Descopera secretele parului lung si sanatos

Vrei sa ai un par sanatos si stralucitor, pe care sa il coafezi exact cum iti doresti, fara prea mult efort? Iata cateva trucuri care te ajuta sa ai o coafura perfecta, oricand, fara batai de cap:
Vrei sa ai un par sanatos si stralucitor, pe care sa il coafezi exact cum iti doresti, fara prea mult efort? Iata cateva trucuri care te ajuta sa ai o coafura perfecta, oricand, fara batai de cap:

- Foloseste perii din materiale naturale; plasticul electrizeaza firele de par – care se incurca si se rup la periaj – si nu indeparteaza bine scamele sau particulele de praf, diminuand stralucirea coafurii.
- Atentie la zonele cu probleme: indata ce observi ca ai varfuri despicate, scurteaza-le inainte ca zona deteriorata sa avanseze pe lungimea firului de par.
- Nu-ti lasa parul sa se deshidrateze. Foloseste balsam nutritiv si hidratant la fiecare spalare si un tratament potrivit o data pe saptamana, mai ales daca folosesti des uscatorul sau pe durata verii; protejeaza-ti parul de soarele puternic.

Acum ca stii cum sa-ti ingrijesti corect podoaba capilara, poti pune in aplicare o serie de coafuri senzationale, prezentate de Nivea Long Repair:

Glamour


 Spala-ti parul cu samponul NIVEA Long Repair, apoi foloseste si balsamul din aceeasi gama, pentru a face coafura mai usor de realizat. Aplica spuma pe parul umed, pentru a-i da tinuta si usuca cu foehnul. Infasoara parul cu varfurile catre fata pe bigudiuri preincalzite.

La parul din crestet, nu pune bigudiurile langa radacina, ci pe la jumatate din lungime, pentru a crea aspectul neted din jurul chipului si buclele senzuale de la pometi in jos.

Scoate bigudiurile dupa ce s-au racit si perie usor parul, apoi rasfira-l un pic trecandu-ti degetele printre bucle. Finiseaza cu fixativ. 

 

Pure Elegance


Pe parul proaspat spalat, aplica balsamul NIVEA Long Repair si clateste bine, apoi intinde putina spuma si uniformizeaza cu ajutorul unui pieptene.
Usuca superficial si foloseste peria cilindrica impreuna cu uscatorul pentru a da volum. Imparte parul in doua: partea din crestet si partea de jos. Fixeaza partea de sus cu o clama, ca sa nu te incomodeze. Separa sectiuni mai mari din partea de jos a parului, ruleaza-le pe perie si foloseste foehnul pentru a curba varfurile. Repeta operatiunea si cu partea din crestet. Prinde partea de jos a parului intr-o codita la ceafa, fa o mica indoitura si prinde cu elastic. Piaptana parul de pe crestet si umfla-l pentru a-i da inaltime si volum, apoi pulverizeaza fixativ. Netezeste suprafata inspre spate pana sub crestet si prinde-i varfurile intr-o codita stransa cu elastic. Rasuceste impreuna capetele celor doua codite si strange-le la ceafa, apoi fixeaza cu agrafe sau cleme. Cand forma e gata, netezeste usor cu peria si finiseaza cu fixativ.
(poza balsam)

City Chic


Separa partea de sus a parului, incepand de la frunte si tample pana in crestet si fixeaz-o cu o clama. Prinde partea de jos a parului intr-o coada, in crestet, apoi piaptan-o pentru a obtine baza pe care sa fixezi suvitele din partea de sus a parului. Fixeaza partile laterale, netede, cu fixativ. Revenim la partea de sus: pune parul pe bigudiuri medii preincalzite pentru a obtine efectul de valuri, apoi perie-l pana obtii forma dorita si fixeaza-l la baza cu agrafe, apoi finiseaza cu fixativ. Pentru un luciu deosebit, foloseste in prealabil balsamul spray din gama NIVEA Long Repair.


Glossy Pony


Spala-ti parul cu samponul NIVEA Long Repair, apoi foloseste si balsamul din aceeasi gama, pentru a face coafura mai usor de realizat. Usuca indreptand difuzorul foehnului in josul firelor, in timp ce iti perii parul cu o perie din materiale naturale. Ruleaza apoi partea inferioara a parului si bretonul pe o perie cilindrica mare si usuca. Prinde-ti tot parul sus intr-o coada legata cu o bucata de elastic careia ii lasi capetele mai lungi. Izoleaza o suvita din coada si prinde-o separat. Ia restul cozii si, folosind marginile libere ale elasticului, mai fa o legatura prin care sa distantezi baza cozii fata de cap. Infasoara suvita separata in jurul bazei cozii, pentru a masca elasticul si fixeaz-o cu o agrafa.


Subtle Sophistication


Pe parul proaspat spalat, pe care ai aplicat balsamul NIVEA Long Repair si apoi ai clatit bine, intinde uniform putina spuma si usuca superficial cu foehnul. Infasoara tot parul (cu varfurile inspre fata) in jurul unor bigudiuri fierbinti. Scoate bigudiurile dupa ce s-au racit si perie-ti parul de sus in jos, cu o perie din materiale naturale. Pentru un aspect sofisticat care sa nu para prea studiat, trece-ti usor degetele printre suvite de cateva ori, apoi fixeaza cu spray.


Pure Sensuality


Aplica putina spuma pe parul ud, si ai grija sa o intinzi uniform, folosind un pieptene cu dintii rari. Infasoara suvite largi pe peria cilindrica mare si usuca cu foehnul. Perie usor parul cu o perie din materiale naturale si aduna-l intr-o parte, apoi fixeaza cu agrafe discrete. Pentru un luciu deosebit, foloseste in prealabil balsamul spray din gama NIVEA Long Repair.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • chisnenco lucia pe 8 Mai 2011, 00:30
    ce masti de par stiti pentru cresterea parului

    care este cea mai buna metoda pentru ingrijirea parului va intreb pentru ca as vrea sa am un par lung si sanatos,va multumim mult

    3
    1

  • lucia chisnenco pe 8 Mai 2011, 00:26
    ce masca pot sa folosesc pentru cresterea parului

    ma puteti ajuta va rog sami gasesc culoarea de par care sa ma prinda la fata sint cu okii caprui si parul natural este castaniu inkis acuma sint blonda dar parca imi pare ca numi sta poate imi dati un sfat daca ma puteti ajuta

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod