Coafuri tari: Cele mai noi 6 tendinţe din Londra

Alb, culori pastelate, printuri tropicale, motive florale, tribale, deco şi metalice, olimpiadă, dantelă, film negru, anii 50 – iată ce a conţinut lista tendinţelor pentru moda primăvară - vara a anului 2012, care se anunţă un sezon captivant, bogat în inspiraţie. Această sărbătoare vizuală a fost punctul de plecare pentru ambasadorii  P & G Beauty care modelează şi interpretează aceste teme şi idei, traducându-le în aspectul părului şi al make-up-ului.
1 din 7

Previziunile clare de trend, definite prin culoare şi prognoză de modă, au fost prezise cu 24 de luni înainte. Ambasadorii au vorbit de "inocenţa poetică, copilărească şi eterică", ca o un nou trend, care se regăseşte în show-uri precum Louis Vuitton, Chloe şi Valentino şi care întruchipează şi aura vizibilă a tendinţelor P & G.

Ca un contrapunct, feminitatea puternică a apărut asemenea unei teme cheie, care este în linie cu tendinţa P & G şi cu cele mai îndrăzneţe şi mai senzuale tendinţe de la Missoni, Chanel şi Anna Sui.  Sentimentul acestui sezon pentru lux este subestimat şi mai puţin sintetic: o temă puternică în show-uri, inclusiv DKNY, Givenchy şi Balmain,  este trend-ul P & G  - Dune de nisip. Un mediu mai urban, o temă de creaţie artistică, a fost văzută la show-uri precum DSquared2 şi Gucci, şi rezonează puternic cu tendinţa de P & G - Frumusete Graffiti.

Sam McKnight - Ambasadorul Global Pantene Pro-V este unul dintre puţinii stiliştii de talie mondială a cărui operă continuă să definească tendinţele în hair-style. A fost un an bogat pentru McKnight, care a creat coafura pentru nunta lui Kate Moss şi pentru un editorial special din revista Vogue - SUA, şi care continuă să conducă în domeniul creativ în ceea ce priveşte hair-styling-ul.  În acest sezon, registrul lui Sam include Chanel, Balmain, Blumarine, Jaeger şi Vivienne Westwood.
MAI MULT DESPRE: coafuri, Londra, hair style, Sam McKnight
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 15 Mar 2012, 11:34
    un articol foarte bun

    Un articol foarte interesant! Ma bucur sa citesc pe eva.ro articole despre cele mai recente tendinte in materie de hair si make-up. Trebuie sa iei esenta din acest articol! Felicitari eva.ro!

    0
    1

  • Dana pe 29 Feb 2012, 11:47
    Oau

    Oamenii astia sunt platiti sa "creeze" asa ceva? Pai noi, femeile de rand, am fi multimiliardare, clar avem mai mult stil. Sunt curioasa ce femeie ar iesi pe strada cu parul in halul ala de imbacsit... pardon, wet. Sau look-urile acelea "diafane"... noi aratam asa cand ne trezim dimineata... asa e fetelor? :) Da, inteleg ca-s coafuri de podium, dar totusi...

    8
    2

  • larisa pe 29 Feb 2012, 06:40
    Nasol

    Daca ciufulitele alea reprezinta stilul diafan, atunci chiar suntem in evul mediu...Si cum sa porti "stilul umed" ,zici ca nu s-au spalat pe cap de 2 saptamani?

    4
    3

  • Adelina pe 28 Feb 2012, 23:15
    Neinteresant.

    Nimic surprinzator!

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod