a stilului ombre este părul cu tente cenușii. Este o culoare care se potrivește perfect pentru vară.
Un avantaj major este acela că pe măsură ce părul crește, rădăcinile se vor integra în noul look al părului tău, astfel că vor fi necesare mai puține vizite la salon.

Blond ombre auriu


Vrei să încerci stilul ombre într-un mod ceva mai discret? Câteva șuvițe în nuanțe de blond auriu, plasate spre vârfuri, vor ilumina orice culoare de păr. Este în același timp un stil foarte ușor de întreținut și nu ai nevoie să mergi prea des la salon.

Blond ombre căpșună


Blondul căpșună este o variantă de blond cu tente roșiatice și care arată excelent în varianta ombre. Poți adapta acest look la culoarea naturală a părului optând fie pentru șuvițe blonde subtile, fie pentru șuvițe statement, care ies în evidență.
De asemenea, poți să alegi și o combinație între acestea două.

Blond ombre miere


Nuanțele calde de blond miere avantajează pe oricine. Poti sa recreezi stilul ombre subtil purtat de Beyonce alegand sa colorezi în nuanțe de blond miere numai șuvițele care îți încadrează chipul.

Blond ombre caramel



Jessica Alba este regina neîncoronată a culorilor de păr ombre. Blondul caramel ombre pe care îl poartă în acest sezon este unul dintre cele mai frumoase look-uri adoptate de ea și o inspirație pentru toate femeile care visează la o nuanță fermecătoare de caramel.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod