Mineralele si frumusetea parului tau

Asteptarea a luat sfarsit! Keune Care Line lanseaza primul sistem complet de tratare a parului si a scalpului bazat pe minerale esentiale. Rezultatul: un par superb, stralucind de sanatate...
Asteptarea a luat sfarsit! Keune Care Line lanseaza primul sistem complet de tratare a parului si a scalpului bazat pe minerale esentiale. Rezultatul: un par superb, stralucind de sanatate, in cel mai scurt timp! Cum este posibil? Citeste mai jos, sa afli secretul.

Femeia moderna doreste rezultate rapide si vizibile. Aceasta dorinta nu mai este un secret pentru industria produselor cosmetice. Atfel, Keune propune 9 linii dedicate fiecarui aspect in parte, si anume: parul deshidratat, degradat sau poros, parul lipsit de volum, cu tendinta de cadere, colorat, ondulat sau indisciplinat, precum si scalpul cu exces de sebum sau cu matreata.

Pentru fiecare problema exista solutia completa bazata pe 5 minerale esentiale, ce garanteaza un rezultat cu adevarat eficient si rapid.

Dar ce sunt mineralele esentiale si ce rol au ele in activitatea de tratare si ingrijire a firului de par si a scalpului?

Sa o luam cu inceputul: mineralele esentiale au o dubla functie - la nivelul scalpului creeaza adevarate bariere de protectie cu rolul de a oferi ingrijire de durata.
Astfel, o activitate corecta a celulelor conduce la un scalp sanatos si, implicit, un par pe masura.

Mai mult, mineralele esentiale hranesc scalpul si echilibreaza nivelul de hidratare al pielii capului. Astfel, cuticulele sunt netezite, firul de par este protejat si fortifiat, capata volum, devenind flexibil si stralucitor.

Este stiut ca mineralele sunt vitale in mentinerea starii optime de sanatate atat pentru par si scalp, cat si pentru corp. Pe scurt, mineralele esentiale reprezinta rezultatul a mii de reactii biochimice care au loc la nivelul celulelor din corpul uman, ajutand la fortifierea sistemului imunitar si facilitand secretia de hormoni si enzime.
Cum nu sunt prezenti ioni metalici, celulele vii absorb imediat aceste Minerale Esentiale.

In compozitia fiecarui produs Keune Care Line se intalnesc 5 minerale esentiale cu rol decisiv in dobandirea unui par si a unui scalp sanatos:

  • Zincul: un important antioxidant necesar pentru vindecarea si dezvoltarea de noi celule.
  • Cuprul: element-cheie in asimilarea si stabilizarea fierului. Cuprul este important in procesul de cheratinizare si crestere a firului de par.
  • Siliciul: joaca un rol vital in formarea de colagen si a tesuturilor de legatura. Parul, pielea, unghiile sunt alcatuite din collagen si tesuturi de legatura (ca o plasa).
  • Fierul: ajuta la oxigenarea optima a tesuturilor, calea catre o piele tonica.
    Fierul este un excelent transportor al oxigenului in intreg organismul.
  • Magneziul: este un component major in reactiile enzimatice ale carbohidratilor si proteinelor.

Iata, deci, cateva beneficii ale produselor Keune Care Line ce garanteaza, practic, o insanatosire din interior pentru par si scalp.

Inovatiile Keune nu se opresc aici, deoarece fiecarei linii de tratament i se adauga ingredienti specifici cu rolul de a trata, in mod specific, fiecare problema a scalpului sau a parului.

Greu de imaginat? Convinge-te prin a testa produsele Keune Care Line in saloanele de infrumusetare ce au ales Keune si atunci vei fi uimita de rezultatele rapide si cu adevarat eficiente de care parul tau se va bucura mult timp de acum inainte!
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • deeabnk pe 18 Mai 2010, 17:40
    keune

    De unde pot qmpara si eu produse keune,eu am castigt la un concur,si le'am folosit,adik sampon,balsam si crema protec si sunt foarte bune,va rog ajut.pls

    0
    0

  • Ionut pe 26 Mai 2009, 15:00
    buna

    buna as dori si eu mai multe produse matrix un sampon un fixativ un gel cum putem sa luam legatura multumesc !

    0
    0

  • mihaela pe 18 Feb 2009, 11:26
    matrix

    de unde imi pot achizitiona produse matrix pt ingrijirea parului ???

    0
    0

  • vera pe 19 Nov 2008, 13:11
    raspuns ptr. vio

    Incercati cu o solutie pe baza de gaz (de ex. Gerovital H5 cu petrol si vitamine). tratamentul este de durata, se aplica de 2-3 ori pe sapt., dar in timp da rezultate spectaculoase (cel putin in cazul meu a avut efect).

    0
    0

  • vio pe 13 Nov 2008, 20:27
    chelia

    sunt femeie si am o mare problema ,parul meu e foarte rar aici in fata aproape de chelie ce ma fac???ce-mi recomandati??sunt disperata ..asa avea si mama mea Dumnezeu sa o ierte !! si uite ca am si eu tot asa adica un par rar in fata va rog sa ma sfatuiti ce sa fac mersi

    0
    0

  • dana pe 4 Oct 2008, 22:31
    tratament cu MATRIX

    buna, ma intereseaza care este pretul tratamentului complet MATRIX pentru incetinirea caderii parului. merci frumos

    0
    0

  • ana pe 17 Sep 2008, 15:40
    DE UNDE POT CUMPARA VOPSEA DE PAR

    cat costa vopseaua de la keune mi am luat din gama keune sampo+BALSAM+PROTECTOR DE SOARE SI ASI FOLOSI SI VOPSEAUA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod