Cum să-ți faci o coafură sofisticată pentru Revelion. 10 pași

Cum să-ți faci o coafură sofisticată pentru Revelion. 10 pași

Vei petrece Revelionul într-un loc elegant? Atunci ai nevoie de un styling pe măsură.
Emil Hurubeanu, stilist Wella Top Team, îţi propune o coafură sofisticată, demnă de o seară de neuitat. Cheamă-ţi cea mai bună prietenă să te ajute şi... spor la treabă! 

Iată ce ai de făcut: 

Pasul 1: Pentru a fi uşor de coafat, părul se spală în prealabil şi se usucă, de preferinţă cu ajutorul periei rotunde. 

Pasul 2: Prinde o coadă în vârful capului şi izolează o zonă în partea posterioară a capului, sub forma unei elipse. Pasul 3: Pregăteşte o meşă generoasă de 10-15 cm lungime, poziționeaz-o la baza cozii şi fixeaz-o cu agrafe, atât în partea stângă, cât şi în dreapta.Pasul 4: Izolează o şuviţă din coadă şi împleteşte-o clasic. Blocheaz-o cu un elastic subţire. Pasul 5: Alege mese subţiri şi tapează-le pe rând, până epuizezi tot părul prins în coadă. Pasul 6: Poziţionează şuviţa împletită în stânga cu un clips şi separă zona în alte 3 zone egale.
Împleteşte lejer fiecare zonă şi plasează împletiturile cu ajutorul clipsurilor, unul în dreapta şi celălalt în stânga. Pasul 7: Montează un burete pe mediană. Îl gsești în orice hipermarket. Pasul 8: Acoperă-l, folosindu-te de părul obţinut prin taparea cozii, pe care îl vei fixa cu ajutorul unor agrafe. Pasul 9: Răsuceşte şuviţele împletite și creează o floare. Fixeaz-o cu o agrafă. Repetă acţiunea şi cu celelalte şuviţe. Aşază-le în linie pe partea stângă. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod