Frumuseţe. 8 reguli pentru ca părul tău să nu aibă vârfurile despicate



5. Renunță la uneltele de styling fierbinți

Toate uneltele ce îți expun părul unor temperaturi ridicate grăbesc apariția vârfurilor despicate, inclusiv uscătorul de păr. Protejează-ți părul de căldură și se va deshidrata mai puțin.

6. Evită accesoriile de păr din elastic neprotejat

Elasticul ce atinge direct părul este cea mai sigură cale de a-ți despica vârfurile. Treci în revistă toate accesoriile tale de păr și asigură-te că nici unul nu contribuie la ruperea sau la electrizarea părului.

7.
Folosește produse care îți protejează părul


Există numeroase produse ce promit că pot preveni vârfurile despicate și unele funcționează în mod satisfăcător. Ca regulă generală, caută produsele de styling și îngrijire pe bază de fructe, ce nu conțin compuși alcoolici ce grăbesc uscarea părului.

8. Taie vârfurile odată la 6 săptămâni

Dacă îți vopsești părul regulat sau îl supui unor tratamente ce deteriorează firul de păr, ca permanentul, nu vei putea evita ușor scurtarea regulată a firelor de păr.
Cea mai sigură soluție pentru prevenirea vârfurilor despicate este scurtarea vărfurilor problematice la un interval de 6 săptămâni, ce previne deteriorarea mai gravă a firului de păr și problemele pe termen lung.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod