Coafuri pentru evenimente speciale, realizate de tine

De fiecare data cand esti invitata la un eveniment deosebit, nu stii ce coafura sa alegi si nu ai vrea sa lasi o avere la coafor? Iti propunem cateva coafuri elegante si simple, pe care le poti realiza acasa, fara sa ai nevoie de ajutor.
De fiecare data cand esti invitata la un eveniment deosebit, nu stii ce coafura sa alegi si nu ai vrea sa lasi o avere la coafor?

Iti propunem cateva coafuri elegante si simple, pe care le poti realiza acasa, fara sa ai nevoie de ajutor.


Fie ca alegi onduleurile, cocurile voluminoase sau stilul retro, iti va fi foarte usor sa adopti aceste coafuri oricarei tinute elegante.


Coc voluminos


Poti transforma banala coada la spate intr-un coc elegant si foarte interesant in numai cateva minute. Este un stil ideal pentru parul lung, dar poate fi adaptat si celui mediu.

Prinde-ti tot parul intr-o coada laterala si inalta, aproape de crestet.


Fixeaza-l bine, cu un elestic strans. Imparte parul in suvite de grosime potrivita si foloseste ondulatorul pentru a obtine bucle bine definite.

Dupa ondularea fiecarei suvite, aplica spray fixativ. Cand toata coada a fost ondulata, foloseste agrafe pentru a le fixa astfel incat sa formeze un coc.

Stil retro


Un stil simplu, usor dezordonat, dar foarte sexy si elegant. O coafura precum cea din imagine este usor de obtinut si ai nevoie numai de un ondulator de par.

Cand esti in criza de timp, aceasta este optiunea perfecta.

Onduleaza-ti foarte putin parul, separandu-l in suvite subtiri, astfel incat onduleurile sa nu fie prea voluminoase.


Nu iti face probleme pentru firele rebele, pentru in cazul acestei coafuri ele sunt cele care ofera acel farmec aparte.

Prinde-ti parul la spate intr-o coada simpla sau intr-un coc jos, lasand in fata cateva suvite ondulate.

La spate poti folosi un cos elegant pentru coc sau un ac de par.

Bucle spiralate


Daca ai breton si nu stii cum sa-l adaptezi unei coafuri elegante, iti oferim o solutie. Prinde-ti parul din laterale, de o parte si cealalta a bretonului, intr-o coada in crestet.

Trage in fata tot parul si onduleaza-l incepand de la nivelul urechilor. Secretul acestei coafuri sunt buclele "intregi", pastrate intacte dupa ondulare.


Pentru ca o astfel de coafura sa fie reusita, buclele ar trebui sa fie cat mai bine definite si spiralate.

Daca parul tau este foarte des si lung si nu te descurci prea bine cu ondulatorul, foloseste bigudiurile, pe care sa le aplici cu cateva ore inainte de a incepe coafarea.


Pentru un plus de eleganta, foloseste la spate o clama din metal, cu aspect antichizat sau o panglica in ton cu tinuta adoptata.

Coc simplu, pe o parte


Pentru aceasta coafura ai nevoie de volum. Obtii foarte usor volum si textura necesara pieptanand parul de la varfuri spre radacina.

Prinde-ti parul intr-o coada laterala si separa coada in doua parti, una desupra, iar cealalta spre baza.


Piaptana suvita de la baza, de la varfuri spre radacina, apoi pulverizeaza spray fixativ.


Netezeste usor cu peria suprafata parului, fara a pieptana in profunzime.

Acopera apoi cu cealalta jumatate a cozii si fixeaza cu agrafe la baza, astfel incat cocul tau sa fie voluminos si perfect neted.






Un articol de Georgiana Dorobantu
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miha ela pe 20 Sep 2011, 08:21
    imi place

    Foarte utile aceste idei

    1
    0

  • madalina pe 9 Iul 2010, 21:33
    frumos-elegant

    nu m-am uitat cat a durat dar sigur ca nu mai mult de 3 minute,da' pot spune ca este foarte interesant acest clip,ce mai pot spune :ma intereseaza atat de tare aranjarea parului incat sunt atrasa de orice articol...

    1
    0

  • elena pe 16 Iun 2010, 16:51
    buclele spiralate

    eu am avut de obicei parul lung,pana la mijloc,akum il am pana la jumatatea spatelui si de obicei port acest tip de coafura zilnic.parul meu nu este nici drept nici cret,il am des si ondulat de aceea imi este foarte usor sal port asa fiind o caofura potrivita pt vestimentatia de zi cu zi.usor elegant.pentru fetele care le place sa posede putina eleganta le recomand

    1
    0

  • Cristina pe 3 Iun 2010, 21:22
    interesant,dar...

    foarte interesant articolul!dar eu ce ma fac?am parul tuns in trepte si nu am cum sa-mi-l prind ca in filmulet niciodata!ce sfaturi ati putea sa-mi dati?o sa am balul de absolvire si vreau sa imi ridic parul,nu neaparat intr-un coc pompos...vreau sa fie cat mai natural!mersi!:)

    1
    0

  • mariposa251 pe 23 Mai 2010, 14:49
    :)

    Imi place tare aceasta coafura acest stilist e unul din cei mai buni :)

    0
    0

  • REGISTRUFIRME.RO pe 20 Mai 2010, 12:24
    Foarte util

    Super pt fetele cu parul lung este foarte la indemana...pt ca nu prea stii ce sa ii faci sa il aranjezi

    1
    0

  • simika pe 19 Mai 2010, 09:58
    parul, vesnica problema a fetelor cochete ;)

    Super tare. Eu una sunt lipsita total de inspiratie cand e vorba de par, si m-am saturat sa il prind numai in coada. Multumim mult, pe mine una ma ajuta enorm acest articol.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod