Cea mai bună metodă pentru a preveni vârfurile despicate

Un păr cu aspect sănătos este lucios, voluminos și cu vârfuri viguroase, fără acel aspect uscat, de „mătură”. Din fericire, există o modalitate simplă de a preveni despicarea vârfurilor.
Daca ai par mediu sau lung, probabil stii ce inseamna sa te confrunti cu varfuri despicate. Desi crezi ca faci tot posibilul sa-i oferi parului tau o viata buna (masti hranitoare, sampon hidratant, tratamente regulate etc.), acesta continua sa fie uscat spre varfuri si sa aiba nevoie de tunsori dese pentru a arata decent.

Dar daca vrei sa-ti lasi parul sa creasca, trebuie sa gasesti o modalitate de a reduce frecventa tunsorilor fara sa sacrifici aspectul parului tau. Asadar, cheia este sa previi formarea varfurilor despicate – mai ales ca, odata ce incepe sa se despice la varf, degradarea „urca” spre portiunile sanatoase, astfel ca va trebui sa tai mai mult din par pentru a-i reda aspectul sanatos.

Ca intotdeauna atunci cand vorbesc despre sanatatea parului, trebuie sa precizez cat de important este stilul de viata.
Parul are nevoie de vitamine si minerale, de o dieta bogata in proteine si antioxidanti pentru a-si mentine vitalitatea.
Asigura-te ca mananci alimente proaspete si ca renunti, pe cat posibil, la zahar si carbohidrati rafinati. De asemenea, creeaza-ti un program regulat de somn, bea multa apa si gaseste modalitati de a reduce stresul (meditatie, plimbari, citit etc.). Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod