Frumuseţe: 5 stiluri de a-ţi aranja părul în Noaptea de Înviere

Alegerea unei coafuri adecvate pentru Paşte nu este un simplu moft, ci reprezintă o modalitate de a-ţi feri părul de unele accidente oribile cauzate de folosirea cu neatenţie a lumânărilor aprinse

Pe de altă parte, este recomandat să optezi pentru un stil sobru, potrivit acestei sărbători religioase importante. Evită să-ţi laşi părul liber pe spate, mai ales dacă este lung.

Iată ce tipuri de coafuri să încerci:

Coc perfect strâns


Un coc înalt ar trebui să fie una dintre principalele tale opţiuni, în special dacă ai părul lung. Încearcă o coafură precum cea prezentată în tutorialul de mai jos:

Cozi răsucite

Împleteşte două cozi prin tehnica de răsucire, asemănătoare unei funii, apoi prinde-le în creştet, pentru a-ţi încadra chipul. Este un alt stil care îţi va menţine părul în siguranţă.

Coafură grecească


Pentru această coafură ai nevoie de o bentiţă elastică. Aşaz-o pe cap, apoi prinde-ţi tot părul şi răuceşte-l în jurul ei la spate.

Rezultatul este un coc lejer şi romantic.

Coc rapid


Acesta este un coc pe care îl poţi realiza în numai câteva minute! Tot ce trebuie să faci este să-ţi treci părul printr-un elastic, ca şi cum ai prinde o coadă la spate, dar fără să tragi şi vârful cozii prin elastic. Fă apoi o deschizătură în părul de deasupra cozii şi introdu tot părul prin ea.

Coc împletit


Împletiturile strânse pe cap sunt alegerile perfecte pentru Nopatea de Înviere. Părul tău nu va fi expus numeroaselor flăcări de lumânare care se vor afla din jurul tău.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 17 Apr 2014, 15:26
    :))

    "Rezultatul este un coc lejer şi romantic" vai ce bine,asta imi trebuia in noaptea de inviere :))

    0
    1

  • Ioana pe 17 Apr 2014, 15:24
    ...

    Ce mai urmează? Rochii si machiaj pentru noaptea de inviere? Asta e cel mai patetic articol pe care l-ați postat vreodată. Te trezești cu noaptea in cap si pun pariu ca primul lucru care te gândești sa il faci e sa te coafezi. E la miezu nopții,afara e bezna,lasa ca nu te vede nici naiba cum ți-ai împletit parul sau ce machiaj ai

    1
    0

  • diana pe 17 Apr 2014, 13:41
    5 stiluri pentru Inviere

    Voi nu mai stiti ce sa scrieti.....nu oti sa mananci oua sau sa iei lumina daca coafură grecească? pentru o inmormantare ce recomandati?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod