Bretonul, un trend major pentru 2018. 30 de tunsori din care să te inspiri


După un an dominat de tunsori experimentale și complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturalețe. Iar bretonul se numără printre cele mai importante tendințe
Vom vedea tot mai des coafuri simple și nuanțe mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. Atenția se va muta pe luminozitate, contur și tehnici de coafare care să pună în evidență mișcarea naturală a părului. 

Dacă ești curioasă să știi mai multe despre ce tunsoare va domina anul 2018 și cum să îți îngrijești părul pentru a fi în tendințe, află mai multe de la Bogdan Mirică, stilist Londa Professional!

Anul acest este foarte în vogă bretonul. Mai multe academii internaționale de top promovează acest look, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Întotdeauna vor fi mai multe stiluri în tendințe și propuneri pentru fiecare lungime de păr. Trăsătura caracteristică a tuturor coafurilor pentru anul 2018? Părul este mult mai organic, cu mult mai multă mișcare, mai messy, mult mai purtabil”, dezvăluie Bogdan Mirică.

Ce tip de breton adoptăm în 2018?


Tunsorile emblematice ale lui Jackie Kennedy sau Michelle Pfeiffer în “Scarface” și-au făcut prezența mai întâi pe podiumuri în sezonul toamnă iarnă 2017/2018. Iar bretonul va continua să domine, sunt de părere experții! 

Tendința generală a anului este una de naturalețe și lejeritate, dublată de un vibe sofisticat și cool.
Tunsoarea până la umăr face părul să arate sănătos și îngrijit, dar este important ca bretonul să fie unul lejer și versatil
”, recomandă stilistul.

Vom vedea multe variații ale bretonului în următorul an – fie că vorbim de cel filat, asimetric, dezordonat sau unul clasic, drept! Important este ca părul să își mențină mișcarea naturală și un aspect sofisticat și îngrijit!

Cum ai grijă de bretonul tău pentru a arăta mereu impecabil?


Bretonul este un statement instant și un nou mod a-ți exprima stilul.
Bretonul se potrivește celor mai multe tipuri de față și textură, ceea ce îl face o alegere atât de populară pentru 2018! Iată ce poți face pentru ca bretonul tău să arate mereu impecabil!

În primul rând, trebuie puțină îndemânare și cunoștințe în ceea ce privește modul în care îl usuci. Folosește o temperatură moderată la foehn și o perie plată sau rotundă", precizează specialistul Londa Professional România.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod