Frumuseţe. Stilul curcubeu, tendinţa rebelă în colorarea părului

Şuviţele în nuanţe puternice de roz, albastru, verde sau mov au devenit un trend important în rândul adolescentelor din întreaga lume, dar şi printre starurile nonconformiste de la Hollywood
Stilul curcubeu mai este numit şi stilul "sand art", de la sticlele decorative umplute cu straturi de nisip colorat în nuanţe intense.

Dacă visezi ca părul tău să atragă instant atenţia tuturor şi să te mândreşti cu şuviţe în diverse nuanţe puternice, atunci acest stil ţi se potriveşte perfect. Iată ce trebuie să ştii despre părul curcubeu:

  • Pentru ca şuviţele intens colorate să fie foarte vizibile, părul tău trebuie să fie foarte deschis. Iar acest lucru presupune decolorarea totală, un procedeu care poate afecta iremediabil structura firului de păr.
    Părul tău va deveni aspru, casant, lipsit de strălucire şi va fi dificil de aranjat.

  • Pentru că nuanţele puternice de roz, verde, albastru sau mov se estompează rapid, acest stil are nevoie des de retuşarea şi reaplicarea culorilor, ceea ce poate fi destul de costisitor.
  • Nu încerca să-ţi faci singură acasă părul curcubeu! Este un procedeu complicat, care presupune decolorare, o tehnică dificilă chiar şi pentru hairstilişti. De asemenea, aplicarea vopselei colorate se face în etape bine stabilite, astfel încât nuanţele să se intercaleze într-un mod interesant.

  • Vopseaua folosită pentru a obţine acele şuvinţe intens colorate este una specială, disponibilă de obicei în saloanele de înfrumuseţare.
  • În cazul în care nu eşti pregătită pentru o schimbare de look atât de mare, poţi încerca părul curcubeu cu ajutorul extensiilor.
    Acestea se găsesc deja într-o gama infinită de culori, tot ce trebuie să faci este să le ataşezi.

Dacă eşti totuşi foarte pricepută în ceea ce priveşte colorarea părului şi vrei să încerci singură, iată un tutorial care te-ar putea ghida:
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod